Strugurasi de Sept-Oct 2011 ````(90)````

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Sei jur ca mi-e rau de la lapte dulce! si mie mi se pare incredibil si-mi place de mor, dar nu-l mai tolerez...
Cat despre mama ta... sa sti ca parerile sunt impartite si eu zic sa nu te mai certi cu ea. O asculti si faci dupa ca tine. De ex. eu am auzit direct de la medic pediatru ca daca copilul vrea sa doarma 20 de ore nu trebuie deranjat sub nicio forma, pentru ca el se trezeste cand ii e foame. Daca are nevoie mai multa de somn decat de papa, doarme. De altfel parca si in Mama si Copilul scria ceva asemanator. Cu colicile iar am auzit mai multe variante: s-o pui cu burta pe burta ta, pt ca cea mai eficienta e caldura respectiva, iar medicul spune ca daca are colici sa-l lasi pe bb in patutz si sa-i masezi burtica cu miscari circulare si/sau sa-i pui o sticla cu apa calduta lanaga burtica, tot pt evitarea luatului in brate.

Asa ca... fiecare cu teoria lui, n-are rost sa te certi cu ea dintr-atat, pt ca are si ea dreptatea ei.

Peace, woman!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Mai, eu am incurcat fetelele pe aici.Camady pe Sei am vrut sa o intreb.

Seidana, zi si tu DA MAMA si faci ca tineNu-i mai spune ca te dai cu garmastan si toate cele.

Mie soacra-mea imi zicea ca de ce imi mai iau eu patut ca are ea in pod de la copii.Si sora sotului are 36, sotul 34 de ani.Va dati seama?Pe mine bineinteles ca m-a apucat rasul

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

da mai dar daca fac asa , apoi daca vine sa stea cu mine dupa ce nasc cum sa ma mai conrazic pe mine si pe ea? o sa fiu si asa stresata si nervoasa, incat sa mai fac fata si contrazicerilor...

PAi na patutul poate sa fie frumos inca.. sau.... eu am vazut la cineva un leagan de bebe alb, pictat din lemn superb, semana cu cele pe care le-am vazut la muzeul taranului transilvanean... deci acu 200 ani, insa era superb model vechi insa efect contemporan

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Seidana nu va mai suparati.
Adevarul e undeva la mijloc.Fiecare copil se creste in felul lui.Si vei incerca probabil toate metodele pana o vei descoperi pe cea adecvata copilului tau.
Uite eu la razva m-am incapatanat sa nu-l infas. Si a fost ffff agitat..........orice tresarire il trezea din somn.
Acum sunt dispusa sa incerc macar o luna pana se obisnuieste si sunt multe exemplele.

34+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mai fetelor , nane si camady.. eu nu am zis ca fac intr-un fel sau altul, i-am si zis ca o sa vad cum voi face cand ajung acolo.. Ideea care ma enerveaza e ca incearca sa imi impuna lucruri de pe acum , mai ales ca e copilul meu, stiu ca a crescut 2 copii insa am si eu dreptul sa incerc iar daca am nevoie de sfaturi cer... nu sa ne certam si sa impunem lucruri de pe acum...

NAne.. cu colicile am auzit si eu cu burtica pe burtica, sau pur si simplu sa iti simta pielea lui pielea ta...
Cu somnul eu alt medic pediatru am auzit la tv varianta cu sa nu il lasi sa doarma.. da parerile sunt impartite...o sa vad... normal, deocamata eu nu stiu nici cum sa tin un bebe mic dar sa il cresc, insa vreau sa invat asa cum simt , cum imi zice instinctul, nu sa ma simt oligata sa fac asa din cauza sfaturilor...

Camady.. si infasatul a fost in discutie, insa nu m-am pronuntat, am auzit si eu ca infasatul ar reduce colicile, insa depinde si de copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Sei, Rach..m-am linistit datorita voua,ca intotdeauna

Lali, tu ce faic mami, nu mai vrei sa iesi de sub vie? cum mai esti, cum te mai simti?

Zubi, mami34+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Mai fetelor , nane si camady.. eu nu am zis ca fac intr-un fel sau altul, i-am si zis ca o sa vad cum voi face cand ajung acolo.. Ideea care ma enerveaza e ca incearca sa imi impuna lucruri de pe acum , mai ales ca e copilul meu, stiu ca a crescut 2 copii insa am si eu dreptul sa incerc iar daca am nevoie de sfaturi cer... nu sa ne certam si sa impunem lucruri de pe acum...

