Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***334***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ce dragutza e ea...eh vezi la asta se pricep mai bine fetele decat baietii. al meu maxima de grija fata de mine este sa imi spuna sa am grija, sa nu ma lase sa ma duc in locuri unde i-am spus eu ca e periculos si sa ma indoape cu mancare...sa nu cumva sa raman nemancata

Citat:
citat din mesajul lui novus

Eu o sa ma delectez cu pozele acasa

Ieri coboram pe scari si ii spuneam Adei ca ma dor picioarele, la care imi raspunde ea : lasa mami, mergem jos si poti sta pe un 'caunel !! no mai am replica ?
Mai nou ma da gata cu fraza : lasa mami ...
orice ma plang, ca sa zic asa, ma consoleaza ea

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Am avut emotii pana s-a mutat pe pag 13, credeam ca o sa vad " tot nu" , scuze ca nu m-am priceput din prima

multumim pt aprecieri

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

dementiali!
Si eu de abia astept sa mai fac un copil. avem niste prieteni care mai un baietel de 2 zile si ii explicam lui Vladimir cum e cu fratii> Mi-a zis ca vrea si el un frate.
Si cand ii arat poze cu bebele, imi zice "fratele meu" desi stie ca e fratele lui Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mi se pare mie sau Abi e mai marisoara decat Dadau? Adica si la mutritza, Dadau pare inca bebe in timp ce Abi arata domnishorica in toata regula...ha, fetele se maturizeaza mai repede decat baietii:)))
Imi place cum ati raspuns la tema, continuati, va rog
Novus, da' acum imi pica fisa: Anaan POATE vine?! Da' cum asa? Eu vreau MUSAI sa vina si ea!!
Cand aud cum povestesc Eva si Ada...Sophiphi parca e din alta galaxie cu limbaju'. Da' noi o adoram, o apuca uneori sa traga niste fraze lungi in "japoneza", foarte serioasa, cu intonatie, cu pauza de efect...:))) Are si ea cuvintele ei, da' p' alea chiar ca nu le leaga deloc. In schimb comunicarea non-verbala e asa de bogata si vedem cum intelege tot ce vorbim noi, ca pana la urma e un deliciu s-o auzim si cu putinele ei cuvinte: pis-pis, cauuuu', ham-ham, okokok...shaigalalala:)))))
Da' nu stiu ce-o fi cu ea, azi s-a trezit la 10, eu eram in alta camera, vb la tel, a venit dupa mine, parea derutata si speriata, m-a tarat inapoi in culcush si desi eram sigura ca s-a dat trezirea...s-a pus la tzitzi si a readormit dar in timp ce m-a molfait 56 de minute!! Apoi s-a trezit pe la 11.30...la 15 s-a lipit de mine la desene animate si a adormit! Dar de 5 minute s-a trezit. Nimic n-a vrut sa manance azi, numa tzitzi la greu. O fi vrand si ea sa se detoxifieze?! I-o fi iesind ultima maselutza? Huzband a fost taaare ingrijorat ca a adormit de pranz desi s-a trezit tarziu...de parca el n-ar fi tot asa de i s-ar da ocazia:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Ilinca, poate ii ies ceva masele si o dor gingiile sau poate are rosu-n gat (la noi asta e un semn cand sta nemancat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Ilinca, asa e. Abi a fost mereu cu vreo 800 gr mai grea decat Dadau, acum cred ca s-a adancit diferenta.

Abi mananca foarte bine, pe cand pe Dadau trebuie sa il pacalesti ca sa manance ceva. Pentru el, laptele e sfant, de asta cred ca nici nu prea mananca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Rectific! S-a trezit, a inceput sa-si batzaie capu', a chicotit bine de cateva ori...io cu ochii la comp...pe cand ma-ntorc- a adormit iar!! Ce-o fi asta?! Ne-am obisnuit noi sa nu mai doarma la pranz deloc si acum suntem suspiciosi aiurea?...
Bianca, rosu in gat n-a avut niciodata; care-s alte simptome, sa urmaresc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Ai mei la rosu in gat au facut febra mare 39-40.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Rectific! S-a trezit, a inceput sa-si batzaie capu', a chicotit bine de cateva ori...io cu ochii la comp...pe cand ma-ntorc- a adormit iar!! Ce-o fi asta?! Ne-am obisnuit noi sa nu mai doarma la pranz deloc si acum suntem suspiciosi aiurea?...
Bianca, rosu in gat n-a avut niciodata; care-s alte simptome, sa urmaresc?

Pai nu stiu ce simptome sa iti zic: pana nu te uiti in gat si nu vezi culoarea doar presupui. Rosu-n gat este un visiniu de fapt si poate avea niste buburuze albe (cica alea sunt de puroi).

Intreab-o daca are buba undeva, sau cum iti zice ea ca o doare ceva. Roag-o sa deschida gura si sa scoata limba (in prealabil uitate la sotz in gat, jucati-va de-a doctorul. Mai nou noi asa facem: intai ii punem lui Robert picaturi/supozitoare ii dam pastile si apoi executam si la Vladimir).

Urmareaste-o de temperatura (eu pe Vladimir il simt la talpi ca ard intr-un anume fel). Eventual da-i seara niste Nurofen pentru durere sa poata sa doarma...

Zic si eu...pana la urma tot tu iti dai seama cel mai bine ce e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Aris, zi-i sotului sa nu se izbeasca de sabloane, ca pensiunea aia nu e tinuta de turci o cheama asa pt ca e pe malul unui riu "turcu".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Bianca, si io de abia astept sa faci bb2

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput