Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***334***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neatza!Trebuie sa ma pun in tema cu vaccinurile astea, ca nu mai am habar ce am facut si ce nu. Stiu sigur ca le-am facut pe toate cele obligatorii, dar mai mult...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

novus - nu promit dar incerc. daca nu apare nimic aiurea venim si noi ca tare vreau sa va cunosc...sunteti multe pe care nu le-am intalnit niciodata face-to-face.
daca ne hotaram nu e o problema cu cazarea, daca nu gasim la voi ne descurcam noi prin vecini

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

novus - nu promit dar incerc. daca nu apare nimic aiurea venim si noi ca tare vreau sa va cunosc...sunteti multe pe care nu le-am intalnit niciodata face-to-face.
daca ne hotaram nu e o problema cu cazarea, daca nu gasim la voi ne descurcam noi prin vecini

+

ok, ne auzim cand se apropie termenul
poate macar de sambata reusiti sa veniti !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

ah si Novus - asta cu turcu era o gluma. il tachinez mereu cu turcii lui...radeam asa..de nimereala. are el bube pe creier cu ei dar daca e neaparat nevoie poate chiar sa colaboreze cu ei(daca este in interesul lui clar)dar de principiu cand aude doar de ei isi aduce aminte de toate datoriile.

ana-maria - pai cama stea 3 sunt mai importante dupa parerea mea.
sa inteleg ca "Mosh Craciun" cel rosu nu a aparut?

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Ilinca, tare am vrea sa venim la intalneala, dar suntem incurcati, fiindca, daca medicul orl recomanda operarea lui Andrei de polipi, am vrea sa o facem in august, sa fiu eu in vacanta si sa nu mai fiu nevoita sa cer favoruri de la serviciu. Inca nu stim ce va fi, pentru ca medicul la care vrem sa mergem este indisponibil momentan, asa ca pana nu vorbim cu el, sa vedem mai concret ce si cum, nu ma pot implica in nimic.

Fug ca am o ucenica - vine sa se pregateasca pentru facultate, asa ca va pup!

Mergi la inceput

Citat:
ah si Novus - asta cu turcu era o gluma. il tachinez mereu cu turcii lui...radeam asa..de nimereala. are el bube pe creier cu ei dar daca e neaparat nevoie poate chiar sa colaboreze cu ei(daca este in interesul lui clar)dar de principiu cand aude doar de ei isi aduce aminte de toate datoriile.ana-maria - pai cama stea 3 sunt mai importante dupa parerea mea.sa inteleg ca "Mosh Craciun" cel rosu nu a aparut?+
Exact acum a aparut si Mosh Craciun colorat...Si azi la 6 aveam programare la ginecoAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

imi pare tare rau
sunt convinsa ca nu nasc eu pana o sa vi tu cu doua liniute. o sa ai o perioada imediat dupa faza asta in care o sa zici, dar ce sunt nebuna? nu imi mai trebuie..poate mai tarziu. dupa acre o sa te apuce un chef nebun

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:

ah si Novus - asta cu turcu era o gluma. il tachinez mereu cu turcii lui...radeam asa..de nimereala. are el bube pe creier cu ei dar daca e neaparat nevoie poate chiar sa colaboreze cu ei(daca este in interesul lui clar)dar de principiu cand aude doar de ei isi aduce aminte de toate datoriile.

ana-maria - pai cama stea 3 sunt mai importante dupa parerea mea.
sa inteleg ca "Mosh Craciun" cel rosu nu a aparut?

+

Exact acum a aparut si Mosh Craciun colorat...
Si azi la 6 aveam programare la gineco

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

+

Mergi la inceput

Citat:
imi pare tare rausunt convinsa ca nu nasc eu pana o sa vi tu cu doua liniute. o sa ai o perioada imediat dupa faza asta in care o sa zici, dar ce sunt nebuna? nu imi mai trebuie..poate mai tarziu. dupa acre o sa te apuce un chef nebun+
Mi se pare ciudat sa ma fi inselat organismul chiar asa. Si ma gandesc ca poate totusi am fost insarcinata, si s-o fi oprit din evolutie...au fost prea multe semne. Dar in fine, gata, nu ma mai gandesc la asta. Asa a fost sa fie.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut gagici!, stiu ca n-am mai dat un semn de viata, de o gramada de timp. Noi suntem bine, ff ocupati, fiecare cu serviciul lui. Pentru ca mi-am facut un pic de tim, am trecut a va las niste poze cu noi din concediul de la mare, asta ca sa nu ne uitati de tot. Va pupam si abia astept sa va vad la Moeciu. Pupici
www.dropshots.com/gaza22#albums/Mare 2011" target="_blank">Gazele la mare

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

ana-maria - am fost cat pe aci sa spun si eu asta dar am zis ca nu are rost sa te mai amarasc. daca a fost asa, atunci a stiut mai bine corpul tau ce face. tot raul spre bine...cine stie de ce s-a intamplat asa...asa a fost sa fie. bucura-te ca data viitoare o sa ramai asa cum iti doreai tu, fara sa iti fie frica ca ai facut vreo prostie in primele saptamani

gazaaaa - mi-ai dat de lucru cu pozele...merci
ma tot tzin sa plec dupa un material sa imi pregatesc un wrap pt mr. vanzoleala asta din burta

+

Mergi la inceput