Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***334***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Bianca, si io de abia astept sa faci bb2

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

De abia astepti tu sa fac eu bb2. asta e tare:))
l-as face si ieri dar n-am bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

la ce-ti trebe bani ca sa faci un BB? ca haine ai de la primul, echipamentul la fel... daca e doar pt analize, ecografii si nastere, faci si tu un stagiu in Eu fix in perioada de la 4 la 9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

la ce-ti trebe bani ca sa faci un BB? ca haine ai de la primul, echipamentul la fel... daca e doar pt analize, ecografii si nastere, faci si tu un stagiu in Eu fix in perioada de la 4 la 9 luni

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Exact despre asta e vorba: analize, teste, ecografii, spital.

Mergi la inceput

In plus, trebuie sa mai astept cel putin 3 luni ca sa am continuitate 1 an de zile in contractul de munca (adica contributii la stat) ca sa fiu sigura ca primesc indemnizatie ulterior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Pai poti sa te pui pe treaba, chiar daca ai fi gravi de miine nu ai sa te oprsti din lucru imediat.
Cit despre analize etc, care sint ffff scumpe in ro, nu stiu ce sa spun, cum sa te ajut. Am impresia ca ori nu faci, ca pe vremuri asa era, nu se faceau nici un fel de analiza si se nasteau copiii pe banda rulanta... ori le faci pe cardul altcuiva?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Pai poti sa te pui pe treaba, chiar daca ai fi gravi de miine nu ai sa te oprsti din lucru imediat.
Cit despre analize etc, care sint ffff scumpe in ro, nu stiu ce sa spun, cum sa te ajut. Am impresia ca ori nu faci, ca pe vremuri asa era, nu se facea nici un fel de analiza si se nasteau copiii pe banda rulanta... ori le faci pe cardul altcuiva?!

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

pai nu pot sa ma apuc de facut, deocamdata fac antrenamente:))
indemnizatia se calculeaza pentru anul anterior nasterii copilului (deci 9 luni din burta si 3 de antrenamente)

ce idee mi-ai dat si tu cu analizele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bianca, fa-ti Card Avantaj,poate poti plati analizele in rate

Si io am dat ultimatum: la anu vreau bebe. Punct.

INA stii bine ca felul cum te simti, imaginea ta despre tine trebe' lucrata mai intai din capusorul tau. Cu putin curaj, poti sa fii fericita si inainte de a avea jobul "ala" sau "banii aia" sau mai stiu eu ce.

Mi-am adus aminte cand am citit-o pe Aris: nici noi nu prea ne zicem pe nume, mi se pare asa de ciudat cand cateodata ma striga (de obicei in public) nealintat...

Eu am azi o stare de blues, nush de la ce, banuiesc ca de la esecul operatiunii "suzi" (am avut o tentativa de a priva copchilul de asa ceva, dar am esuat ), tre' sa ma remontez rapid.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Multam, Bianca, sa vad daca voi reusi sa ma uit la monstrulete in gat...Inca doarme, aci in spatele meu! Ne obisnuisem mai demult sa doarma 3-4 ore si acum iaca, ne ingrijoram ca doarme de 2 ore jumate, daca in ultima saptamana a sarit somnul de pranz cu totul!
Dureri n-are (n-ar zice, dar s-ar vedea pe ea), febra n-are (ieri i-am mai luat temperatura cu termometrul, azi doar "manual"). Ceva a avut si ea, v-am zis de dimineata cu 1 voma, apoi au urmat stranuturi cu tzashnit de muci...apoi gata! Asta-i raceala tipic sophipheasca, ce sa spun mai mult!
Cu analizele, imi amintesc cat eram de shocata de tufetele bucurestence mai ales, cand povesteati ce scoruri sunt la consult/ecografii, ce de analize faceati, dublu-test, triplu-test, pt. toxoplasmoza pt nu stiu ce...Eu cu sarcina am cheltuit lunar 50 lei, atat, asta incluzand consult+ecografie de fiecare data. Si asta li se parea mult unora de prin BM, ca doar ele mergeau la spital, gratuit Analize am facut 3 seturi, gratis, la medicul de familie: pt fiecare trimestru. Analizele legate strict de sange/ ca/fe etc, nimic "optional" gen toxoplasma. Ma batuse gandul sa fac triplu-test apoi m-am intrebat: de ce?!
In fine, Bianca, pentru nastere am io o propunere: vii la BM, 1500 lei nasterea naturala la clinica particulara f. mishto cu personal impecabil!;)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Io am zis ca pana in iunie anul viitor trebuie sa raman insarcinata, dar nu in urmatorele 3 luni.

Problema nu ar fi nasterea, ca pana la urma i-am dat doctorei 1200 de ron si asta dupa 2 luni.
La analize e buba, de fapt la testele mentionate. In fiecare luna plateam 120 ron la cabinetul doctorei:consult+ecografie.

Vladimir e mai bine, zic. L-am aspirat, i-am pus picaturi, i-am dat siropuri, il mai tin si maine acasa si apoi vedem.

Astept sa se vindece si ma duc la vaccinari, ca vine toamna si clar o sa mai mucim putin

Mergi la inceput

Io: trei iezi cucuieti
Vladimir: usa decuieti
Io: ca mama v-aduce voua
Vladimir: CEVA:)))))

Mai nou ma alinta: Bianchi

Mergi la inceput