NAne.. cu colicile am auzit si eu cu burtica pe burtica, sau pur si simplu sa iti simta pielea lui pielea ta...
Cu somnul eu alt medic pediatru am auzit la tv varianta cu sa nu il lasi sa doarma.. da parerile sunt impartite...o sa vad... normal, deocamata eu nu stiu nici cum sa tin un bebe mic dar sa il cresc, insa vreau sa invat asa cum simt , cum imi zice instinctul, nu sa ma simt oligata sa fac asa din cauza sfaturilor...

Camady.. si infasatul a fost in discutie, insa nu m-am pronuntat, am auzit si eu ca infasatul ar reduce colicile, insa depinde si de copil...

Pai eu de ce ti-am zis ca pana vei ajunge la varianta finala le vei incerca pe toate. Poate garmastanul nu-ti va prii si vei constata ca ce ti-a zis mama e bun sau alta varianta.
Si asta cu dormitul..............doamne eu am avut un copil care se trezea la fiecare 45 de minute dar jur ca daca dormea 6 ore l-as fi lasat sa doarma nu l-as fi sculat sa -i dau sa manance
Lasa ce vedem noi ce-om face............ai vazut la odiseea de iulie fiecare fata scrie ce-i prieste bebelului ei.

34+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Hello fetele!

Acum am ajuns acasa, azi am avut zi de umblat!

Am fost la Cord Blood si am semnat contractul, ne-au dat kit-ul pe loc. Ma gandeam ca asta cred ca e singurul lucru pentru care platesti si te rogi sa nu il folosesti niciodata! Dar, deh, ne-am "cumparat" linistea, ca sa zic asa...
Apoi am fost prin Ikea, am luat 2 lenjerii de patut foarte dragute si un sac de dormit, toate mai ieftinute decat pe net sau in alte magazine.

In plus, azi: schimbare de semnatura: am inceput sapt 32 si raportez 2 kg luate in ultima saptamana

KORA - ma bucur ca totul a iesit ok la eco, nici nu avea cum altfel ;). Cat despre dr. te-am avertizat ca nu pleci cu o impresie prea placuta...dar ce conteaza asta! Acum poti pleca linistita la mare
Am vazut ca se unelteste o intalnire pe aici: deci da, deci I'm in! Abia astept!

Nane, nu te speria cu miscarile, chiar ieri bebelina mea a fost foarte lenesa, normal ca am fost cam pleostita toata ziua din cauza asta, dar de aseara a inceput iar miscarile in forta! Cred ca i-a placut si ei intalnirea cu Kora si frapee-ul!

Ma duc acum sa ma intind putin ca sunt cam obo.

Va pe toate cu drag!

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

32 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Eu am zis ca dupa baita sa o infas daca sta bineinteles macar pana se trezeste ca sa manance.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Felicitari Zubi pentru asa vesti bune. Pai daca tu te simti asa slabita, nu i-ai spus medicului? Ce ti-a recomandat? Ca vad ca ti-a dat vitamine, poate considera ca ai un pic de anemie? Sanatate multa....

Seidana, nervii strica la frumusete.. Asa sunt parintii, vor sa se simta utili si atoatestiutori.....Trebuie sa-i iertam, insa e bine sa le facem cunoscut si punctul nostru de vedere.....Pe vremea lor se facea intr-un fel, acum , se face altfel....evoluam...
De-abia astept sa vii cu vesti de la eco. Sa ne spui cat de grasunica e printesa...

Kora, o sa vorbesc cu sotul, sa vedem ce locatie e mai potrivita , sa nu fie prea departe pentru niciuna dintre noi. Poate pana atunci, mai vrea cineva....Si sa fie bine pentru toata lumea.O sa te anunt si cand.....deocamdata , nu indraznesc sa ma pronunt, pana nu simt o detensionare in burtica.

Multumesc tuturor pentru la schimbarea prefixului. SA ne ajute DD pe toate sa ducem sarcina la termen si sa avem BB-i sanatosi si cuminti.

30+ cu minune de

DD ajuta-ne sa ajungem cu bine la termen!

mai e asa de putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Fetelor,

v-am mai auzit de infasat si voiam sa va spun sa aveti grija cu asta, exista riscul sa faca displazie de sold daca il infasati. E destul de serios, dar sigur, fiecare face cum crede, insa stiu ca am citit despre asta la prima bebe si ma cam speriasem.

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

32 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput