Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Multumesc pentru intampinare! si mie mi'a fost dor de voi!
Ralu lasa ca ne vedem cu bb-i poate asa vin fetele, daca doar pt noi nu ! Mie inca nu mi'a aparut dunga aia neagra...dar nu mai stiu la cat timp mi'a aparut la Emily..
Dana iti trimit toate gandurile mele pozitive, sper sa primesti vesti bune cat mai repede!
Brambu nu prea am lista de nume... Imi placea Rafael, dar acum parca nu prea imi mai place, Esteban (al meu e jumatate francez jumatate venezuelian asa ca poate sa fie si cu tenta hispanica), parca Vlad mai imi place... dar inca nu am senzatia aia cand stii ca ala e numele...
Diana sanatate lui Stefan, el a mai facut otite dupa operatia de polipi, din cauza asta ii scoateti amigdalele? La voi se pun tubulete pentru a drena otitele? La noi vad ca functioneaza foarte bine! A mai facut numai o otita dupa operatie (de la sf lui iunie) si cum s'a drenat singura nu a avut nevoie de antibiotic...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Si ca sa vedeti ce probleme existentiale am eu, voi ce va sarbatoriti, cununia civila sau nunta? In conditiile in care nu-s facute in aceeasi zi, da' in aceeasi luna. Ca printre altele, in aug. le mai avem si pe astea de sarbatorit . Pana acum nu am tinut cont, fiind in Ro, cum spuneam, eram intr-o petrecere continua. Da' eu acum cand sa imi felicit jumatatea mai cu foc, de cununie sau de nunta, hahahhahaaaa???

Logica mea imi spune ca ar trebui cununia, ca atunci am devenit oficial doamna lu' domnu' sot. Da' parca si nunta mi-a placut, ar fi un eveniment de sarbatorit, de tinut minte ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 24s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Eu sarbatoresc cununia religioasa, mi se pare mai importanta, dar sunt pareri fondate pe Credinta, asa ca nu are rost sa detaliez. Deasemenea, in familie ii sarbatorim si ziua botezului lui Vlad.

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 20+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Io zic sa le serbati pe amandoua, ca fiecare a insemnat ceva, si motivele de bucurie nu strica niciodata, acu' daca tu vrei mai cu foc de una sau de cealalata, e alegerea ta. Oricum, la multi ani inainte

mami de Sofi

Mergi la inceput

ooka - saru'mana . La fel si voua!!

anna - nu sunt ff credincioasa, cred in mod normal si in felul meu (nu-s de acord cu multe reguli si randuieli bisericesti care uneori pun piedica la credinta). Insa, asa e, fiecare eveniment mentionat a insemnat ceva pt. noi, deci, merita sarbatorit.

Cat despre botez, din pacate la mine e si motiv de bucurie, cat si de tristete. Nu stiu daca printr-o simpla coincidenta sau are vreun rost si asta, la noi data botezului Silviei coincide cu data inmormantarii lui Gabriele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Mada, Stefan nu a mai avut probleme cu otitele de la 9 luni (de la 7 la 9 luni a facut 3, cu puroi). Insa deja este a doua amigdalita cu puroi din 10 iunie, de cand i-am scos polipii. Oricum trebuiau amigdalele cel putin micsorate, asa a vrut doctorul in prima instanta, pentru ca le are mari si cand doarme este un chin pentru el sa respire, in somn amigdalele se apropie intr-atat incat nu poate respira. Dar acum avand in vedere ca face si puroi des, i le va extirpa de tot. Daca era sub 4 ani Stefan, nu cred ca i le scotea, cica sub 4 ani nu prea se recomanda, dar asa...
Brambule, la noi e mai simplu, am facut si civila si religioasa in aceeasi zi. Pai daca tot ai timp acum sa sarbatoresti, eu zic sa le tii pe amandoua, un chef in plus nu strica

diana 19+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

noi serbam ziua in care am avut first date-ul...serbam si nunta, dar secundar asa...(cununia a fost in ac. zi)

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 25+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Am inteles, concluzia: pe 17 si 28 aug. e motiv de sarbatorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosum spune:

Dintre burticile cu dureri se simte careva mai bine?
Mi-e mi-a trecut durerea dar s-a intarit burtica:(

Imediat merg la medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Brambu, imi pare rau de coincidenta cu botezu Sa va dea Dumnezeu numai fericire de acum inainte Nici eu nu respect regulile bisericesti, am o Credinta personala care nu are legatura cu ce spun preotii...

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 20+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput