Sfaturi pentru parinti ... de la copilul lor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

ok, daca tu te simti mai bine asa, poti sa ramai la aceasta idee, mi-e egal

eu, oricum, nu prea mai am ce sa fac pe aici, mi-am argumentat ideea, de ce nu am cazut pe spate de oripilare, ca voi, cand am citit cele 25 de alineate.

asa ca va urez dezbatere placuta in continuare si we placut!

Editez: una din mamele respective, ca sa intelegi la ce ma refer, nu a avut o scapare ca a tipat la copil, sa zici ca a gresit o data si aia e, nu....pe de-o parte militeaza ca vai ,trebuie sa fii calm cu copilul, etc, iar pe de alta parte spune la cabinetul psiho ca ea tipa mereu la fi-sa , ca are probleme cu nervii.

Alta e total impotriva pedepselor si judeca din plin, dar pe de alta parte povesteste cum il trimite pe fi-su la el in camera, sa se racoreasca,cand devine prea nervos, etc.

Deci nu sunt scapari, e doar un obicei de a minti. De a te da mama a tot intelegatoare, de fapt, in realitate fiind cu totul altfel.

Si mai am multe exemple, am observat multe pe aici, cata ipocrizie si minciuna exista.

Eu macar recunosc ca ridic tonul la fi-mea si o trimit la ea in camera, atunci cand nu mai pot, cand simt ca cedez. Asta e.
C'est la vie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

diferenta dintre parerea ta si parerea "mamelor perfecte" e tocmai aceea ca tie ti se pare acceptabil sa propagi niste gunoaie, cum e "manifestul" de mai sus.

diferenta este ca eu nu sunt o ipocrita.

Si ca eu nu vad un gunoi in a fi bland, dar ferm cu copilul tau, in a-l lauda, in a-i fi alaturi de el, in a-i recunoaste greselile, in a petrece timp de calitate, in a-i raspunde verbal si afectiv, etc.

daca tie toate astea ti se par niste gunoaie....pfff....nici nu stiu ce sa zic, sincer.....desi daca stau bine si ma gandesc, nu ma mira chiar foarte tare, pentru ca este fix in stilul acelei tagme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra
Si ca eu nu vad un gunoi in a fi bland, dar ferm cu copilul tau, in a-l lauda, in a-i fi alaturi de el, in a-i recunoaste greselile, in a petrece timp de calitate, in a-i raspunde verbal si afectiv, etc.

BAZAR UMANITAR

gunoiul nu cuprinde nimic din ceea ce ai scris tu.

Mergi la inceput