Nasterea la Arcadia - Iasi 13

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia33 spune:

Oiyoy o sa incer si varianta asta cu ceiut, dar presupun ca trebuie sa fac vre-o 2 oale de ceai? sau pot pune si apa?
Fetelor, in legatura cu refuzul de a mai papa san daca ii dam laptic cu biberonul...eu peste 2 luni incep serviciul si ma gandeam sa pastrez pt bebelina lapte stors la pompa si tinut la frigider pentru orele cand va sta tati sau buni cu ea.Oare o sa am probleme daca papa si la san si din biberon? O sa existe posibilitatea sa se invete doar la biberon? ca nu imi doresc asta si nici sa intrerup alaptatul cum a facut o colega de-a mea....la 3 luni a luat pastile pt stoparea lactatiei si a trecut pe lapte praf...

Sofia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa27

Buna Lena,
Trebuie sa gandesti optimist ca o sa nasti la arcadia cat mai aproape de termen.
Oricum, indicat ar fi sa intrebi doctorul de ce ti-a spus ca o sa nasti inainte de termen. Mi se pare ciudat si faptul ca nu ti-a spus ce greutate are...
aveti grija de voi.

Lisa cu fetitza Maria Sofia

Am scris email, si am intrebat daca avea motive sa spuna sau era doar un feeling. Raspunsul lui: "feeling,dar ma mai si insel...nu va bateti capul". Eu merg pe principiu "Nimic nu e intamplator" Asa ca atunci cand o sa vrea atunci o sa vina, eu oricum o am grija sa stea cat mai mult in burtica .

BTW, medicul meu mi-a recomandat sa semnez cu Arcadia cat de repede vreau si pot, pentru ca daca mai sunt probleme cu fondurile de la CAS ei pastreaza suma pe care ai semnat (spunea el ca anul trecut in iarna a avut paciente care au semnat la 2 zile diferenta si una a platit 4000 sau cat era si alta 8800). Iar daca e cazul sa nasti la Cuza atunci iti returneaza banii, deci nu sunt riscuri; doar bani imobilizati.

Ionela, vorbesti foarte frumos, invat multe de la tine

Lena - 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia33

Oiyoy o sa incer si varianta asta cu ceiut, dar presupun ca trebuie sa fac vre-o 2 oale de ceai? sau pot pune si apa?
Fetelor, in legatura cu refuzul de a mai papa san daca ii dam laptic cu biberonul...eu peste 2 luni incep serviciul si ma gandeam sa pastrez pt bebelina lapte stors la pompa si tinut la frigider pentru orele cand va sta tati sau buni cu ea.Oare o sa am probleme daca papa si la san si din biberon? O sa existe posibilitatea sa se invete doar la biberon? ca nu imi doresc asta si nici sa intrerup alaptatul cum a facut o colega de-a mea....la 3 luni a luat pastile pt stoparea lactatiei si a trecut pe lapte praf...

Sofia Maria

Da, se poate sa-ti refuze sanul. Dar poate primi lapte cu lingurita, sau canite speciale. asa nu va mai exista acest risc
acum caut variantele de hranire

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Neata fetelor,

Noi am fost la doctor. Pitica mea s-a intors aseara cu capul in sus... mi-am dat seama pt ca am simtit lovituri in vezica, alea pe care le aveam inainte.

Mi-a placut ca Scurtu s-a interesat de problemuta noastra (spunea ca a citit in mai multe carti despre capul alungit -> asta aveam noi) si ca acum fetita este cu capul mai rotujit. Totusi mi s-a parut bucuros ca bebe-ul e cu capul in sus si zicea el daca nu se intoarce o sa facem cezariana. I-am spus "am eu grija sa se intoarca " Dupa cum ziceam nu avem inca 30 sapt, si 29w1d... asta e.

Ne-a spus ca nu crede ca ajungem la termen, si in cazul asta o sa mergem la Cuza

Hadlock-ul este 27 cm, cred k e din cap pana in picioare masuratoarea, nu? Gramajul nu mi-a spus si nici nu mi-a scris.

Mi-a mai zis ca si data trecuta ca am lichid amniotic cam putin.... nu ingrijorator de putin, dar e la limita .

In rest e ok, am revazut dovada ca e fetita .

Lisa, sorry, dar eu fiind abia acum 29 sapt nu prea putem compara rezultatele :(

Lena - 30+

Lena. dar de ce ti-a zis ca nu ajungeti la termen??Cat despre intors in pozitie craniana cred ca e posibil, mai e un pic de timp, inca nu ocupta toata burtica!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Madline,

I-am scris email si eu sa il intreb daca avea motive sa spuna sau era doar un feeling. Raspunsul lui: "feeling,dar ma mai si insel...nu va bateti capul".

De pozitie nici eu nu imi bat capul, o sa se intoarca bubulina mea . Am auzit de cazuri in care s-a intors si la 37 sapt :)

Lena - 30+

Mergi la inceput

Scuze Lena, abia acuma am vazut si raspunsul la intrebarea mea!

Claudita, eu aveam unele momente cand o puneam pe fetita in pat si eram franta de oboseala, iar ea la nci 1-2 min, incepea sa planga..eram varza..o lasam asa sa planga ca nu mai puteam, si venea de obicei tati sa o ia in brate si sa o adoarma sau daca nu era el, o luam eu la cateva minute.Stiu ca e obositor si epuizant, dar crede-ma ca daor primele 2 sapt sunt asa, pe urtam te vei obisnui cu noul program, iar bebe isi va face si el la randul lui un program cat de cat si o sa respiri si tu mai usurata.

Mergi la inceput

Citat:

Madline,

I-am scris email si eu sa il intreb daca avea motive sa spuna sau era doar un feeling. Raspunsul lui: "feeling,dar ma mai si insel...nu va bateti capul".

De pozitie nici eu nu imi bat capul, o sa se intoarca bubulina mea . Am auzit de cazuri in care s-a intors si la 37 sapt :)

Lena - 30+

Hm..e culmea cu feelingul lui, mai bine nu isi expriam cu vice atre sentimentul..eu sper sa nu te gandesti ca nu ajugni la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Citat:

Madline,

Lena - 30+

Hm..e culmea cu feelingul lui, mai bine nu isi expriam cu vice atre sentimentul..eu sper sa nu te gandesti ca nu ajugni la termen!

Nu, sunt ok . Probabil sunt un pic egoista ca ma gandesc acum ca s-ar putea sa o tin mai repede in brate .

Mersic pentru incurajari .

Lena - 30+

Mergi la inceput

[/quote]

Nu, sunt ok . Probabil sunt un pic egoista ca ma gandesc acum ca s-ar putea sa o tin mai repede in brate .

Mersic pentru incurajari .

Lena - 30+
[/quote]

Ma bucur ca esti bine, e mult mai bine la mami in burtica deocamdata, nu vezi cat se zbenghuie..hehe. La nume v-ati mai gandit?

Mergi la inceput

Clauditza, apropo de sughit eu am citit intr-o carte ca pe bebelusi nu ii deranjeaza cand sughita. Doar pe adulti ii supara acest fenomen.

http://www.jurnalul.ro/viata-sanatoasa/sanatatea-copilului/ce-facem-cand-bebe-sughita-302079.html

Bebelusul la o prietena sughita permanent cand mergeam la ea si de la ea aflasem acelasi lucru (poate citisem aceiasi carte) :)

Lena - 30+

Mergi la inceput