Carti pt copii pentru Kindle?
Buna,
Aveti idee unde gasesc carti in Romana pentru copii in format electronic?
Am stat aseara vreo ora sa caut pe net, dar nu am reusit sa gasesc. Ma intereseaza atit gratuite, cat si cu bani.
Multumesc anticipat pentru orice sugestie.
freedelia spune:
Pai depinde ce fel de carti iti trebuie. Cele de copii cu desene, poze, etc, nu se preteaza prea bine la Kindle. Noi i-am luat baiatului nostru un Kindle cand a implinit 7 ani, dar el citeste carti pentru copii mai mari (Harry Potter, Moby Dick, Legendele Olimpului si altele asemenea). Daca te intereseaza astfel de carti (in Engleza) pot sa iti spun de unde le-am downloadat noi...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Elena spune:
Multumesc mult, Delia, pentru raspuns!
Problema este ca eu caut carti in limba romana si se pare ca sunt destul de putine in formatul pentru kindle.....
_
www.youtube.com/watch?v=ZHcAQPu3LJM" target="_blank">RObotzii au succes, TU ai?
spune-mi ceva bun
marius spune:
Exista programe prin care orice fisier word, pdf poate fi convertit in format compatibil pt kindle. Ioana imi da fisierele in format word (carti) si eu i le transform si i le pun pe kindle. Ai carti in format doc sau pdf de exemplu? Scrie-mi pe mail mariuspernes@gmail.com te ajut cu placere.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Elena spune:
Marius, multumesc pentru raspuns si oferta!
Deocamdata nu am carti in niciun format digital, dar o sa caut si daca gasesc, o sa apelez la tine.
_
spune-mi ceva bun
marius spune:
Dar ce fel de carti ai dori? Exemplifica macar sa am o idee. Poate iti gasim cate ceva.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Elena spune:
Marius,
fetita mea are 11 ani si problema este ca nu ii plac cartile 'clasice' pe care le citeam noi la varsta ei. De ex. sa nu auda de Dumas sau Jules Vernes. A inceput si 'legendele olimpului' si alte asemenea , dar le-a abandonat repede.
Singurele care i-au placut au fost "Charlie si fabrica de ciocolata' si "jurnalului unui pusti', toate 3 volumele - pe care le-a devorat. In schimb Harry Potter nu ii place deloc.
De aceea e destul de greu sa pot sa definesc o anumita tendinta la ea, ce o intereseaza cu adevarat.....
_
spune-mi ceva bun
Laura B spune:
Ma bag si eu cu ceva sugestii, desi sunt tot din seria "clasice": ati incercat Tolkien- cartile cu Hobbits? Lewis cu seria povestilor din Narnia? Mark Twain? Karl May? Teodoreanu "La Medeleni"? Chirita cu "Ciresarii"?
Daca crezi ca fata ta e interesata, da-mi un pm- mai am doua link-uri cu unele din cartile de mai sus.