Pufi de ian-feb 2010 (36)- LMA Radu!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza fete!
Noi ne-am intors de afara mai repede, pe motiv de putina febra la copil. Aseara am avut o patanie cand ii administram nurofenul (cu forta), s-a innecat cu el si nu i-am mai dat altul. Cat timp se facea febra la vaccinul asta?

Tomaca sa mai vii cu oferte de joburi si peste 6 luni please. Cand plecati?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Eu stiu? Daca pot.
Cat a avut temperatura? Si ce vaccin ai facut? Mie mi-a zis sa-i dau anti-termic la pest3 38. A fost asa mare de a trebuit sa i-l dai cu forta?

Noi plecam duminica. Dar cu Tudor cu tot. Cam 2 saptamani mare plus tara (munte).

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca
Eu stiu? Daca pot.
Cat a avut temperatura? Si ce vaccin ai facut? Mie mi-a zis sa-i dau anti-termic la pest3 38. A fost asa mare de a trebuit sa i-l dai cu forta?

Noi plecam duminica. Dar cu Tudor cu tot. Cam 2 saptamani mare plus tara (munte).

Povestea unui Dor

I-am facut pentaximul. Nu avea febra aseara dar mi-a spus sa-i dau preventiv. Ea toate medicamentele le ia cu forta.
Acum cred ca are pana in 38, am reusit sa-i administrez 2.5 ml de nurofen.

Parca si Ana este la mare perioada asta. Sa aveti o vacanta superba!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
Eu stiu? Daca pot.

I-am facut pentaximul. Nu avea febra aseara dar mi-a spus sa-i dau preventiv. Ea toate medicamentele le ia cu forta.
Acum cred ca are pana in 38, am reusit sa-i administrez 2.5 ml de nurofen.

Parca si Ana este la mare perioada asta. Sa aveti o vacanta superba!

_

Multumim frumos. Daca are sub 38, parerea mea e sa nu-i mai dai.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:

Fetelor, daca stiti pe cineva care ar fi interesat de un post de credit controller. Am un post liber, dar este pe perioada determinata de 2 ani, pana se intoarce cineva din CIG. Bine, in 2 ani se pot intampla multe.

Povestea unui Dor

tomaca ce e ala?
eu am o prietena care nu isi gaseste nicicum de lucru....e tare stresata, nu mai are nici bani, nici nik
are facultaTEA de lemn ca si mine
a lucrat inainte la Aplast, daca zic bine....si a facut acum un curs de resurse umane............
nu stiu
daca e buna, o sun...............ce fain ar fi sa isi gaseasca loc de munca
e de treaba....am stat cu ea 5 ani in faculatate
e din sibiu, dar sta in Buc........

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 23+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

ma stresez pe toate planurile si nu stiu cum ar fi mai bine, desi am zis, oricum nu voi sti pana nu o sa ajung sa traiesc LIVE zilele alea........
nu vreau sa il indepartez....doamne fere..........nu la asta m-am gandit zicand de buni sau tati....

deci el oricum nu sta inauntru..max doua ore de la trezire.....atat in rest afara si de ploua si de ninge si de fulgera nu pot sa il tin in casa, si sigur nici atunci nu va vrea, mai ales ca va veni zapada si ii place...deci o solutie o sa imi trebuiasca , daca nu pot iesi eu cu ei amandoi, sa iasa buni/tati dimineata...pana poate u mai fac una-alta ca si asa e vraiste in casa, daramite atunci...

si oricum nu va suporta sa stea inchis in primele doua sapt macar pana imi revin sa pot umbla k lumea si sa ridic si alte cele..............ca dupa aia iesmi cu totii...

tre sa imi fac rost de marsupiu...

mno cam asta e.....

oricum nu am cum sa il trimit de acasa.......ca buni nu are cum sa il tina o zi saU JUMA de zi, ca are si ea treburile ei, dar macar 2 ore /zi asa m-am gandit ca a r fi bine....mai uita si el

oricum nu va sti/intelege ce si cum si o sa dureze un pic de timp pana o sa inteleaga ca bebe din burta e afara...tre hranit...etc............de inteles nu stiu cat va intelege din toate astea, dar mi sa nu il loveasca/stranga si alte cele.........

is multe di tate............

