Felicitari Catalina! Floricele de mai-iun 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

nana multumesc!
Justina daca doarme in masina chiar si 30' cand ajungem acasa nu m doarme, decat dupa 2-3 h (cand era m mica isi continua somnul si acasa).

Am filmat-o azi pe Justina sa vedeti cum merge, dar nu singura, de-o manuta.

www.youtube.com/watch?v=Ift0u5ccABA" target="_blank"> Aici e filmueltul.

E un pic cracanici.
Am dat cautare in google si-am gasit asta: Picioarele usor arcuite sau curbate reprezinta rezultatul felului in care micutii au foat "impachetati" in uterul mamei, iar indreptarea lor dureaza o perioada dupa nastere. Pe masura copiii incep sa faca primul pas picioarele incep sa se indrepte, ele fiind complet corectate in jurul varstei de 2 ani.

Aici e link-ul: http://www. copilul. ro/sugar/dezvoltarea-bebelusului/Dezvoltarea-si-forma-picioarelor-sugarului-in-primul-an-de-viata-a7237.html
Am pus spatiu intru www. si copilul si intre punct si ro.
O voi urmari in timp, felul cum merge si poate isi da drumul sa mearga si singura.
Cert e ca nu tb sa o grabesc, ci at cand va vrea ea sa mearga.
Noi azi ne-am trezit la 8:30, si-a gasit biberonul cu apa si a m dormit o ora. (cu o trezire pe la 1)
De obicei pe la 8:30 - 9 se trezeste.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Nico, are deja peste o suta de bubite doar pe scalp; pe corp nici nu le mai poti numara, si e cu febra de aseara, plus toate celelalte simtome, ca abia se misca... L-am expediat la parintii lui, dar ma tem ca e prea tarziu... ROR imunizeaza pentru rubeola, oreion si rujeola; pentru varicela vaccinul este optional si il cheama Varilrix. Noi n-am apucat sa facem nici ROR-ul, ca Adelina e decalata cu vaccinurile, si pediatra ne-a recomandat un minim de 3 luni intre Infanrix si ROR, deci abia dupa un an jumate il putem face.

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Mergi la inceput

Alina, exact acelasi lucru ni l-a spus si noua ortopedul, ca mersul poate fi evaluat dupa varsta de doi ani. Am vazut filmuletul cu Justina ; stai linistita ca si fiica-mea e la fel de cracanata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Nana, imi pare rau ca va confruntati cu varicela taman acum. Poate totusi n-o fi luat-o si Ade. Sa te bucuri si tu de concediu.
Cat despre sarcina si varicela....nu stiu detalii, asa ca nu am ce sfat pertinent sa-ti dau.
Un mare si incurajator!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Alina, acum am vazut si filmuletul postat de tine. Mi se pare ca Justina merge f bine si nici atat de cracanata nu este. Din ce citisem mai sus, ma gadeam ca sunt paranteze rau de tot. Dar nu e deloc asa.
Sincer, cred ca si tu iti tot faci ganduri negre. Lasa fata in pace.

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Mergi la inceput

Am vorbit cu ginecologul si m-a trimis sa-mi fac anticorpii de varicela, si sa-l sun pe urma sa stabilim ce-i de facut... BHCG-ul e relevant abia dupa 12 zile de la ovulatie, deci pana atunci nu stiu daca sunt sau nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Am vorbit cu ginecologul si m-a trimis sa-mi fac anticorpii de varicela, si sa-l sun pe urma sa stabilim ce-i de facut... BHCG-ul e relevant abia dupa 12 zile de la ovulatie, deci pana atunci nu stiu daca sunt sau nu...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

n_a_n_a, r.cata va multumesc!
Imi fac fel de fel de ganduri, mai ales ca Ioana n-a fost chiar asa de cracanata.
Dar ea merge cracanat ca sa-si echilibreze greutatea corpului.
n_a_n_a Doamne Ajuta! sa nu luati si voi varicela, iar sotului sa-i treaca cat m repede.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
FA O MINUNE DOAMNE CU MAMA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Va invit la o cafea

Nana sper sa nu luati si voi varicela,si sa fii cand iti doresti tuSa ne tii la curent!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Vreau si eu parintii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
Alooo, concurenta, nu ai somn? Ete mai, se trezi Cris mai devreme ca mine, of, of ce inseamna tineretul asta, nici pic de respect domne....

M-am dus si eu sa cumpar 2 covrigi si cand deschid site-ul sa-mi stea covrigul in gat si alta nu, dar nu-mi vine domne sa cred ca mai intra careva pe forum inainte de 8!

va dau si eu o cafelutza!
Nana- si eu sper sa fi si gravidutza si fara de varicela...

O zi frumoasa!

Mergi la inceput