Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***334***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Floric, da' de ce stresezi copilu', vorba Pisilincii?

Ian, pe vremuri, spunea ca-l cheama "Ai"; ulterior, il chema "An"; acum te trateaza cu "ignore".

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor,

multa sanatate bolnaviorilor

kea - nu stiu ce sa zic de amoxicilina, eu am luat ceclor in sarcina

vazut pozisoarele cu gemenutii frumosi foc si cu superba familie de gazuline

aris - tare mult ma bucur ca ai revenit

si... nu mai stiu...

noi am fost la mare, am plecat bolnavi, ne-am intors sanatosi (eu sfarsita de puteri la cati km bagam in fiecare seara ca sa plimbam micsunica in buza marii sa respire aerosolii) acum mergem plangand la gradi ca taaare bine mai era acasa in formatie completa

acum ca mi-am adus aminte de subiectul gradi: noi vom "repeta" grupa mini(ca oricum am fost la fara frecventa) pentru ca , datorita obligativitatii grupei pregatitoare si a limitei de varsta impuse, prefer sa repetam grupa mini decat grupa mare; recunosc influenta copiilor mai mari in cadryul grupei, dar, dupa cum am spus, daca tot trebuie sa repetam un an, prefer sa-l repetam pe acesta de"joaca"
m-am interesat, am vorbit cu directoarea gradinitei, si asta-i cea mai buna varianta in actualele conditii

in alta ordine de idei... stiti stresul si problemele noastre cu mancarea/mancatul; de aseara m-am hotarat sa nu mai fac nici un artificiu, sa nu mai creiez nici o diversiune, sa nu o mai antrenez in nici un fel de joc in timpul mesei ca sa o fac sa manance cat mai mult; asa ca aseara am lasat-o sa manance supa cu furculita (ca avea mu;ta fidea), i-am strecurat eu cateva lingurite de carne cu legume iar cand a zic ca nu mai vrea papa, m-am oprit si ne-am dat jos de la masa.
ieri se minuna si al meu sot de relaxarea mea, acum am inceput sa am indoieli daca fac bine
stiu ca pe termen lung nu era deloc ok ce faceam eu cu entertainment-ul facut in timpul mesei dar scopul era atins si asa reuseam sa o fac sa manance cate un castronel de mancare; acum ca am lasat-o in ale ei, a mancat cam 1/5 DAR masa a durat 5-10 minute si nu a facut altceva decat sa manance
asa ca, dat fiind ca nu gandesc limpede, va rog mult sa ma sfatuiti cum e mai bine

(nu mai spun ca am vazut un documentar despre refluxul gastro-esofagian si m-a luat cu fiori cam ce presupune pe termen lung si care sunt urmarile, efectele....)

gata, sunt cam imprastiata
ma duc sa mai beau o cafea sa-mi limpezesc gandurile si revin

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Gianina, sa va fie de bine vacanta!

Eu consider pozitiva decizia ta de a renunta la "trucuri"!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tufete,
las cafa

Va imbratisez cu drag...
eu am terminat inca un set set

trec la lucru iar...
Isabella face "eme" si daca termina de mazgalit se duce si-l deranjeaza pe Bogdi care acum face teme...apoi terapiile ....

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gianina, bine ai revenit din vacanta, asteptam pozeee !!!
Cat despre decizia ta si eu zic ca ai procedat corect sistand entertaimentul, si la noi masa e masa adica mananca ata cat are chef si apoi gata, nu zic ca nu mai incerc eu cu cate o imbucatura dar daca nu mai vrea o las in pace dar nici nu-i dau alte prostii din gama pufuleti&co pe care i-ar manca cu placere toata ziua
Acuma tu stii si ce probleme ati avut voi si ce si cum trebuie sa manance

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Ina, soare???!! vreau sa-l cunosc si eu!

Aseara am iesit cu niste fosti colegi de liceu ( H. a stat acasa cu Andrei si s-a ocupat de baby-sitting) si acum am o durere de cap de toata frumusetea.

Azi noapte ne-au mancat niste nenorociti de tantari. Oare ce sa folosesc sa-i extermin? stiam ca pastilele alea sunt destul de toxice pentru copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Oooo Anaan sa iti fie de bine ieseala !! soarele a ajuns si pe la noi asa ca cred ca o sa-l vedeti si voi !!
Noi tantarii ii exterminam doar cu pastile drept e ca am folosit doar de 2 ori anul acesta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

tot imi mai aduc aminte cate ceva:
legat de platfus - cand am fost cu ea la ortoped, pentru alti pitici de-ai mei, desigur, printre altele, a pus-o sa mearga desculta pe jos prin cabinet si apoi s-a uitat la talpile ei si mi-a aratat si mie ca se prisese praf doar pe partea cu care calca, nu si in scobitura (sper sa intelegeti ceva din ce spun) si asta ar fi inca o dovada ca s-a format scobitura si ca nu are platfus (la noi oricum era vizibila scobitura, dar....piticii)

avem 2 anisori

Mergi la inceput

anaan- eu la mare m-am luptat cu ceva exemplare
dar, am lasat lumina aprinsa in lasat camera, dupa un timp in care nu am mai auzit bazaiala am inchis usa la dormitor si am deschis aparatelul de la chico pentru tantari - cel cu ultra-sunete si asa am scapat ne-capsati la mare

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Gianina, eu zic ca e corecta decizia ta, mai ales ca Micsunica a mancat. Nici Andrei nu mananca la fel de mult singur cum ar manca atunci cand ii dau eu, insa accepta tot mai greu ultima varianta si trebuie sa aiba si ei drumul lor spre independenta. In plus, Micsunica mi se pare ca arata foarte bine, nu parea deloc slabuta in ultimele poze pe care le-am vazut cu ea. Oricum, vezi tu cum decurg lucrurile si doar poti sa te intorci oricand la varianta cu entertainmentu'.

Cred ca m-a auzit soarele si mi-a trimis si mie un zambet!Ramane de vazut daca nu e dor un zambet de complezenta!

Tantarii astia de la mine trebuie ca sunt mutanti, ca nu-i deranjeaza cu nimic aparatul cu ultrasunete

Mergi la inceput