Iul-Aug 2011-Hai Adra,Corry&Alexia!Bv Burtocik(80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Buna dimineata!

Crisspy, pai atunci noi o sa inchidem odiseea, da?

Eu am intrat in saptamana 38. Va spun sincer, ca dupa cum ma simt si dupa cum il simt si pe bebe, puturosul meu nu cred ca are de gand sa vina inainte de sapt 40.

Dupa cate vad eu inchei odiseea...al tau si daca vine la 40 de sapt tot mi-o ia inainte...eu mai devreme de 26 august nici nu concep ...asa ca o sa stati toate dupa fundul meu sa nasc

Cristi (Sdcristian) am vazut pozele pe Fb....oau, nici nu zici ca ai fost insarcinata . Ce carut aveti pt cel mic, vreau si eu unul simplu de tot pt asta mica.

Crisspy, fericita de Razvi si 36 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

crisspy e un carucior luat de aici de la bazar, nu stiu ce marca e, dar are tot ce trebuie

eu acuma am 61de kg, cand am ramas gravida aveam 50...

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

azi sunt down ca l-am trimis pe carol la mama la mures pana vineri

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Cristi mersi de raspuns ...61kg nu aveam nici inainte sa raman insarcinata .

Hai ca trece repede saptamana si vine si Carol acasa. Asa mai ai si tu un pic timp sa respiri

Crisspy, fericita de Razvi si 36 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

La multe lunite Laura13 pentru Alexandru, sa fie sanatos si voios . Eu te-am mai "urat" o data cand am urat-o pe anaemi, nu stiu de ce intelesesem ca a facut o luna sapt trecuta (jur ca nu eram beata ).

Si noi facem maine doua luni , ce-a trecut timpul nici nu-mi vine sa cred, parca ieri eram gravida .

Nici eu nu am sanii foarte tari si nici nu curge laptele siroaie, defapt nici nu trebuie, e suficient sa fie cat sa-i ajunga lu' bebe.

Noi suntem 4 frati, familie mare , si pe toti ne-a alaptat mama pana la 1 an si imi povestea ca era slaba bat, manca cand apuca si sanii erau mici si moi. Cred ca daca e sa ai laptic ai si daca nu, nu.

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Stiam ca am uitat ceva , ia sa scot eu niste motate parfumate pentru BURTOCIKA

NASTERE USOARA

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

Ramona, odata trecuta furia laptelui si reglata lactatia, sanii nu vor mai fi plini si grei de lapte, dar ai suficient pt bb.
Si eu am sanii mai moi, dar sa stii ca si dupa Ana si-au revenit frumos la forma initiala.
Eu zic totusi sa nu renunti asa usor. Asta e, nu iti palce sa alaptezi...pompeaza-te. Cunosc mame care s-au pompat aproapte un an.
In cazul lui Iustin, prematur fiind e important laptele tau, aticorpii tai. Bea ceaiuri, ia pastile si baga mare cu pompa. Poti sa pompezi stand la tv, citind o carte sau dandu-te pe net.

fruntea sus ca se poate si tu poti!!!!

bafta fetelor de maine

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

il alaptez cat pot. ii mai dau si supliment cand nu se satura. vreau sa ia in greutate. pediatra a spus ca dc pana joi nu ia 80 g, ii voi da supliment o data la 2 mese, plus san.

intre alaptat si pompat, e mai placut alaptatul:)

ma bucur cand aud ca sanii au revenit la forma initiala. ma speriasem.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Neata!

M-ati omorat voi cu majoretele alea, nu stiu de ce, mereu mi-a fost frica de ele

Puteti sa le bagati la loc in cutie, ca eu nu mai nasc. Nu azi, ci poimaine, la 9 dimineata. Imi convine, poate se mai amelioreaza si Eva pana atunci, saracuta, asa s-a foit azi-noapte, s-a trezit de zeci de ori, si-a suflat nasul. Si are si o tuse sparta, latratoare, d-aia alergica.

Intrebare pentru fetele cu cezariana: a mai facut cineva rahiperianestezie? Cat a durat pana s-a instalat?

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Wow Andra nu stiam ca il astepti pe bebe2 Chiar ma intrebam daca Eva va avea inca un fratior zilele trecute cand ti-am vazut comentariul pe blog.

