FIV Europa(46)
Raspunsuri - Pagina 2
Sisipisi spune:
melisa, orchid felicitari pentru bebei. sa va traiasca si sa fie sanatoase.
brunibuna veste am vazut de la tine. Felicitari si tie.
balantacu intarziere de cateva zile, din lipsa de timp, am citit postarile voastre. Eu te inteleg perfect in legatura cu FIV-ul. Si eu cred ca ma voi opri dupa nr 2.
Am scris ca luna trecuta am avut 3 menstre. Cand a inceput al 3-lea am zis ca gata, nu se mai poate, si m-am programat la medicul de familie. M-a trimis la hormonalele obisnuite, desi eu m-am gandit ca nu are nici un rost avand in vedere ca habar nu aveam cand era prima zi a menstruatiei.
Spre supriza mea mi-a iesit un FSH 10 si un LH 5. Nu stiu ce inseamna exact, dar ma bucur ca nu sunt in vreo premenopauza.
Pe 12 august am test pentru TSH sper sa iasa bine.
Iar pe 21 sept avem programare la o clinica din Gent (la sfatul unei fete extraordinare careia ii multumesc). Vrem sa auzim si o a doua opinie decat a celor de la Viena. Si poate belgienii sunt mai flexibili si nu imi pun atatea frane. Austriecii m-au amanat deja 1 an si m-am cam saturat de ei. Plus ca am citit pe net ca problema cu TSH intre 1-2 este discutabila, nu toti medicii au aceeasi parere. Daca belgienii nu se tin cu dintii si sunt de acord sa fac tratamentul cu medicamentele pe care deja le-am cumparat din austria, poate reconsideram. Oricum Gent e la 2 ore de casa noastra si nu ar trebui sa imi iau concediu 10 zile ca sa fac FIV.
aristica spune:
FELICITARI celor doua mamici de fetite nascute in aceeasi zi! mi se pare extraordinar ca amandoua aveti fetite, ca sunt amandoua sanatoase si ca voi, mamele ati legat o prietenie virtuala aici! sa aveti parte de tot ceea ce e bine si frumos intr-o familie cu prichindei!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
balanta_tm spune:
sisipisi, asa este, cei de la Viena au o fixatie cu TSHul. Eu am dedus de la Prof ca ar fi bine sa iau toata viata tratament (in doza mica, normal), fiindca tiroida mea se puturoseste rau iarna, la frig.
Oare tu platisei un avans pt un summerspecial la Wunsch?
Sa ne scrii si noua cat iti iese TSHul. Bafta!
Vitex agnus mai iei?
aadina spune:
Nu am facut beta astazi. Cred ca il voi face miercuri,maine nu pot pleca la iasi. La mine in oras nu exista laborator care sa lucreze beta. Iti recolteaza sangele si iti da rezultatul peste vreo saptamna.
aristica spune:
lasa, sa fie cu nororc miercuri
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
aadinaaaaaaaa e miercuri
aadina spune:
Am facut testul azi la Synevo iasi. Rezultatul il primesc dupa ora 6. Mai am de asteptat putin.
adijo spune:
Fetelor, salutare! Nu am mai intrat de f. mult timp pe forum , am dorit sa ma detasez o perioada de problema " copii"; inca sunt in perioada de "detasare" pana in toamna !
Am intrata acum sa vad rezultatul AAdinei care, din pacate nu e cel pe care il asteptam.... Aadina, imi pare tare rau, dar hey, capul sus, va veni si vremea noastra!
va pup pe toate si sa avem o vara cat mai frumoasa!