BIOGENESIS FERTILITY CENTER(32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinalina48 spune:

Doamne... si eu ma gandesc acum ca parca mai ieri eram ca mbadaran sau alte fete si nu stiam sa-mi fac injectiile dar m-au calmat fetele de la clinica si m-au invatat (mi-au dat cu lingurita cum s-ar zice)
Asa ca fetelor... nu aveti cum sa da-ti gres cu injectiile, trebuie doar sa aveti incredere

Doctorul zice ca se poate rupe apa oricand si ca atunci intru in operatie vreau nu vreau... dar totodata zice ca adaca lucrurile merg ca pana acum... voi naste undeva in preajma Craciunului. Eu sper sa fie dupa 20 Decembrie, poate fac macar 2,200 kg fiecare si sa fie capricorni.

O alta problema am si anume:
Mi-au spus doctorii ca gravidutele care au risc de nastere prematura ...asa cum sunt eu, ar trebui sa faca o injectie cu cortizon ca sa ajute dezvoltarea mai rapida a plamanilor bebelusilor; mie imi este tare frica sa o fac... dar daca a auzit cineva ceva sau daca stiti mai multe detalii , va rog sa-mi scrieti

Multumesc anticipat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Dar de ce iti este frica sa o faci? Sunt injectii pt maturarea plamanilor care sunt recomandate in sarcini cu risc de nastere prematura cum ar fi sarcinile multiple. Este foarte bine daca le vei face. Sunt f bune pt bebeluse.

Vladut vrea sa traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Marinalina, felicitari!!!!! eu nu am auzit niciodata de probleme ref injectiile pt maturarea plamanilor, in schimb am auzit de pb la bb daca au fost prematuri si nu au avut injectia facuta. Eu te sfatuiesc sa le faci.

Mbadaran, bafta multa, multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Buna fetelor!

Multumesc frumos pentru incurajari!

Acum citeam iar capitolele din urma (desi le-am mai citit), sunt pe la cap 7, in perioada in care pysypisi era in asteptarea un beta pozitiv.
Reusitele de la aceasta clinica mi-au dat de fiecare data speranta ca se poate.

Mihaela

Mergi la inceput

Buna,

Am venit la raport: prima injectie cu DIPHERELINE, azi de dimineata.
Maine proba de foc: voi incerca sa ma injectez singurica .

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinalina48 spune:

Buna fetelor,

catalina2307 - Nu imi e frica pt mine ci pentru bebeluse, pt ca e prima data cand aud de asa ceva. Acum m-am linistit (am citit despre ele :P)

mbadaran - ai vazut ca nu e asa de greu? (acum ma dau viteaza, dar la prima injectie imi tremurau genunchii, noroc cu Laura care m-a adus pe linia de plutire) la a doua a fost mult mai smplu si cand ma obisnuisem mai bine....hop ca s-a si terminat tratamentul.

ingeras26a - multumesc pt inf.
Ieri seara am fost iar la medic, de data asta la doctora care mi-a urmarit toata sarcina. Era in al noulea cer ca am ajuns la 30 de saptamani si ca ne porezentem astfel:
BB a - 1375 gr; BB b - 1307 gr; BB c - 1325 gr (si una dintre printese seamana leit cu mine; adica re niste falcute...mama mama)
Eu ma misc din ce in ce mai greu ca am 88 kg deja (de la 66) dar am tensiunea arteriala 10 buna...nu ma umflu decat foarte putin la picioare (de la muraturi)

Eu acum realizez ca pe prima pagina la rubrica mamicile noastre, toti bebelusii lui BIOGENESIS s-au nascut peste 2 kg. Asta este cea mai mare grija a mea de acum, sa ingras bebelusii si sa vina pe lume cu peste 2 kg si daca se poate sa aiba si putere sa manance san singurei sa nu le dea cu furtunel.

Pupici de la fetici

Mergi la inceput

mbadaran - cum a mers ?
marinalina - mult noroc in continuare, sa ajungi la termen. :)

Vladut vrea sa traiasca

Mergi la inceput

Injectarea merge f bine...nu simt nimic.
Acum sunt in asteptarea CM. Duminica am intrerupt AC-urile, in mod normal trebuie sa-mi vina maine - poimaine, nu?

Mihaela

Mergi la inceput

Marinalina sarcina usoara in continuare si printesele tale sa se faca maricele. Cate o floare pentru fiecare

Si...vreau sa va intreb ceva: de la tratamentele astea ati luat in greutate? Ca mi se pare ca de cand am luat AC-urile m-am mai "rotunjit"...si imi este foame in continuu...

Mihaela

Mergi la inceput

mbadaran - nu este o regula, eu de exemplu nu am luat nici un gram. Alte fete au luat si 20kg....tine de metabolismul fiecareia, de cum raspunde organismul la bombardamentul asta de hormoni.
Cm ar tb sa vina ca de obicei.

Vladut vrea sa traiasca

Mergi la inceput