Pufi de ian-feb 2010 (36)- LMA Radu!
Raspunsuri - Pagina 3
nyny spune:
Bea eu n-am vrut sa-mi leg trompele. De fapt nici nu ma gandisem la asta dar cand ma pregateau pt cezariana m-a intrebat dr. Am iesit pe hol si l-am intrebat pe sot ce parere are iar el desi nu prea stia ce inseamna asta... mi-a spus un NU categoric (cand il intreb daca mai vrea copii tot un NU categoric primesc). Acum stiu ca a fost o decizie foarte buna. Eu cred o sa ma simt tanara atata timp cat o sa pot sa fac copii. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, Doamne fereste... asa simt eu. Plus ca asa cum am mai spus... mai vreau copii. Poate peste cativa ani reusesc sa-mi conving si sotul ... nu stii niciodata ce iti rezerva viata. Imi place sa cred ca o sa mai am ocazia sa simt un bebelus in burtica, ca o sa mai traiesc macar odata() sentimentele alea care le-am avut la fiecare nastere sau la fiecare alaptare. Ma deprim daca ma gandesc ca gata... asta a fost, nu voi mai trai niciodata toate astea.
Mamica fericita de Mara si de David
ale1212xa spune:
neatza
haideti la
ma mir ca nu a dat-o nimeni pana acum
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
nyny spune:
Neatza...
Ale1212xa sarumana pt cofee.
Wooooow ce activitate pe aici. O fi blocat forumul?
sorina_bz spune:
Daca tot nu prea e activitate, am trimis pe mail un filmuletz, sa vedeti (daca vreti), cum isi mana Iris mama...."Haide..."...
miremia spune:
Sorina am vazut printesa alergatoare, tare dragalasa, pupam vorbareata mica!
Ale pt cafea!
Nyny
Eu am visat ca ne-am intalnit undeva la munte si la un moment vorbeam cu Sorina si a aparut o tipa tanara si cu cracii lungi, era Ana.
Va pup, tre' sa scot copilul afara, apoi smotrul de rigoare.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz Daca tot nu prea e activitate, am trimis pe mail un filmuletz, sa vedeti (daca vreti), cum isi mana Iris mama...."Haide..."... Sorina, mami de Diana si Iris |
M-am delectat de dimineata cu fete frumoase ... ce motorash e Iris.
decenuela spune:
neatza fetili...
sarumana de coffe , alexa....f buna...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
blue_flower spune:
Sa iti traiasca puiul. Sa creasca mare si frumos si sanatos.
blue_flower spune:
Bineinteles ca nu m-am apucat de munca pana nu am rasfoit ce ati mai scris.
Dece - multumesc pt sfaturile de drum. Am supravietuit. Oscilez intre a povesti/plange si a fi scumpa la vorba. Poate uit mai repede.
Tomaca - unde e lista cu medicamente? Eu sunt anti-medicatie. Ii dau doar cand e super musai. Dar Linex Baby am cu mine, Panadol sirop si multe homeopate. De acum ma gandesc sa iau cu mine oriunde Rivanol si Pansamente, pt ca are niste julituri in genunchi...mama, mama...a cazut de 2 ori in aceeasi julitura, a doua oara a bocit...
Latitica, WB. Sa va fie de bine Breaza. Cica acolo e cel mai curat aer din tara.
Simply - vorbesti f frumos. Cuplul e ceva pt totdeauna. Bravo. Nu toti/toate gandesc asa. Si vorbele in vant dor si sunt pierdere de vreme si energie. mami indragostita de pufuleata.
Bea, doar o imbratisare mare, ca altceva nu stiu ce sa iti zic. De acum tot o sa iti dea suturi Adam. Lasa ca urmeaza 3 sapt cu tati acasa....te mai hodini si tu :)
Asa, acu sa va zic ce si cum a fost de vineri pana duminica seara.
In primul rand stau sa ii sparga 2 canini (de sus) si o masea de jos. Nu am experimentat pana acum copil super extra mega marait. Dar acum stiu ce inseamna.
