Strugurasi de Sept-Oct 2011 ````(90)````

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

seidana, sa stii ca si eu sunt criticata de proprii parinti.. si tot pe tema banilor..esti intr-o perioada cand iti trebuie liniste si odihna, asa ca nu pune la suflet.. eu, sincera sa fiu, m-am indepratat de ei in perioada asta tocmai pentru a nu face rau copilului.. vorbele dor si, oricat ai vrea sa nu le dai importanta, tot te afecteaza.. asa pastreaza distanta .. mai ai un pic .. acum esti sensibila si vezi lucrurile altfel... perioada lehuziei este si mai urata in privinta emotiilor... cel mai bine explica-le celor din jur ca o perioada de 3-4 luni trebuie sa te lase in pace.. :)

33+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Va foarte multumesc pt urarile de ieri!! Chiar am petrecut f bine la Aquapark, in piscina copiilor cu Dani bineinteles. Cel mai bine a fost cand sotul si cumnata stateau si pazeau copiii iar eu m-am putut tranti la umbra pe chaise-long...yoy ce bine-i sa stai cu burta in sus oleaca

Hayat imi pare rau ca 28 iulie e o zi f trista pt tine. mai lasa mancarea, e cald, sa pape sandwich-uri si sotul...

zubi 2,5oo nu-i mic, tu ia vitaminele recomandate sa vezi ca n-o sa te mai simti slabita

am vazut ca vb de Omega3; aici e f la moda, gasesti de toate imbogatite cu omega3: lapte, unt, conserve, chiar si oua! Cine de obicei mananca peste albastru nu are nevoie de adausuri. Il gasim in somon, sardine, ton, fructele de mare si inca cativa pesti pe care nu-i cunosc in romaneste, nuci si uleiuri vegetale.Il mai gasiti in salvie, in, si seminte de dovleac.

kora nu-i nevoie sa mananci somon crud ca sa beneficiati de omega 3...trebe gatit bine!

natalia a 2-a fetita a rezistat pan la 4os¿ eu cunosc multe cazuri unde bb1 a venit la 38, natural, iar bb2 a stat cuminte pana dupa 4o

marinaenachela inceput ai nevoie de 5-6 body, 5-6 pijamalute(intreg sau bucati), un schimb elegant de iesit in oras(ceva de lanita sau bumbac), un fes sau 2, depinde de cat e de frig cand nasti tu,2-3 perechi de ciorapei, crema pt buricul bebelusului, ser fiziologic pt spalat ochisorii...scutece cu duimumul

maria26 eu fac pariu ca nu-s analizele tale...ti le-au incurcat. le repeti¿

nane eu o simt pe pitica doar pe laterale, si cica-i intoarsa deja. da si ea din coate ce sa faca...

seidana bafta la eco!

Infasat: nu se poarta
trezit pt papa: doar in timpul zilei, noaptea nu!
caciulita: in casa de nici un fel, afara fes de bumbac
luat in brate: da, fara nici o indoiala...

27+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Ei cum sa nu ai?De exemplu ce mai ai bun prin frigider? si tu nu mananci?

Din pacate ... cam suiera vantul prin frigider. Insa ce am si nu imi place ... e o negresa cu banane. Nu imi place .... pt ca m-a mancat pe mine in fund sa-i pun peste glazura de ciocolata niste bucati de migdale crocante. ..si bucatelele alea ...iti da o senzatie naspa, ca in reclama .. prea crocante .

In rest, sunt in pana de idei de gatit, voi nu ati mai spus nimic ce mai gatiti ... in noaptea asta or sa vina si niste priteni pe la noi. Asa ca maine la masa de pranz am o ciorbica de fasole pastai cu dovlegel si cartofi ... si felul 2 bag rapid niste ficatei cu ceapa si ardei, cu piure si mujdei de usuroi. Na.. daca tot ma provacasi

+32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Dbunny mai primesti intaziate? LA multi mult iani fericiti alaturi de cei dragi tie !

