Strumfi de iul-aug 2007 (220)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

'neatza si o cafeluta fierbinteeee !
Mada, chiar ma gandeam acum cateva zile la tine si la bebelica. cum e, l-ati vazut? tu cum te simti?
sper ca i-am urat "La multi ani" lui Emily, daca nu, o fac acum.

Andra, la multi ani sanatosi si fericiti! ce mai faceti, nico? e bine la casuta voastra?

Vio, dac-ai sti cat m-am gandit ieri unde va mutati, ca doar stati la casa, care e noua formula, ca doar nu mai venea nici un bebe (s-a inchis pravalia)... pana mi-am dat seama ca te referi la strumfi. da, mai e putin, dupa Davidutzul vivelei ne luam talpasita.

micky, fetele astea-s prea ocupate sa ne mai scrie, or fi in vacante, sau exploatate la munca...

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

sunflower, prefer varianta cu vacanta! sa stii ca si eu am cugetat indelung la afirmatia lu' vio ca :ne mutam! . am zis: frate , asta se muta iar?

Emanciparea femeii este o PROSTIE!
Locul ei e in bucatarie ... picior peste picior, cu un pahar de vin in mana,
privindu-si sotul cum gateste cina!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Mai, am observat ca mult mai multa lume sta pe face-bucluc-ul asta ca acolo nu vorbesc numa cu astia de au copii de-o varsta, au mai multi prieteni, bla, bla insa sincer mie mi se pare tare greoi (poate sunt eu mai atehnica) plus ca trebuie sa ai timp frate sa te intretii cu toata lumea, sa urmaresti tot. Pai nu as mai face nimic altceva decat sa stau pe facebook daca m-as "muta" acolo. Lasa mai bine ajung sa scriu singura aci pe DC, ca de renuntat cu totul la net nu ma cred in stare, inca.

Andra

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Deci nu sunt singura care s'a intrebat unde se muta Vio ?

Andra La multi ani! Sa cresti mare si frumoasa!

Sunflower l'am vazut ieri pe bb, totul e in regula creste frumos, e tot ce pot sa imi doresc!

Buna dimineata si o cafea proaspata!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Mai, am observat ca mult mai multa lume sta pe face-bucluc-ul asta ca acolo nu vorbesc numa cu astia de au copii de-o varsta, au mai multi prieteni, bla, bla insa sincer mie mi se pare tare greoi (poate sunt eu mai atehnica) plus ca trebuie sa ai timp frate sa te intretii cu toata lumea, sa urmaresti tot. Pai nu as mai face nimic altceva decat sa stau pe facebook daca m-as "muta" acolo. Lasa mai bine ajung sa scriu singura aci pe DC, ca de renuntat cu totul la net nu ma cred in stare, inca.

Andra

Si eu am observat ... Mie mi nu mi se pare complicat dar nu imi place ca nu e asa "anonim"...si mai am pe lista colegi de serviciu, cunostinte...n'am chef sa afisez prea multe informatii acolo..

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 21+

Mergi la inceput

Tot eu (ca sa nu o las pe Dana sa vb singura). Am triat ieri hainutele de bebe, sa pastrez ce se poate reutiliza si sa le dau pe cele de fetita... nu'mi venea sa cred ce rochitele mititele avea Emily, ce pantofiori.... binenteles ca i'am pastrat o cutie cu hainute mai de suflet pt cand o sa fie ea mare...Doamne cand au crescut bebeii nostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

pupici de la mine, in vacanta nu sunt, doar exploatata pe plantatie

LA MULTI ANI! Emily, Andra si tuturor sarbatoritilor

Dana, nici eu nu prefer FB, intru ori seara, cand am timp chef ori deloc, ptr ca la birou pe FB si Youtube si alte cate pagini web avem accesul restrictionat, doar suntem pe plantatie, sa zicem mersic de www.....com si www.....ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Si eu am observat ... Mie mi nu mi se pare complicat dar nu imi place ca nu e asa "anonim"...si mai am pe lista colegi de serviciu, cunostinte...n'am chef sa afisez prea multe informatii acolo..

mda, asta e pe primul loc

Felicitari pentru eco reusit
V-ati hotarat la nume?

Mergi la inceput

Mada hainutele lui Daria sunt acum la nepotica mea de 6 luni. Le poarta ea. De cate ori o vad cu cate ceva ce i-a apartinut Dariei ma cuprinde asa un sentiment ciudat dar placut. Si eu ma intreb cand a fost oare asa micuta? Cand era asa eu o vedeam mare , chiar a fost un bebe mare (doar a avut la nastere 4200). Ca si acum pe Eric. Deja nu il mai vad asa mic, ii iau dupa mine pantaloni de schimb in parc. Nu mai sta in carut, o ia de-a busilea prin iarba si se duce, nu gluma. Nu mai vrea la mami in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Pro FB

1. cu atatea rubedenii si prieteni imprastiati prin toata lumea e f usor sa vad si sa vada ultimele noutati cu noi. Ma refer in principal la poze.

2. ma uit cu mare drag la pozele strumfilor, nu pot sa cred cat sunt de mari si ca ii cunosc de bebelusi!

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si18+ cu Yusuf Gabriel

Mergi la inceput