Strugurasi de Sept-Oct 2011 - (92)
Raspunsuri - Pagina 19
oanaiasi spune:
Da, erau toate pe fluturas, inclusiv bonusul anual. oare asa iau si lunile viitoare?!ar fi prea tare...
Oana 32+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
quote]citat din mesajul lui Nane
pai sei, daca vrei sa mai stai 2 sapt, ar tb sa stai locului in varful patului nu sa umbli teleleu pe la servici... Asa ca baga-te-n pat si fii cuminte.
28+
[/quote]
asa rau e.. ??
am promis la servici deja la sef si sefa camerg sapt asta.. si am vb su cu dr de fam si la resurse [
36+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
Nane spune:
mai eu stiu ca daca stai linistita ai mai multe sanse sa mai stea bb. Poate e doar un mit, habar n-am. Ai promis, dar poti suna maine sa spui ca nu te simti bine si nu mai poti veni. Asta e. Se poate intampla oricand. Daca te apuca nascutul maine ce faci? Te duci la job pt ca ai promis?
28+
Kora_B spune:
Fetelor, mi s-a facut rau pe strada! De la masina pana la scara (adica vreo 50m), am simtit ca ceva nu e in regula. Mi s-a incetosat privirea si a tb sa ma asez pe bordura ca sa nu pic din picioare. Nu stiu cum am reusit sa ajung in casa. Mi-am luat tensiunea: 65 cu 45, puls116!! Cred ca a fost o eroare ca la asa tensiune nici nu tb sa mai fiu constienta
dupa alte 10min mi-am luat-o iar: 12 cu 8, puls 120.
De vreo ora o am pe la 9 cu 5, iar pulsul pe la 100, ma doare capul ingrozitor si-mi zvacnesc tamplele.
Si dr mea nu raspunde la tel. I-am dat sms si astept.
Uf! Stiu ca s-a mai vb pe forum de lesinuri si tensiune mica, dar la mine fiind atat de oscilanta mi-e cam teama sa beau un pic de cafea ca sa-mi creasca
uf!
31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Da, erau toate pe fluturas, inclusiv bonusul anual. oare asa iau si lunile viitoare?!ar fi prea tare... Oana 32+ cu Maria Ecaterina Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
pai o sa iei mai mult daca zici ca numai o treime au fost zile de prenatal.. ( adik o sa iei cu vreo 8-900 lei mai mult daca acu au fost cu 300)
oricum in prenatal luam mai mult decat ae fi sa mergem la servici
Nane spune:
citat din mesajul lui Kora_B Fetelor, mi s-a facut rau pe strada! De la masina pana la scara (adica vreo 50m), am simtit ca ceva nu e in regula. Mi s-a incetosat privirea si a tb sa ma asez pe bordura ca sa nu pic din picioare. Nu stiu cum am reusit sa ajung in casa. Mi-am luat tensiunea: 65 cu 45, puls116!! Cred ca a fost o eroare ca la asa tensiune nici nu tb sa mai fiu constienta dupa alte 10min mi-am luat-o iar: 12 cu 8, puls 120. De vreo ora o am pe la 9 cu 5, iar pulsul pe la 100, ma doare capul ingrozitor si-mi zvacnesc tamplele. Si dr mea nu raspunde la tel. I-am dat sms si astept. Uf! Stiu ca s-a mai vb pe forum de lesinuri si tensiune mica, dar la mine fiind atat de oscilanta mi-e cam teama sa beau un pic de cafea ca sa-mi creasca uf! 31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani + |
au! suna naspa. si eu am faze dinastea de vreo 10 zile, maxim doua saptamani. N-am tensiometru acasa asa ca nu-mi pot lua tensiunea in momentele alea si de cate ori am luat-o am avut 11 cu ceva, deci nu mare. Si pulsul probabil ca-mi creste ca-mi zvacneste tot capul si-mi aud inima in urechi. :)) Dar am inteles ca din cauza fluxului crescut de sange se mai intampla prostii d-astea. Eu sunt ametita mai toata ziua, cam cum eram in primele 3 luni... :(((
Sunt curioasa ce zice dr. Eu nu l-am intrebat pe al meu.
28+
Kora_B spune:
Sei, daca dr zice ca esti ok atunci nu te speria. Nasa mea care tb nasca luni pe 8aug inca merge la serviciu. Depinde cum te simti tu si sa nu te obosesti prea mult.
citat din mesajul lui seidana quote]citat din mesajul lui Nane pai sei, daca vrei sa mai stai 2 sapt, ar tb sa stai locului in varful patului nu sa umbli teleleu pe la servici... Asa ca baga-te-n pat si fii cuminte. 28+ |
asa rau e.. ??
am promis la servici deja la sef si sefa camerg sapt asta.. si am vb su cu dr de fam si la resurse [
[/quote]
31+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
seidana spune:
kora.. la 64 cu 45 poti fi constienta , am avut si eu 7 cu 5 si eram vesela, insa drept dovada ca erai rau ai lesinat...
ia urca tu in pat, bea multe lichide, papa niste cioco si bag un somn..
Nane... daca ma simt rau am zis ca nu mai merg, dar m-as simti taree prost sa raman acasa si sa nasc la sf lui aug.. munca mea de birou, merg cand vreau si acu vin cand vreau deci nu e stres, mai mult nu vb cu colegii, nu ma plimb la xerox nu fac nimik altceva decat ceea ce mi-am propus...deci nu ar fi f solicitant...
si parca si burta mi-i s-a lasat ...bag 3-4 degete leger de la ani la burta ...
marryan spune:
salut mamicilor
am facut o pauza fr lunga de o saptamina de computer, am prb cu degetele miniilor, mi sau uflat si ma dor ca nu le pot indoi deci va dati seama cum imi tin eu degetele drepte doar nu pot face nimik, dr mia zis ca am reumatism
ma dor toate oasele, burta sa coborit si mii frica sa nu nasc saptamina asta sau viitoare ar fi prea devreme cel putin as vrea sa nasc de pe 15 aug in colo asa mi sa dat la utlimul eco facut pina pe 24 sau ce l tirziu pin pe 28 aug.
Nu dorm noaptea sunt nervoasa, bebe misca si ma linisteste ca o simt un singur lucru care ma face sa fiu fericita si linistita sufleteste....socara mea imi zice ca nu am sa duc mai mult de 10 aug insa eu iam zis ca nu ca bb rtebuie sa stea inca 2 sapt
mai noi am dureri de dinti, mi se invirte capul, eliminari mai gelatinoase sau inceput si mii frica de mor sa nu nasc mai devreme
citesc din urma si revin!
Cea mai fericita mami 35 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
oanaiasi spune:
Sei, linisteste te maica ...nu e chiar asa. in ultima luna scurgerile devin in mod firesc mai abundente...de parca ao ovula pt 4 femei daca imi permiti comparatia asta.burta se lasa pt ca bb se pregateste de iesire. asta nu inseamna ca maine iese...
Oana 32+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!