Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

brambu mersi de sugestii! O sa le spun "printului" da' mare minune sa zica da...mi-am pierdut speranta... Stiu ca Miruna e utilizat frecvent, nici nu vreau neaparat un nume neobisnuit, ci unul romanesc pronuntabil usor in engleza. Da' am un pretentios acasa, ceva fantastic!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
23+ cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Buna dimi! Sa vedem ce-am retinut...

Aderente de la cezariana "am avut". Nu stiam ce ma tot tine cand fac miscari bruste, pana intr-o seara in care m-am ridicat din pat cu o miscare gresita si am simtit ca ma taie peste burta. Am raportat la dr si mi-a zis exact asa..au fost aderente si s-au rupt. Si ce-i drept ca de atunci nu ma mai doare nimic, indiferent de stilul miscarii.

Linia negra inca nu, nici nu mai tin minte la Matei pe la cat a aparut.

Par pe burta inca nu, la Matei am avut din belsug si negricios (eu fiind blonda natural, bruneta in camuflaj). A cazut dupa nastere tot, slava domnului!

Buricul e afara in toata splendoarea lui! La Matei a iesit tarziu, dar pe de alta parte inainte de a ramane insarcinata cu Matei aveam patratele pe burta, atat de buni erau muschii...vremuri!

Landou...inca prospectez...La Matei nu am avut fiind nascut in iulie, acum nu stiu de ce mi se pare ca i-ar trebui ceva mai inchis decat un carut obisnuit. Pe de alta parte va dau dreptate ca nu vom sta afara atat de mult in primele luni. Deci inclin mai mult inspre nu.

Scoica si restul accesoriilor de masina din punctul meu de vedere it`s a must!

Impotriva premergetorului, pro antemergator. Matei a avut o masinuta de la playschool cu doua pozitii, masina si antemergator.

Sanatate la mamici si copilasi!

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si17+ cu Yusuf Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Corina, eu ti-as recomanda Medlife, in primul rand ptr ca au mai multa experienta, sunt mai dotati, si mai ieftini... am o amica asistenta la Sanador, si mi-a pove ca lucrurile nu s-au asezat inca asa cum ar trebui acolo... asta ca idee, tu alegi cum crezi ca e mai bine.

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut fetelor

io tot amarit is, tot urina opaca fac, mi'am facut sumarul si urocultura si n'a iesit nimic. Ma gindeam sa iau niste urisan/cistiflux sau ceva ca am timpit citind pe net, nu ma incadrez in niciun fel de simptom in afara de urina tulbure care nici ea nu e tot timpul. Acu' citesc pe net ca opalescenta ar fi de la proteine. Aveti vreo idee ceva ce'as putea sa fac?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Buna dimineata si de la mine. Multumim de cafeluta.
Abramburika daca ai doua zile de sarbatorit cu atat mai bine. Si la mine la fel, la noi e si o distanta de 1 an si jumatate.
Paula Carola va asteptam numai cu vesti bune .
Si eu o sa il vad pe bebitu azi. Mergem la doaman doctor la control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Azi am schimbat si eu prefixul ! Am ajuns la jumatatea drumului!!! Sper sa fie si cealalta jumatate la fel de frumoasa!

Ooka eu nu am fost pe faza, in afara de urina tulbure mai ai vreo jena, usturime? Si eu am urina mai mult sa u mai putin tulbure sau inchisa la culoare dar ma gandesc ca e din cauza lichidelor.

Andreea, Paula, Corina vizionare placuta la bebelusi frumosi si sanatosi!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 20+

Mergi la inceput

salu

Mad, sarcina usoara mai departe; e uneori o oarece jena insa nu cum e in cistite cind ustura sau stiu io. E o jena usoara in special dimineata sau daca ma trezesc peste noapte. Is tare amarit ca nu stiu ce sa fac, ma gindesc pe de alta parte ca daca ar fi ceva ar fi tot timpul, nu cind duc analizele ar fi ok si in rest nu.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Paula, carola,andreea, bafta azi la eco! Ce frumos ca va revedeti puiutii!
Luny, multam de cafea! Si de ceai Paula, e bun si ala!
Dia, nasol cu cresa. La noi luna august e luna inchisa la camine/crese. Azi mi-a venit in minte nume de fata Suria, cum era patinatoarea aceea franceza.
OOka, nu ai luat ceva medicamente, ceva vitamine care sa influenteze culoarea? Cum e de exemplu la scaun, ca se inegreste daca iei fier.
Mada, sarcina usoara in continuare. Am ajuns si noi in sfarsit la jumatate!

diana 20+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

n'am luat nimic diana..

ce'ti face cupilu' cum mai e cu puroiu?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mada ai gasit nume? sunt sigura ca vei gasi unul minunat ca si data trecuta

Ooka mirosul e modificat? Sper sa nu uit sa intreb urologul din dotare de problema ta cand o ajunge acasa.

Succes tuturor la eco! Abia astept si eu 22-23 de sapt sa mergem la morfofetala.

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si17+ cu Yusuf Gabriel

Mergi la inceput