Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri (22)
Raspunsuri - Pagina 4
cosmi1975 spune:
e clar ca bulgarii se duc de rapa....mai toate lumea care a scris aici si la alte forumuri a fost anul asta ff dezamagita
CorinaDani spune:
cosmi, eu una nu am fost dezamagita dupa doi ani consecutivi la duni - marina beach. poate doar usor plictisita anul acesta, deoarece nu am gasit nimic nou/in plus fata de anul trecut. insa resortul e foarte ok, in special pentru familiile cu copii.
cosmi1975 spune:
sunt 20 km....din autostrada intri in oras...mergi drept inainte pana la Catedrala...e pe partea stanga si sigur ai s o zaresti pt ca e grandioasa si la stradafaci prima la stanga ,imediat si mergi drept inainte pana la Nisipuri... vezi ca pana la catedrala e ceva de mers
miha81 spune:
Buna! Eu nu am fost dezamagita! Am stat la Riu Helios Palace- Sunny Beach si am venit foarte incantata! Cu siguranta mai ma duc acolo pentru ca nu am avut ce sa le reprosez
pozeBianca
M&M spune:
Noi vrem sa mergem weekend-ul acesta prelungit la bulari; de altfel am si facut rezervare la hotel Mirage aflat in Nisipurile de Aur..A mai fost cineva acolo??
M&M spune:
Concediu propriu-zis l-am petrecut tot la bulgari, in Obzor ,Hotel Riu (mai fusesem si acum 2 ani acolo cu un bebe de 11 luni si pt acea perioada a fot perfect!!) Pentru o familie cu 2 copii mici a fost ok, anul acesta...DAR , ce am observat schimbat fata de acum 2 ani , parca a mai scris si altcineva mai sus acelasi lucru , cafeaua mai mult apa decat cafea , sucurile parca si ele mai diluate , nu stiu berea cum era ca nu am incercat nici eu nici sotul..
In rest nu am ce reporsa hotelulului, curatenia in fiecare zi, mancare ok , personal dragut , piscina pt copilasi si afara si inauntru, loc de joaca.
Noi ieseam in fiecare seara in statiune , avand in vedere ca hotelul e amplasat chiar la inceputul statiunii ( sunt cateva parculete instatiune, spectacole in fiecare seara, parc de distractii , terase, restaurante , un supermarket ..)
Bebe Beca spune:
Am o rugaminte... Nu resusesc ssa citesc din urma si sa vad daca s-a scris ceva despre circulatia pe podul Giurgiu-Ruse. Plecam vineri catre Obzor si nu stiu la ce sa ne asteptam... Ceva sugestii, va rog? As vrea sa plecam pe la 4-5 dimineata.
Va multumesc!
remy_mv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bebe Beca Am o rugaminte... Nu resusesc ssa citesc din urma si sa vad daca s-a scris ceva despre circulatia pe podul Giurgiu-Ruse. Plecam vineri catre Obzor si nu stiu la ce sa ne asteptam... Ceva sugestii, va rog? As vrea sa plecam pe la 4-5 dimineata. Va multumesc! Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011) |
Noi tocmai ne-am intors de la Nisipurile de Aur, dar am mers prin Calarasi-Silitra-Dobrich-Varna. Din Calarasi am traversat cu bacul, aprox. 20 min, pana la Silistra. S-a circulat super ok, drumul liber si bun. Timp aproximativ pana in Varna 4 ore de la iesire din Bucuresti, asta in conditiile in care se respecta limitele de viteza din Bulgaria. Am fi facut si mai putin daca o "calcam" mai tare. Recomand acest drum cu incredere.