Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***334***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Dodo, da-mi, te rog, inca o data link-ul cu modelele de seturi crosetate de tine, fiindca vreau sa aleg ceva de acolo . Si hai, putin optimism - desi imi imaginez ca viata ta nu e deloc usoara - pentru ca uite ce rezultate frumoase au toate eforturile tale de pana acum!Si bravo sotului tau ca nu lasa povestea voastra de dragoste sa dispara!

Link-ul este -aicice pot lucra si aici cateva din ce am lucrat.
Sunt de-un optimis incurabil ....doar invat,din nou,sa traiesc si pentru noi ca si cuplu...iar Isabella este minunea ce mi-a dat aripi alaturi de toate realizarile lui Bogdi.Faptul ca ma simt din nou utila,nu doar ca mama si sotie, mi-a dat multa putere si la acest capitol trebuie sa va multumesc si voua

O duminica frumoasa !
Doamne ajuta!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Monn, lactatele sint bogate in proteine, ca si carnea; asta da respiratia usor puturoasa de care vb.
Probabil ca digestia fiind mai dificila te face sa simti crampe si alte kestii. Evita sa le halesti seara.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

mai ales combinatia a "orice" cu branza...duce la obezitate, ex nepotelul meu era suspect, acume la regim strict-11 ani are copilul si acum intr-adevar seara nu o cana cu lapte, ci un fruct, seara bine nu orele 21..

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

mi-a plakuut muuuuult cuma raspuns Anaan, da asa e, alte prioritati, alte decizii si normal ca "harmonia" nu mai e la fel, insa per ansamblu, ba o regasire, ba o iesire, ba o zi de nastere ne aduce in locul de unde am plekat....indragostiti .
ariana bea 250 ml seara si 150-ml dimineata; v-am spus ca e vaca gestanta, Ariana bea lapte de vaca de un an jumate, si acum i-l schimb cu Natura-3,5 % grasime sau Napolact-3,5 %grasime, sa vedem care, ca suntem dupa diaree si febra, si sper sa fie bine decizia asta.
voi fetelor ce lapte alegeti din comert?/alimentara?
cika e bine sa fie 3,5 % grasime ca dezvolta mielina, la creieras etc.
ea bea iaurt mai rar, mai bine prefera smantanika.ou fiert nici atat.
astept pareri.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Ah voiam sa-i raspund lu FLORIC CU NEPOTIKA PARCA...CRED CA Ssunt momente efectiv de gelozie, stie ca toata lumea are grija de Rares, sa nu cada, sa nu dea peste el etc..si ea face ca sa capteze atentie si asupra ei...
un exemplu minor la o petrecere de copii, unii de 6- 6ani jumate ii puneau capcane lui Ari si sarbatoritei-3 ani, le incuiau in baie si se amuzau teribil, dar nu spuneua delok ca n-ar mai face...deci ai rabdare si implic-o in alte activitati poate intelege ca si rolul ei e important-parerea mea.

Mergi la inceput

ce duminika plakutaaaaaaaaa...soare, ard gratarurile, ard si eu de nervi...de sila...ca maine is in conceiud dar tre' sa fac enspe mii de comisioane plus ca iar e ari plina de niste bubite pe corp, o fi de la o tampenie de "amasam"=salam a ramnit la tac-su si i-a dat...s-a umplut pe curishor...of.
ah cu platfus-m-am linistit deci tre s-o las desculta..si eu certam copilul ca indemna si pe altii s-o ia in drumetie in "pocioaiie" goale, si mi se urcau mamiciile in cap...deci sa le dau cu fliiiiiiiit.ok

Mergi la inceput

ah pey dc nu mai intra nimeni m-am asezat eu ca ciuperca aci..
am abordat subectu"mirena"..si a zis soata: dupa bb2...deci tot nu scap.

Mergi la inceput

si ultim apostare la ceste ore ale pranzului, a fost ora 12 si 1 minut, s-a facut gratarul..fi-mea e cu palaria abasta..ca nu vrea sa se mute sub umbrela ca noi toti..vaaaaaaaaai ce bruneta sunt..imi aminteste cand ma vopseam acum 4 ani, mi-am laut de la Interex wella-blond mediu, si m-am facut bruneta..la scarbiciu nu ma saluta nimenea greseala din fabrica, ca era acelasi nr pe cutie si tub..de atunci am zis ma fac la salon ca alea stiu macar ce combinatii fac..adika sa am pe cine da vina.(cei de la Interex m-au evitat delicat si frumos, aidka nu m-au crezut, nici n-au incercat ce-i drept)
apoi am avut neste intrebari de genul cu ce te-ai facut ce nr?la care nu puteam sa raspund ca ziceau ca fac misto-blond si iese negru? hai las-o-n p.... ma-sii de treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Grea tema de w/e.

INA, la cum ai formulat tu intrebarile mi-ai dat impresia ca dupa casatorie relatiile se degradeaza. Io nu sunt casatorita dar ma port ca si cum as fi (adica am un copil si locuiesc cu tatal copilului). Ca o paranteza, o prietena din State m-a intrebat daca "sunteti impreuna sau cresteti un copil impreuna?".

Pana la urma, ca in cazul oricum produs (aici zic de la economie) si relatia de cuplu are un traseu/ o durata de viata.

Daca vorbim de relatia sexuala, clar exista modificari dupa ce apare un copil. Nu le detaliez ca le stiti si voi. daca vorbim de femeile care se neglijeaza dupa casatorie, nu comentez-fiecare cu viata lui.

