Strugurasi de Sept-Oct 2011 - (92)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi la pranz !!

Maria_scu multam de cafeluta,buna tare asta virtuala!

Alayna legat de hainute si eu zic ca si Ionela[iar) , sunt bune si cateva cu maneca scurta. Eu am avut si gen maieu,si cu maneca de tricou,si cu maneca lunga.Si acum am la fel. Dar in Germania stiu ca e mai frig,nu stiu ce sa zic. Oricum in casa banuiesc ca va fi bine,si nu va fi nevoie mereu de multe hainute pe copil.

May daca a meritat e bine.

Maria 26 si eu ma trezesc cu dureri de spate uneori,azi noapte am dormit bine,cu o singura trezire de mers la baie,de nu imi venea sa cred ca intre 23.30 cand am adormit si 4.50 cand am emrs la baie nu m-am trezit deloc. Cred ca de la racoare mi se trage,a fost mai racoare aseara.
Anbdreea plimbare placuta , si cum spunea si Seidana,sa nu te obosesti prea tare.

Eu va pupic,revin mai pe seara,acum ma apuc sa termin ce am inceput ieri. Am facut schimbari in camera,acum asez hainute.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

alayna - nu esti singura cu hemoroizi. La mine a aparut problema acum 2 spatamani si medicul mi-a recomandat crema ultraproct, am cateva zile de cand o folosesc si e putin mai bine. Oricum se poate folosi doar o saptamana, sper sa-mi treaca. Poti folosi ceaiuri, parca de galbenele si nu mai stiu ce.

Fetele ce mai stiti de Jade, Lore, Elly?

33+ Doamne iti multumim!

Eu pt hemoroizi va recomand Carpicon S(supozitoare). le-am incercat eu sunt foarte bune si de la prima administare iti inlatura durerea si apoi ajuta la retragerea lor... eu nu am mai abut probl cu respectivii... Se gasesc la plafar, farmacie naturista si costa 12 lei
Sper k am fat de ajutor

27+ Unde.s 2 puterea creste 30.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui May3

neatzaaa

31 sapt si 0 kg sapt asta

ieri am fost in oras ca-s zilele valcii si am bagat hamsii, mici, porumb fiert, kurtos, inghetata asa ca azi noapte am suferit de aciditate si gaze
dar a meritat.

jade e in spital, sta pana la 36 de sapt.
lore a scris acu ceva timp ca sta cumintica la pat
iar elly cred ca e in mutari

31+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

May uitasem k tu esti din vl... si noi am vrut aseara sa mergem lla zilele Valcii dar eu am fst prea obosita si nu prea mai fc fata mersului pe jos ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Seidana nu e chiar cea mai tanara mai MArina( o sa intru si eu azi sa o vad) ,eu implinesc 25 peste 13 zile...
Si e Matza cu un an mai mica decat noi.

Pentru Raisa
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui MARINAENACHE

Neata greierasi
Ms SEidana, Oana ma faceti sa rosesc... am 25 de ani impliniti pe 31 martie... sarcina a fst un cadou pt noi aman2 :*. Si mie imi plac albumele voastre sunt frumoase si ador pozele de familie

Marina.. oricum cred ca esti cea mai tanara ...
Si mie imi plac pozele de familie cred ca o sa o innebunesc pe cea mica cu pozele..pe sot l-am innebunit deja

Voi aveti gemeni in familie ? sau ai facut ceva tratament? mi-i se pare asa frumoss gemenii..

36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Da Seidana am gemeni in fam bunicul din partea tatalui provine din gemeni... dar eu am fct si tratament care mi-a reusit din prima si ma bucur plecasem la drum cu 4 folicului si doi din ei au devenit piticeii nostrii de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ce ma enervati cu varstele astea "ilegal"de mici!!! Nu-mi mai place de voi. Eu fac 30 acusica( nu-s de varsta matusalemica, dar fata de ce spuneti voi) Bai ce trec anii! Prea repede pentru mine

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Ce ma enervati cu varstele astea "ilegal"de mici!!! Nu-mi mai place de voi. Eu fac 30 acusica( nu-s de varsta matusalemica, dar fata de ce spuneti voi) Bai ce trec anii! Prea repede pentru mine

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 27+ cu

Conteaza sa treci prin viata implinita si fericita... pana la urma varsta nu conteaza si doar ce ai realizat pana ac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Seidana nu e chiar cea mai tanara mai MArina( o sa intru si eu azi sa o vad) ,eu implinesc 25 peste 13 zile...
Si e Matza cu un an mai mica decat noi.

Pentru Raisa
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

ooooo cata tinerete ..no acu ma simt ca o baba

Ce ordonezi? faci loc papusii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Marina deci ai facut un cocktail de sanse pt gemeni , probabil nu am nici o sansa ca data viitoare sa iasa 2...

ps: intelepte cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

eu ce sa mai zic la 34? ca-s pensionara?
mai relaxati-va. varsta e cea pe care o simti.

marina, nici eu nu stiam ca esti din valcea. si eu mai greu cu mersul pe jos dar incerc sa ma mentin activa. mai 2 pasi, mai o banca si tot asa

31+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput