Nasterea la Arcadia - Iasi 13

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauditza89 spune:

IONELA nu ma supar stai linistita...ptr asta si sunt pe forum sa aud parerile,experientele sfaturile voastra...si sami dau cu parerea la randul meu...
SINCER la inceput nici mie numi placea ideea cu infasatul...chiar din spital de fiecare data cand mil aducea infasat mi se facea o mila si mereu il desfaceam insa am observat ca bebe nu mai dormea si se agita ff tare...se lovea singurel cu manutele daca nu avea manusile sigur isi facea si rau...primele seri acasa la fel...eu nestiind sa infas si nici nu mia trecut prin cap sal infas credema ca nu am inchis un ochi toata noaptea...acuma bebe meu doarme de 2ore infasat...noaptea la fel...infasat a inceput sa doarma chiar si 4 ore odata!!!nu il tin numai infasat dar cred ca acuma cateva saptamani ii este mai bine asa!!!acuma fiecare cu parerea luisi apoi si madline a spus bine...fiecare copilas decide daca vrea sau nu infasat...sunt copii care neinfasati sunt mult mai linistiti...
BUNA DIMINEATA LA ORA 2noi ne trezim cam pe la 12...iar cand scriu nu imi mai dau seama de orariu...scuze

lui CEZAR GABRIEL

Mergi la inceput

APROPO FETELE VOI LA CATE ZILE ATI INCEPUT SA SCOATETI BEBELE AFARA?LA SPITAL MIAU SPUS CA LA 7 ZILE POT INCEPE SAL SCOT CATE 5 10 MIN

lui CEZAR GABRIEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

fetelor ca tot ati ajuns la capitolul produse de igiena profit sa va intreb - eu i-am cumparat samponel, crema hidratanta de la Earth Friendly Baby si de la Essential Care o crema pt iritatii, sunt cam cat se poate de naturale insa le pot lua doar de pe net nu se gasesc in farmacii. o sa incerc sa le folosesc macar pana creste un pic bebelina dar apoi cred ca va trebui sa ma orientez spre ceva ce gasesc la nevoie si in farmacii. sunt mamici care au gasit poduse de curatenie cat de cat lipsite de chimicale in farmacii?

Lori 37+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Claudia , noi am scos fata la 6 zile si am stat o ora in parc, de la 7- 8 seara, asta pe 30 mai. Apoi am mai scos-o peste cateva zile,si am inceput sa stam mai mult.E bine sa profiti cat mai e cald si frumos afara si sa il scoti la aer. Pe la 5 dupamasa cred ca ar fi ok.Acuma mergem in fiecare zi si stam cam 3 ore, ii place f mult.

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

http://eshop.organique.ro/bebe-mamici.html

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Claudia , noi am scos fata la 6 zile si am stat o ora in parc, de la 7- 8 seara, asta pe 30 mai. Apoi am mai scos-o peste cateva zile,si am inceput sa stam mai mult.E bine sa profiti cat mai e cald si frumos afara si sa il scoti la aer. Pe la 5 dupamasa cred ca ar fi ok.Acuma mergem in fiecare zi si stam cam 3 ore, ii place f mult.

MADLINE sal scot in carucior sau in brate?cat de gros sal imbrac?abia astept sa ies putin din casa si sami scot si inimioara asta la aer curat...

lui CEZAR GABRIEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:

Bravo Lore! Ma bucur ca ai scapat de stres! Tu vrei sa nasti natural parca.... retin corect?
Bafta si sa fie cand e Mara pregatita.
Despre servetele umede am scris pe blog si am pus link. ai gasit?

ionela nu as putea spune ca a fost un stres pentru mine toata treaba cu colul deschis - pentru a nu ma simti o ciudata ... sper sa fi fost stresata, dar creierul meu sa fi creat un fel de negare inconstienta. nici in perioada cand fetita a avut chisturile de plex coroid nu am facut crize depresive - am plans de mi-a sarit camasa in ziua aia cand am iesit de la ecografie si atat. ma repet, sper sa fi suferit dar creierul meu sa fi "musamalizat" tot. mi-am zis si atunci si acum ca Dumnezeu o iubeste pe bebelina noastra si ca asa va fi ce va fi. si a fost bine pana acum... au altii probleme MULT mai mari decat ale noastre ...

noi asa ne dorim, sa nasc natural fara epidurala.
pana acum toate par a fi in favoarea noastra.

Lori 37+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lore, esti foarte puternica. Adica trebuie sa ai o structura interioara tare buna ca sa reusesti sa ramai calma in fata atator griji. daca creierul tau te-a protejat, pai si asta inseamna tot ca esti puternica. Luand in calcul cele deja spuse chiar poti naste asa cum simti

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 28+ cu

Mergi la inceput

Claudia, e bine sa il scoti cu caruciorul, sa va plimbati un pic si voi.Depinde la ce ora iesi, dar de regula mai pui o hainuta in plus fata de cum esti tu imbracata.Un body cu manecuta scurta si peste o bluzita si pantaloasi bumbac si sosetele.Eu si cand e cald afara ii dau sosete la fetita in pciioare.A si ceva pe capusor, o sapcuta, palariuta, caciulita subtirica.Daca se lasa mai racoare ii pui o paturica peste.Verifici la manute daca sunt reci sau nu.

La noi prima iesire a fost tare stresanta, ma intrebam mereu daca nu i-o fi cald, daca nu i-o fi frig..daca nu o raci..etc, dar la a doua deja ma simteam mult mai bine.

Mergi la inceput

Lore, cum eska si lalic au nasterile programate s-ar putea sa fii tu urmatoarea burtica de pe forumul asta care va deveni mamica..hihi, abia astept

Mergi la inceput