Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

ALINUK te invidiez ca pleci la mare...eu stau lipita de scaunul de la serviciu si nu am cum sa plec

In alta ordine de idei sunt tare suparata ca mi s-a stricat masina de cafea si porcii de italieni au niste reguli de mai bine te dai cu capul de pereti. Stiu ca s-a busit o garnitura si daca vreau sa o comand eu direct nu mi-o dau ca ei accepta comenzi pentru piese de schimb doar de la service-uri cu care au ei contract, iar in romania sunt unii din Craiova carer bineinteles ca nu raspund la telefon. Am zis ca fac o smecherie si imi comand alta intre timp, numai ca nu stiu italiana sa pot sa dau tel sa ii intreb daca pretul afisat contine sa nu taxe, caci in cazul exportului trebuie sa scada taxele...si uite asa am ramas eu fara cafea buna dimineata

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

pica - te ajut eu cu italiana (sau ce ai nevoie), unde tre' sa ma uit?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 24s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Alinuk vacanta placuta! Pffii ce m'as mai intorce un pic la marea Neagra! V'am spus ca a fost perfecta? Calda 2 zile 2 valuri, doua fara, curata.... Nu mi'a fost "rusine" cu ea... imi faceam griji ca al meu a copilarit prin marile caraibelor... dar pt mine tot Marea Neagra e cea mai mareee

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Simo, pai atunci e fericire, nu nefericire, merci pentru raspuns

Pica, partial partial, mai videm azi la analize dar Doamne ajuta sa fie bine!

am si eu o intrebare, Bella nu era la noi la odisee? Ce o fi cu ea?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Mada nu mai zi nimic de mare ca mor aici pe scaun. Si nu mai zice nici de Caraibe ca mie imi place si acolo, numai mare sa fie.

Brambu sa iti raspund mai intai la intrebarea cu personajele fantoma ale lui fi-miu: e vorba de wall-e si de eve din desenul animat wall-e, care pe scurt este un desen animat despre cum sa tinem planeta curata si despre cum sa fii "green" combinata voalat cu povestea de dragoste dintre cei 2 robotei. E un desen cidat din punctul meu de vedere pentru copii, dar se pare ca Seb il adora. Cu masina de cafea este vorba de o masina de la La Pavoni care o cumpar direct de la ei, numai ca nu stiu daca pretul afisat pe site contine sau nu taxele de 20%, care in mod normal eu nu le platesc daca mi-o livreaza in Romania. http://lapavoni.it/model.asp?id=345

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Buna dimineata mai spre pranz asa.
Ieri nu am mai intrat sa va zic ce am facut la doctor pentru ca am avut program de gatit. Am copt niste vinete si niste ardei kapia.
Deci bebicul este bine, creste, are un avans de 3 zile, ceea ce cred ca e bine.
Acum nu imi ramane decat sa astept eco morfologica si sa imi dea si filmuletul, care va fi un blockbuster in familie
Bine ai venit ivanca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

BEDROSMART din oferta ce am primit-o eu de la Sanador nu apare nicaieri ca ar exista la costri suplimentare 1000 ron pentru consumabile, poate sunt incluse consumabile in valoare de 1000 ron si platesti doar daca e cazul daca depasesti suma asta. Daca te intereseaza o sa pot sa iti spun cu siguranta vineri ca eu ma duc la ei vorbesc de contract si sa il citesc cap coada.

Nu, costurile suplimentare nu apar in contract, dar am vazut fete care au scris ca au nascut la Sanador si la sfarsit au platit suplimentar o suma destul de mare fata de aia din contract (adica mie mi se pare mult 1000 si ceva de lei) si li s-a spus ca pentru alte consumabile.
Multumesc, daca poti sa-mi spui si tu ce ai vorbit la ei (ca de pe site nu inteleg nimic), ar fi super.

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Incercam acum sa recuperez ce ati scris, si m-ati bagat in ceata Lamuriti-ma si pe mine care e diferenta intre ecografiile astea de la Medlife? Adica sunt diferente de pret in functie de aparate si de medici? Si care aparate sunt mai bune? Eu mi-am facut programare la Medlife Titan la un aparat 4D-Voluson, o fi bine?

