Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Carola, sigur nu e semnat si nici nu cred ca o sa-l mai semneze cineva anul asta. Pur si simplu nu a fost aprobat, asa ca nu a ramas decat contractul la nivel de unitate si Codul Muncii..

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 20+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

pica - repet, faina petrecere, asa imi place si mie. In aer liber, fara pretentii vestimentare, degajat. Frumos!! Tortul iarasi fain, da' sa imi fie scuzata ignoranta, cine-i personajul? Si piciul tau blondin e superb!!

anna - saru'mana .

roxana - pai stai la odihna totala atunci. Maaareeee burtica!!!

Eu am manacat un mar si am o stare tare nasoala, parca greata, parca arsuri ... mai bine mancam o inghetata .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 24s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Eu am o ameteala accentuata si cu o senzatie de fierbanteala in urechi ce sa fie, crestere sau scadere de tensiune? Faza e ca am mai patit si acum vreo doua zile aceiasi stare, iar inainte de sarcina nu stiu sa mi se mai fi intamplat

Alinuk, felicitari pt bebicul sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Pfff 2 saptamani cat am fost in concediu n'am stiut ca am coccis...acum ca m'am reintors iar au aparut durerile...imi vine sa imi aduc un colac la birou sa stau pe el !

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosum spune:

baby - odihna e cel mai bun remediu, sa treaca repede.

ooka - puiul meu sta in aceeasi pozitie : cu spatele la noi, nu reusim sa-i facem poza si sa-i vedem nasucul. AA si mai era si cu capul in jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosum spune:

pica multumesc pt incurajare, oricum sunt mai linistita ca sunt acasa. Nu mai avem atat o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

anna - poate e lipsa de ceva (potasiu, calciu) ameteala asta. Vezi si tu, daca se mai repeta, discuta cu dr. sa iti dea ceva (mie de ex. mi-a dat polase si parca a avut efect).

rosum - pai daca e cu capul in jos e de bine. Oricum isi poate schimba oricand pozitia, mai are timp de tumbe.

Eu is tare curioasa cum o fi la urmatoarea eco ... desi eu cred tot podalica (cu picioarele inainte). Am burta mai tare si mai umflata sub sani, iar jos, sub buric mai moale. Si acolo simt cel mai frecvent miscari (picioarele).

Silvia era tot cu capul in jos la varsta asta a sarcinii, iar G. era transversal.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 24s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanca78 spune:

Buna! Mai primiti o burtica, va rog?

Data nasterii este pe la mijlocul lui noiembrie (UM am avut-o pe 11.02.2011), adica acum avem cam 25 de saptamani si suntem baietel

Stiu ca este cam tarziu si ca voi sunteti de mult in odisee, dar chiar am avut motive serioase sa astept sa vad ce se intampla cu sarcina...
Eu sunt de mult pe forum si am urmarit odiseea de la inceput, dar n-am scris pana acum pentru ca am avut o experienta foarte traumatizanta data trecuta cand am fost gravida, si de data aceasta am vrut sa ma asigur mai intai ca totul este bine cu bb. In 2009 am avut o sarcina afectata de sindromul Down... inca nu prea pot sa vorbesc despre asta... chiar cu serviciile medicale impecabile de care am avut noroc sa am parte (diagnostic devreme, la 13 saptamani de sarcina), tot este ceva peste care nu poti niciodata sa treci cu adevarat.
Acum totul pare in regula, am facut ecografia morfologica cam acum 2 saptamani (la spitalul Filantropia - sunt in Bucuresti), si pentru ca mi-au spus ca nu se vede nimic in neregula si evolutia sarcinii este normala, m-am hotarat sa ies si eu la vorba... daca ma primiti...
Medicul meu este profesorul Gheorghe Peltecu.

Multumesc!

Mergi la inceput

Brambu, multumesc, o sa ma monitorizez sa vad daca nu e de la tensiune si daca tot se repeta o sa vorbesc cu doctora Eu cred ca a mea se invarte toata ziua, simt miscarile ei in diferite locuri, lovituri una dupa alta, jos, apoi in dreapta, apoi in stanga....acrobata o fac Si Vlad a fost la fel, si pe el ca si pe bebe i-am simtit tarziu, dar si cand i-am simit sa te tii agitatie. La Vlad se mira toata lumea in ultima parte a sarcinii ce tambalau si in cate feluri mi se misca burta, ziceau ca am extraterestrii

Mergi la inceput

Ivanca, bine ai venit! Sa ai un bebe sanatos, o sarcina si o anstere usoara. Scrie data probabila a nasterii si data nasterii tale ca sa te treaca fetele in listuta. Si mai scrie cateva mesaje ca sa scapi de moderare si sa apara mesajele tale in timp real

Mergi la inceput