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 23+ cu Adam Stefan

Eu citesc de curand cartea psihanalistei franceza Francoise Dolto (e si pe mailul comun); am remarcat nishte idei super pt cazuri similare cu al tau. Poate arunci un ochi daca ai timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Nu, nu am unde sa il las.....
dupa ce nasc, sper sa stea sotul acasa o saptamana, apoi mami o saptamana si vedem cum a fi........

nu stiu!

nyny

mire....e greu de dat, ai grija cu inghititu'...e nasol sa se innece....2.5 e multe prea putin pt ea.........

cum i-o dai fortat?
o culci pe spate?

eu eram atenta cand ii dadeam fortat, sa nu ii dau cand trage aer, ca ATUNCI CLAR SE INNEACA... dadea cand scotea aerul, si bagam mult, 5 ml ii dadeam din 3 impinsaturi........ca cu cat o tii mai mult prinsa cu atat mai rau

sper sa treaca si sa nu fie nevoie
daca nu ai incotro da-i novocalmin.....
pupam noruca....

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 23+ cu Adam Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Citat:

Fetelor, daca stiti pe cineva care ar fi interesat de un post de credit controller. Am un post liber, dar este pe perioada determinata de 2 ani, pana se intoarce cineva din CIG. Bine, in 2 ani se pot intampla multe.

Povestea unui Dor

tomaca ce e ala?
eu am o prietena care nu isi gaseste nicicum de lucru....e tare stresata, nu mai are nici bani, nici nik
a lucrat inainte la Aplast, daca zic bine....si a facut acum un curs de resurse umane............
nu stiu

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 23+ cu Adam Stefan

Credit controllerul este o persoana de la financiar/contabilitate care verifica liniile de credit/termenele de plata si are grija sa se incaseze toate facturile emise/scadente, suna la clientii care nu au platit, face demersurile necesare ptr a se asigura ca se plateste, etc Acum depinde de la firma la firma ce se vrea exact de la omul asta, dar in mare cam asta face. Daca toate lucrurile sunt introduse intr-un sistem electronic are grija sa blocheze clientii care au depasit termenul de plata sau suma creditata si sa nu mai poata face comenzi sau sa nu se mai faca livrari catre acel client pana nu plateste, etc sper ca nu ma insel

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Intru pe fuga sa zic nitel cat de naspa a fost / si este inca.