Felicitari si sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Michelle_12

Buna burtici, proaspete mamici si strumfi/strumfite,

Babyblue, ti-am promis ca atunci cand bebe Iustin nu-ti va da pace o sa ne tinem de mana. Asa ca sunt aici sa te sustin . Tu oricum ai avut o situatie deosebita si ai intrat in noul rol deja complet epuizata si cu moralul in pioneze. Bucura-te acum ca bebe este sanatos si ca ai sprijin din partea sotului si al parintilor in a-l ingriji.
Odihneste-te cat poti de mult si reincarca-ti bateriile iar daca alaptatul nu functioneaza, renunta fara a face din asta o tragedie. Cum ii ai pe ai tai langa tine, poti sa-ti permiti din cand in cand sa-l lasi pe Iustin cateva ore in grija lor pentru a te bucura putin de vara la terasa. Dar probabil cu timpul va trebui sa te acomodezi cu idea ca acum nu mai esti tu singurul copilul rasfatat care are nevoie de toata atentia, ci si Iustin, si poate de multe ori va trebui sa-i cedezi lui primul loc la rasfat :).

Nu stiu daca te incalzeste cu ceva dar si eu am aceleasi temeri, de a deveni nimic altceva decat "vacuta Milka", mereu disponibila cand domnisorul vrea sa manance, rabdatoare cand are chef sa urle si vrea numai in brate, complet epuizata de nesomn...si as putea continua asa pana maine. Dar pana la urma ii avem pentru ca ni i-am dorit si trebuie sa ne asumam decizia de a-i aduce pe lume si sa ii crestem cum putem si consideram noi mai bine, lasand la o parte tot ceea ce citim pe forumuri sau ce ne sfatuiesc unii sau altii. Acum, la inceput, sunt 100% dependenti de noi, dar nu vor fi mereu asa. In plus pe cat de enervanti pot fi cand urla si nu le intri cu nimic in voie, incat iti vine cu siguranta sa-i zvarli pe geam pe atat de dulci sunt cand iti zambesc astfel ca uiti toate neplacerile.
Deci draga mea, relaxeaza-te, odihneste-te cat poti de mult ca sa te refaci si problemele de constiinta lasa-le de-o parte. Aspectele fizice, precum sani lasati nici nu merita sa te gandesti la ele fiindca banuiesc ca nu ai de gand sa pozezi in playboy si la o adica se pot rezolva. Bucura-te de Iustin si acorda-ti timp sa te obisnuiesti cu noua situatie!

Pupam gasca!

37+ & din burtica ei

:) mercic michelle.

da ti seama ca nu vreau sa ies non stop la terase si chiar pot renunta la o vara, n-ar fi prima si motivul este unul absolut minunat.

insa ma cunosc si dc acumulez extrema frustrare, o iau razna si nu mai sunt buna de nimic. cand si cand am nevoie de un restart, sa mi aduc aminte si de mine, pt ca 2 luni si ceva am stat doar in pijamale pe patul de spital, cand m-am fardat prima data sa ies, parca am respirat aer curat.

eu nu pot alapta in public, n-as putea sa l iau cu mine undeva si sa-l alaptez nici moarta.
o sa ma mai chinui cu san cat se va putea, ii voi da si completari, asta e.

cat despre sani si aspectul fizic, eu chiar vreau sa mi revin ca si cum n-as fi nascut. nu vreau sa "esuez" asa, cu sani flescaiti si celulita si burti si toate cele. abia astept momentul sa mi revin dupa ceza si sa incep sa ma duc sa ma "remodelez". slava domnului ca ma ajuta corpul ca deja burta nu prea mai am deloc. am acum 2 kile peste greutatea de inceput de nastere.si vreau sa slabesc sub greutatea de la care am inceput nasterea.

cat despre sani, sper sa si revina dupa alaptat, pt ca eu aveam sani f frumosi si f tari.

dc n-as fi stat atat de mult in spital si sa ma vad zilnic cu perfuziile alea si cu cearcanele alea, cred ca acum as fi avut moralul mai sus. dar acum, eu ar fi trebuit sa am o perioada in care sa mi revin, singura eventual.
ca sa fiu eu insami sa pot sa ma dedic total copilului.

acum de ex obosesc sa stau sa l astept sa ragaie dupa ce l alaptez, ca i trebuie juma de ora sa scoata un sunet. si oricum tot regurgiteaza. sunt seri in care n-am niciun chef sa l spal, sunt super obosita si as face orice altceva...
dc plange prea mult, ma enerveaza ca nu stiu ce are...

si am remarcat ce are de fapt. imi resimte mie agitatia. aseara pana la urma, pt ca nu a putut sa-l linisteasca nimeni, a trebuit sa l iau eu sa l calmez, doar cand m-am calmat eu, s-a calmat si el. nu avea absolut nimic copilul, nici colici, nici foame nu i era. eu am fost toata ziua depresiva si consumata pe interior si el m-a tot simtit.

_

Mergi la inceput

laura, interesante informatiile!

burtocika, tinem pumnii!!!

pufy, la multi ani pt bebe!!!!!!

_

Mergi la inceput