Marina cam ce spune Dbuny este ce as recomanda si eu .

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

stefi bun bun

Eu azi am facut niste ardei la cuptor si i-am mancat cu branza.
Maine plec la tara si sa vad ce-mi face soacra-mea.Scap de gatit.

Cred ca o sa fie ultimul week-end petrecut la tara ca nu prea mai pot sa merg in masina.Mi-e rau de mor.

Lali bine ai revenit

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Dbunny mai primesti intaziate? LA multi mult iani fericiti alaturi de cei dragi tie !

pai cum¿ eu niciodata nu refuz nimic...

Idei de papa: salata orientala cu maioneza si mustar, salata rece de paste,peste la plansa cu orez basmati, aripioare sau orice carne trantita-n cuptor...

27+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

No.. in primul rand
Nati bun venit in grup.. eu zic ca avem acces la pozele tale, deci pe grup daca vrei sa ne pozezi lucrusoarele

Marina asteptam sa te vedem in poze cu burtoaca mare incapatoare pt 2 , si bun venit in grup

Dupa ce am citi mesajul lui LALI am uitat tot
deci Lali da iti dau dreptate mai intr-u totu, ca unele aspecte nu le cunosc deci nu dau dreptate.. te invidiez la culme, stai acasa, ai o comoara adorabila, o soacra rasfacioasa, si stai si la mare...
Cu hainutele...ce tare... chiar ce tare.. as zice cateva da ma abtin ..
Dansa e si a mea mova, urata, umblata, mareeee... ioi nu as putea sa ma fac ginecolog sa vad asa uratenii.. cahhh

Maria.. da avem nevoie de liniste, eu imi iubesc parintii mult , mai ales de cand...., insa na acum si hormonii ma fac sa fiu ca un pitbull , mai e vb ca nic nu suport a mi-i se impune, si nici nu pot sa tac

Dbunny sa iti fie de bine plimbarea ... multu de sfaturi, pareri... oricum pun pariu ca pana chiar ajung sa pun in aplicae sfaturile le mai filtrez de 5 ori..

Hayat.., asa e .. pe ei ii avem (( si eu numai pe ei ii mai am).. ar trebui sa ii ocrotesc mai mult.. ca Doamne ce oare cand ii pierdem

Multu pt pumnii stansi la eco...
imediat ma pregatesc si incep si emotiile

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Ionela.. multumesc ca te-ai bagat si ai scris, pt mine orice parere informatie e super bine venita ( si cred ca nu numai pt mine)

MAy.. Cal-c vita e calciu cu vitamine da, insa am intrebat dr.. aici iar vad ca sunt pareri diferite, el mi-a zis ca nu e demonstrat ca da contractii, si mai mult mi-a zis ca atata timp cat contractiile nu sunt excesve mai bine 2-3 contractii pe zi decat carente majore in organism.. acuma care o fi adevarul? io nu stiu da fac ce zice el atata timp cat pretind ca am incredere in el, de fapt am facut ca nu mai iau de ceva vreme///

Nane, super logic ce zici tu cu infasatul..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

stefi bun bun

Eu azi am facut niste ardei la cuptor si i-am mancat cu branza.
Maine plec la tara si sa vad ce-mi face soacra-mea.Scap de gatit.

Cred ca o sa fie ultimul week-end petrecut la tara ca nu prea mai pot sa merg in masina.Mi-e rau de mor.

Lali bine ai revenit

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

rau greata? sau rau in general? eu am contractii mereu in masina iar piti se impinge si se baga in coaste

aaa,
Lali.. stiu sigur ca e fundicul ei, eu i-am prins talpita asa cum descrii tu.. adorabila cu 5 degetele, mai mult se vede exact cum isi incovoaie coloana si ridica fundul...

Mergi la inceput

Lali..... te rog baga-te tu si fa capitol nou cand e nevoie, si daca ai chef mai sunt 2-3 fete in spate de la pag 9 incoace cu raport de kg neconsemnat de mine inca..

Mergi la inceput