Dani a facut febra mare, mare, incontinuu peste 39. I-am tot dat Novocalmin pana cand a inceput sa faca kk negru.
Marti dupa-amiaza a fost nitel mai bine pentru cateva ore, pe la 7.30 incepuse din nou febra, vreo 38 avea, mie mi-a sunat telefonul, sotul era cu el pe un scaun si intr-o secunda de neatentie a cazut de pe scaun cu arcada de marginea mesei. Si-a spart arcada pe vreo 2cm, chiar pe spranceana. A inceput sa curga prea mult sange, abia am reusit sa il opresc, i-am pus un plasture si ne-am urcat in masina sa mergem la urgente, am fost la Budimex, l-a cusut. Vreti sa va zic ca eu a trebuit sa il tin infasat pe masa, ca i-a facut injectie cu xilina fix in taietura, ca a plans pana aproape a lesinat. Ca l-a cusut nu stiu cum prin interiorul taieturii, ca acul ala nu intra bine, ca parca cosea material nu piele....sotului, care il tinea de picioare, i s-a facut nitel rau....
No, am terminat cu chirurgia, cand am plecat de acolo, Dani, bocit, cu lacrimi in barba, facea PA la asistenta si la doctorita.
Si daca tot eram in spital am zis ca sa mergem si la pediatrie, sa il asculte un doc. la plamani, sa il vada. I-am facut pe loc! hemoleucograma, la laboratoul medlife din incinta spitalului!!! de care nu stiam!!! nu are nici o bacterie, e doar o infectie virala, drept pt care ne-a zis ca Panadol/Nurofen si Novocalmin.
Am ajuns acasa la 9.30 aproape 10, a adormit in masina in bratele mele....of
Am uitat sa zic ca pe la 6.30 vomase tot ce avusese in stomac. Acum ii era foame. I-am dat un bibe de lapte praf. In 10 sec l-a dat pe tot afara, in jet. Schimba lenjerii, schimba pe tati, pe mami, dus iar la Dani, etc.
Febra mare. Iar 39. La spital avusese 38.5.
A adormit nemancat, ca nu mai putea tine capul sus si nici ochii deschisi.
La 1.30 avea 39.5, pus Novocalmin. Si i-am facut impachetari pt prima data. Saracul nici putere sa mai planga nu mai avea. Plangea nitel cand puneam cearsaful ud pe el, dar se vedea ca nu are putere. Cam intr-o ora i-am redus temperatura cam cu 1 grad. Si a adormit pana la 6.30, cu temperatura relativ mica, ca nu i-am mai luat-o,dar il simteam ca e mai rece.
La 6.30, iar 39, iar Novocalmin.
Miercuri dimineata trebuia sa mergem la control la chirurgie, sa vedem daca nu s-a infectat. Am mers, totul ok, apoi aveam programare la pediatra noastra la 12. Care evident ca nu era. Imi venea sa o bat, desi nu aveam pe cine.
Ne-a vazut o doc colega. Ne-a dat si antibiotic, dar doar pt ca a vazut ca face kk negru. Mi-a zis ca daca nu cedeaza nici a treia zi febra, sa ii dau antibiotic. Nu stiu cum se numeste AB, ca pe reteta scrie denumirea substantei, nu denumirea comerciala. Nu l-am cumparat inca.
A, si avea nitel rosu in gat. Dar nu de luat neaparat AB. Mi-a zis ca sa nu ii dau neaparat AB.
Toata ziua de miercuri a plans/marait. Nu vrea apa, nu vrea mancare. Nu ii trebuie nimic. Il iau in brate, vrea jos, si invers. Nici desene, nici carti, nimic, nimic nu il incanta.
Am mentionat ca ii ies 3 canini deodata?
Deci si io si mama suntem vraiste. Nu am mai mers la servici, evident.
Aseara mai era nitel febril, 37.5. I-am dat oricum Nurofen. Azi dimineata la 6 avea 40. batuti pe muchie. Iar Novocalmin, iar impachetari. Pana la 7 l-am redus la 38.3.
A dormit pana la 9. Iar de la 9 pana acum cateva minute a marait incontinuu, nu a vrut sa manance nimic, doar laptele lui praf de dimineata, in care am pus tot ce am gasit, adica Linex baby, 4 homeopate de gat si juma de pachetel de hidrasec.
Cu chiu cu vai a mancat un iaurt, dupa ce am incercat cu toate alimentele posibile, i-a facut mama o ciorba de legume dreasa cu iaurt, f buna, hai ca a inghitit vreo 5 linguri, unde el manca un castron plin la 12.
Asa, m-am racorit.
Eu nu stiu fetelor cum rezistati sa va treziti de atatea ori pe noapte. Ca eu doar 2 nopti am avut cu treziri dese si deja nu mai pot. Si nu doar eu, sotul ieri a plecat mai devreme de la servici si a dormit de la 4 la 8.
Deci toata stima si admiratia pentru mamele ale caror copii se trezesc in mod curent noaptea.
Sper sa ii treaca febra fara sa ii dau antibiotic. Rezist pe baricade. Daca si diseara mai face peste 38.5, ii dau.

Cred ca ma duc sa dorm si eu, ca vad ca nu se mai aude nimic de sus, cred ca l-a adormit mama.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Citat:

Povestea unui Dor

tomaca ce e ala?
nu stiu

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 23+ cu Adam Stefan

Credit controllerul este o persoana de la financiar/contabilitate care verifica liniile de credit/termenele de plata si are grija sa se incaseze toate facturile emise/scadente, suna la clientii care nu au platit, face demersurile necesare ptr a se asigura ca se plateste, etc Acum depinde de la firma la firma ce se vrea exact de la omul asta, dar in mare cam asta face. Daca toate lucrurile sunt introduse intr-un sistem electronic are grija sa blocheze clientii care au depasit termenul de plata sau suma creditata si sa nu mai poata face comenzi sau sa nu se mai faca livrari catre acel client pana nu plateste, etc sper ca nu ma insel

de Yannis

Da, asa stiu si eu.

Bea asa scria in prospect pt febra postvaccinare...2,5. Nu-s familiarizata cu nurofenul, noi folosea panadol. Si da...asa i-l dau, lasata pe spate, tinuta de maini, turnat la radacina limbii.

I-am dat si pt ca m-am gandit ca oa juta cu maselele.

_

Mergi la inceput

BF offffffffff mititelulu! Mi-e asa mila de el, sper sa isi revina cat mai repede. E horror ce povestesti tu, mi s-au inmuiat picioarele doar citind, nu cred ca rezistam la chirurgie.

_

Mergi la inceput