Drumul pana la Suceava a fost cum a fost, mai scurt nitel decat Sv-Buc. A dormit, s-a mai agitat...a trecut.
La tara....a facut de toate, a cazut in 4labe in cotineata de gaini, a inceput sa urle ca e murdar, a killarit matza, o ridica in sus cu o mana, de piele, ramanea cu un smoc de par in mana, l-am spalat de 150 de ori pe zi,...a mancat mere si pere crude, se facuse ca un mic purcelus, dar i-a priit. Alega cat e curtea de mare si tipa. Bunicul meu (strabunicul lui) are 88 de ani si i-a cantat la fluier, am facut poze, a fost f frumos.
Eu sunt impresionata de generatia asta care au acum peste 80 de ani, pt ca au facut razboiul, au dus-o f greu pe vremea aia, si uite ca se trece si generatia asta.
I-am cumparat din Suceava un super carucior, pe care nu l-am gasit nici pe net de cumparat. L-am vazut eu la o prietena care locuieste in Spania si am intrebat-o de unde/care/cat...mi-a dat un site, dar acolo nu vindeau online, nu aveau nici macar preturi. Si l-am gasit la magazinele din galeria cu Carrefour. Are vreo 3.5-4kg, m-am indragostit de el cand l-am vazut in poze la prietena mea. Iar Dani sta ca boierul acolo. Pe cel vechi l-am dat in sat la o tanti cu multi copii.
Drumul la intoarcere a fost groaznic. A dormit el vreo ora si ceva, dar de toate am stat in masina vreo 7 ore. Ne-am oprit sa mancam la Hanul Ancutei, a urlat Dani ca niciodata, s-a zvarcolit, nu a vrut sa manance nimic, cum ii bagam ceva in gura, cum scuipa, a fost ceva ce nu mi s-a mai intamplat niciodata. A acceptat doar mure. O caserola intreaga. Daca nu ii mai dadeam, tipa de se uitau toti la noi. Nu ne-am inteles deloc, deloc. Urla si se zvorcolea. Eu tot zic ca e de la dinti. Adica sper, ca nu s-a rasfatat in halul asta. Nu statea nicaieri, nici in brate, nici pe scaun, tipa intr-una. L-am scos afara, l-am schimbat, nu il durea nimic. Cand am cedat si i-am dat murele - ca i le-am luat la un moment dat, manca prea multe, era ora de masa si macar 2 linguri de ciorba daca lua, dar nu vroia.....deci a mancat mure si cam atat. La sfarsit de tot, cand aproape nu mai aveam nimic in farfurie, s-a gandit si el ca vrea mamaliga cu branza.
Iar in masina.....urlete incontinuu, arunca tot ce ii dadeam, nu ii trebuia nimic. Daca il scoteam din scaun, tipa ca vroia cheia de la masina-....care cheie era in contact, remember?......sau vroia la tac-su in brate, care conducea!!! asa a tinut-o vreo 3 ore. Cu mici intreruperi de oprit la Marasesti sau la cate o benzinarie. Ne-am schimbat si eu si mama din fata in spate, l-am luat cu carti, cu pufuleti, tinea fix 2 minute, apoi iar incepea ca vrea cheia, vrea in fata, urla, se arunca, uneori nu puteam sa il tin....
Si eu care ziceam, inainte sa nasc, ca al meu nu o sa fie asa, al meu nu o sa faca fitze si figuri, nu o sa fie alintat......frate....murim cu el...si tot ce vrea el face.
Nu mai plec cu el la asa drum lung pana n-o avea 5 ani! Am zis! Acasa in curte la el si gata. Hai cate un drum de 2 ore, max 3 ore. Mare si munte. Dar asa de 7-8 ore.....nu.
Poate i-o mai trece cand or iesi dintii. Ca imi zice mama ca n-a mancat nimic de dimineata, ca scuipa tot din gura.....
Asa, m-am racorit.
So...mai lucrez ceva si poate mai revin. Au venit o gramada de emailuri. Plec.