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 20+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata burtici
si eu la o cafea tarzie
azi am dormit ca porcii...pana la 9:30
dar eu nu stiu ca sa ma mai fac cu piticul, deja e prea mare si nu mai incapem toti in pat, eu sau tati trebuie sa ne mutam de fiecare data si nu mi se pare ok. mi-e mila si de T pe de alta parte si stiu ca daca doarme la el in camera, la 7:30 e in picioare...
in aceasta ordine de idei ieri am dat comanda de pat. Pica am vb cu cei de la Pifu si ne-am inteles, imi fac modificarile pe care le vreau, au fost extraordinar de cooperanti, o sa iasa alb alb....am dat ieri o fuga prin HD mall ca eram in zona, cred ca am vazut ceva facut de ei, dar nu-s sigura. acum spre sa nu fiu dezamagita la livrare, ca urechile oricum imi vor creste 6 saptamani cat dureaza comanda
carola f ciudat ce povestesti tu...si bebelina mea e mai mare ecografic cu 2 saptamani, frati-su pana la sf de sarcina avea avans ecografic de 3 saptamani....ok, asta e modelul, eu am 1.73m si ta-su 1.83m, e normal sa fie copilul mai marisor pb decat la o familie mai micuta de inaltime. toti parametrii ecografici sunt calculati fata de o medie, dar nu inseamna mare lucru ca varsta gestationala. pai fi-miu si acum, la 3 ani si 2 luni, are inaltimea de peste 4 ani....asta ar insemna ca are 4 inloc de 3? sa te tii tare pe pozitii cand o fi sa nasti. am tot auzit de faze in care au scos copilul mai devrme decat trebuie, cu inducere sau ceza, si a avut probleme de adaptare, avand de fapt 36 de saptamani ca dezv si maturizare a organelor in loc de 38 cum credeau medicii.
ivanca bine ai venit sarcina usoara si felicitari pentru bebelin si pentru vestile bune de la eco!
baby sanatate multa! sunt dureroase contractiile? oricum ar fi sa faca bine sa treaca si sa poti savura linistita finalul de sarcina
pica am vazut si eu pozele, f tare petrecerea, misto tortul (unde l-ai facut pana la urma?) si adorabil protagonistul....iar eu personal, m-am indragostit de curtea voastra
ooka eu cred ca nu trebuie sa-ti faci griji cata vreme analizele ies bunea. si urina mea e cateodata mai tulbure si mai mirositoare (aici banuiesc ca are de a face si sensibilitatea mea crescuta la miros, ca mi se intoarce stomacul pe dos si cand face fi-miu pipi si nu trage apa). eu cred ca are de a face cu o eventuala deshidratare. eu nu m-am ingrijorat, cata vreme nu simt disconfort si analizele-s ok...o iau ca atare. eu incerc cat pot sa ma protejez de griji
am mers la noua sala de sport pentru gravide, ca cea unde mergeam s-a inchis, si nu-mi place deloc total diferit ca stil, alta atmosfera....ihhhh....si in plus, am facut la exercitii pt muschii abdominali de am innebunit, zici ca nici nu eram gravide. eu in partea cealalta nu faceam decat vag ceva pt musculatura abdominala si stiam si ca nu trebuie lucrata in perioada sarcinii pentru ca pune presiune pe uter/membrane. stie cineva ceva in sensul asta?
alinuk vacanta placuta, vreme buna si odihna multa
o sa plecam si noi in we, cam 4 zile, de vineri pana luni, la munte. poate de la aer o sa dorm si eu mai bine, aici sunt varza la capitolul somn
gata, fug sa mananc ca nu mai pot, n-am luat inca micul dejun
o zi faina sa aveti si hai sa ne urnim pentru o intalneala, daca tot va laudati ca vreti...mada, nu fii trista, ne vedem cu bebeii si tot ne cunoastem noi in persoana.(Octave nu iti place cu nume?)

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 26+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Matza2 sa stii ca si eu sunt patita cu medlife-ul. Prin 2008 am zis sa imi fac histerosalpingografie si cum fusesem la o doctorita de acolo hai sa fac la ei. Toate bune si frumoase. M-am uitat pe site am vazut ca era vreo 300 de lei. Nu mai tin minte dar cred ca am si intrebat cand am facut programarea cat ma costa, ca sa fiu pregatita.
Mai vroiam sa imi fac si secretii si papa, astfel ca i-am zis sotului sa-mi dea vreo 400 de lei.
Am facut procedura, am stat in rezerva pana mi-au venit pozele si comentariile si a venit momentul sa platesc.
Ma duc la casierie si sa fac infarct, dupa cum s-ar spune, cand imi cere tipa de la birou vreo 500, nu mai tin bine minte.
Noroc ca nu mi-am mai facut secretiile si papa, ca mai aveam ceva bani in portofel peste cei 400 si ca mai aveam si ceva bani pe card.
Si tot eu eram aia care nu se interesase. Imi ziceau ca atata e, ca atat e afisat si pe site. Normal ca atunci cand am ajuns acasa m-am uitat pe site si era pretul de 300 de lei.
Asta e...
Sa ne fie invatatura de minte.

Mergi la inceput