Ce e clar este faptul ca in primul an de la aapritia copilului relatia de cuplu este masiv "incercata"/ clatinata iar aici psihologii au dat tot felul de explicatii.

Un aspect foarte important intr-o relatie il reprezinta ratele/datoriile/, oboseala si programul de lucru (8 plecat de acasa si ajuns seara la 19 cand nu mai ai chef de nimic dar trebuie sa fii fresh pentru pitic).

Pana la urma nu am raspuns la intrebarile din tema ci am dat cate o explicatie la situatii posibile. Pentru ca eu cred ca ce reprezinta pentru mine normaliatate pentru altul poate fi anormal.

Cand eram mica, tot timpul o condamnam pe mama ca sta cu tata desi ne facea mai mult rau. Acum stau si ma gandesc de 7 ori inainte cand e vorba de facut observatie partenerului.
Io, de obicei, spun in fata omului ce ma deranjeaza, fara rusine. O fi bine, o fi rau, nu stiu...dar macar nu devin frustrata si ma eliberez de ganduri si pot merge mai departe.

In plus, de cand il am pe Vladimir nu am mai iesit la carciuma/ la socializare cu prietenii. Mai mult Robert a fost.
SI mai cred ca, tu INA, ai o relatie foarte ok (e drept ca ai si cu cine sa il lasi pe Ian) dar nu stiu cate dintre noi au :seara fetelor, iesire cu gasca, un party si asta saptamanal. Mie chiar imi place cum va administrati voi si mai ales ca va tineti de program (si noi am convenit ca 2 zile pe satamana sa ma duc sa dansez pe mese dar a ramas la stadiul de discutie).

Am scris mult is nu am zis nimic.

O duminica placuta!

Mergi la inceput

Bianca ai dreptate, intru totul, e bine si cum zici tu plus ca ai puterea sa spui verde-n fata.
si eu eram adepta, insa experienta mi-a aratat ca nu asta voiau oamenii sa auda, asa ca am pierdut, si odatta pierdut nu mai e nimik de recuperat regasit...nu vb in relatia din cuplu, ci cu familia; in cuplu imi mai permit sa zic verde-n fata insa apoi imi iau bobarnacce, la o adika niciodata nu-s multumita- asa mi se reproseaza, deci nu stiu dc treb sa fim fff diplomate sau sa curga scarba pe noi, sau sa invatam cu vb buna sa ne facem si noi program, de pilda si eu vreau sa ies cu fetele, la masaj sau un ceai, insa el mereu gaseste program si de fotbla, gratar, ca baietii si escapade din astea care le accept ca n-am incotro, nu ca nu m-ar lasa, dar pur si simplu el se bazeaza pe mine, iar eu nu pot sa ma sustrag in niciun fel, ce-a mai rams este petrecerea de 8 martie, in rest cand vine vreo prietena din afara si cam atat, pentur mine nu ma duc nicaieri.
cika "vb dulce mult aduce" tot o caut, mai bine tac si zambesc decat sa perii pe cineva, pur si simplu nu pot..nici sa zic "mama, tata" socrilor, iarasi subiect tabu, pur si simplu nu iese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

INA, vin si eu cu tema de weekend.

Fetele au raspuns mai mult cu "dupa ce vine copilul". Dar cred ca intrebarea era alta: dupa ce s-au pus pirostriile, se schimba relatia? Nu neaparat copilul e de bagat in ecuatie.

La noi: primul an dupa ce ne-am mutat impreuna a fost criminal. Fiecare cu tabieturile lui, eu pustoaica, el dupa 7 ani de burlacie, plus situatia tensionata cu familia mea. Ne-a luat aproape un an sa ne revenim, uneori aveam impresia ca ne tine impreuna inertia, dar altfel fiecare are alt mod de a gandi si alt drum in viata. Si nush cum s-a intamplat, ca incet-incet ne-am dat unul dupa altul, am ajuns sa ne cunoastem si pur si simplu invatasem pe ce butoane sa nu apas ca sa nu iasa scantei si invers. Si au urmat iar momente de "extaz", iar acalmie, uneori poate si indiferenta, apoi iar "extaz".

In general, unii considera casatoria o treaba de "bifat", dar am impresia ca pt astia presiunea sociala a fost mai importanta decat sentimentele, asa ca n-as lua in calcul situatia asta. Nu cred ca e cazul nostru, al gagicilor din club

Am observat, insa, mai ales pe noi, dar si pe alte cupluri, ca exista un soi de ciclicitate a vietii de cuplu. Ca dupa perioade pasionale urmeaza perioade calme, uneori chiar de indiferenta, cand esti coplesit de alte probleme (de obicei profesionale). Nu stiu ce influenteaza ciclurile astea, or fi chestii fiziologice, or fi astrele habar n-am. Eu puneam toate astea pe seama invaziei cotidianului: te invadeaza probleme diverse - de la serviciu, alteori probleme sociale sau propriile tale "pasarele". Si devii usor-usor distant. Dar asta nu inseamna ca s-a stins flacara si am constatat pe propria piele ca e atat de usor sa o reaprinzi.

Citisem undeva ca e imposibil sa permanentizezi o stare de extaz. Banuiesc ca se aplica si iubirii. Fiindca extazul te epuizeaza, ai nevoie si de perioade de iubire mai calma, poate chiar mai distanta, toate astea sunt ok, daca nu chiar necesare, pt a reinvata sa apreciezi anumite stari si comportamente.

Scuze daca nu m-am facut inteleasa. Ma chinuie poezia?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput