Sunt insarcinata dar nu se vede fatul la eco

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IORA

Laura iti multumesc pt. urari...am vazut ca esti tot din Piatra Neamt...imi poti spune ceva despre dna dr. Huianu? trebuie neaparat sa imi aleg un medic si inca sunt nehotarata.

Iora, in primul rand te invit sa vii in clubul mamicilor din Piatra, aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165632 . Sunt si gravidute si proaspete mamici, sigur de la ele vei obtine informatii mai bune decat doar de la mine.
Despre dna. dr. Huianu nu stiu nimic sa iti spun. Am auzit multe lucuri negative despre el, ca om in primul rand (modul agresiv si urat de a vorbi cu femeile, urletele de prin spital de pe vremea cand era sef si facea numai ce vroia el). De ea nus tiu nimic. Eu am nascut la Iasi si acolo am mers si la controale. Cu medicii din Piatra nu prea am avut contact. La controale de rutina, fara probleme, am fost la dr. Marginea si la Ionescu.
Mama finutzei mele a nascut in urma cu un an cu dr Ionescu si a fost foarte multumita de dumneaei pe tot parcursul sarcinii si la nastere. Este o alta mamica pe care o stiu ce a nascut cu Rugina si a fost bine. Dar am auzit si pareri negative despre el.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput