LMA Andra, Clara si Andre - Delfinasi (165)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

pufescu, eu ii fac cu lapte de vaca pasteurizat. asa i-am facut si branza calcica. bine, mara nu mananca orez cu lapte. nu ii place...
crissy, data mea de nastere 18.12.1987
anca, te induri sa vi in bucuresti?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Ilinca poate ca nu a vomat de la kurtis dar mi-a fost invatatura de minte...si eu ma scund cu inghetata desi o data l-am lasat sa isi bage buzele ca sa aiba apoi pe ce sa se linga

fetelor maine merg la o zi de nastere - baietel 3 ani - ce sa iau???

Eladea spune-mi tu ca sigur imi dia un sfat bun

Am implinit 1 an! 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

haha, Oana, ce figura esti... mai e greu cu copiii astia...depinde de preferintele copilului si de ce buget dispui... pot sa-ti spun ce prefera Eric: masini teleghidate(cu lumini, sunete si telecomada...)...inca ii plac masinile alea pe care le impinge(de fapt zboara cu ele)... in iulie cand am fost la ziua unui baietel al unor prieteni, i-am luat o masinuta cu pedale...dar sunt copii care prefera puzzle-urile, cartile(), role, biciclete, trotinete, laptopuri... no, nu stiu cat te-am ajutat... eventual intreaba-i parintii ce preferinte are copilul, e mai usor asa sa alegi...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP 2

ERIC SI FILIP 1

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Ilinca poate ca nu a vomat de la kurtis dar mi-a fost invatatura de minte...si eu ma scund cu inghetata desi o data l-am lasat sa isi bage buzele ca sa aiba apoi pe ce sa se linga

fetelor maine merg la o zi de nastere - baietel 3 ani - ce sa iau???

Eladea spune-mi tu ca sigur imi dia un sfat bun

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

-locomotiva/trenuletul THOMAS
-Masinutele CARS
-DVD-uri cu TOM&JERRY/MICKY MOUSE
-o galeata cu cuburi de construit

evita plusurile pe care copilasii nu le adora(doar noi adultii)

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Kata Eladea

Noi 2

Mergi la inceput

katalina, apropo de plusuri. au venit in weekend soramea cu prietenul ei si i-au adus Marei 2 maimutoi din plus. sa vezi ce iubire pe capul ei :)) ii lua in brate ii strangea si zicea aaaaa
apoi imi ziea prietenul soramii "bai da nu o mai invatati atatea lucruri ca e prea desteapta pt varsta ei" :)))

cum se simt baietii?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 16+

Mergi la inceput

ALICE, ce faci mai burtica?
Baietii sunt bine,la final de boala.Victor,s-a facut bine cu tzitzi,nimic n-a vrut,absolut.Sunt suparata pe el, MA MUSCA, rau de tot.L-am amenintat ca "se linge pe bot de tzitzi daca mai continua asa",Cred ca m-a inteles

pe toate

CARMEN,

Mergi la inceput

katalina, noi suntem bine. crestem toti 3. marius se mentine :))
bebeloiu asta mic imi da shuturi, isi face si el simtita prezenta. mara umbla toata ziua, e o tampitica, face niste fetze de imi vine sa o mananc.
eu ma simt obosita cateodata, dar imi revin rapid. nu ma doboara pe mine doi copilasi
vreau sa merg la mare dar nu stiu cand ca e marius ocupat la birou.. voi mai plecati?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 17+

Mergi la inceput

www.qbebe.ro/retete_culinare/2_-_4_ani/paste_la_cuptor_cu_carne_si_verdeata" target="_blank">ASTA le fac baietilor de papa azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

kata, ma bucur ca v-ati revenit...sanatate puiutilor..

OANA, apropo de jucarii, ca mi-a amintit Kata... Eric are un Thomas care canta, ace baloane de sapun si se invarte si mai are un Thomas cu fluier...is interesante pt copii...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP 2

ERIC SI FILIP 1

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Eladea la un Thomas ma gandeam si eu

mai, pe cand am zis ca la sfarsit de saptamana ne mutam merg ieri la apartament si vad ca parchetul se cam misca cand calcam pe el in unele parti... adica nu statea fix ii pun pe mesteri sa il ridice si sa faca ceva ca doar nu am dat o caruta de bani pe un parchet care sa se miste si in scurt timp sa se indoaie daca nu sta drept...supriza parchetul masiv care a fost initial e umflat asa ca trebuie scos si turnata sapa din nou ca sa fie dreapta baza....adica o caruta de bani si inca o saptamana
parca nu se mai termina...si mie imi arde de plecat in vacanta

Noi 2

Mergi la inceput