Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***333***
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Stiu ca voia si Cativ sa mearga. Sper ca nu s-a razgandit dupa ce i-am zis ca nu putem sa o aducem noi... ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Din pacate nu mai poate veni
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Of corz ca am glumit. Cred ca daca pui acul pe el se rupe de tot. Acum sa va zic din experienetele mele sexuale cu prezervativ. De 2 ori am folosit Durex, de 2 ori s-a rupt. |
Si io cred ca se rupe de tot daca-l perforezi...
, desi nu am experienta cu "accidente". Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
aris26 spune:
hai mah ca suntem ca babele alea..nu auzim da' le potrivim. sunt convinsa ca Bianca a vrut sa zica, ca la grupa mica de tot nu au suficiente activitati, nu invata deprinde sociale...etc
si e normal. la pana in 2 ani principala chestie e sa ii supravegheze si sa ii lase sa interactioneze intre ei, desi si asta depinde de la gradi la gradi. al meu la 1 an si 8 luni a avut rol in serbare...dar la varsta asta este de fapt cresa, iar asta presupune mai mult ingrijirea copilului nu educarea lui
+
novus spune:
| citat din mesajul lui aris26 eu discutasem cu doctorul si tot la steriletul asta ajunsesem. noi uram plasticele, calendarul e o prostie si abstinenta nu prea tine. ar mai fi o vasectomie de care fuge ca ars si legarea trompelor care mi se pare mie prea radicala. deci dupa nasterea asta clar sterilet. |
cam astea sunt si la noi datele problemei

denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Aris, felicitari pt vestile bune de la eco !!No, hai faceti un efort si ganditi-va sa veniti wkd ala cu noi, camera e rezervata deja, nu trebuie nici avans ca sa nu va simtiti legati ![]() ![]() ![]() |
Da-da-da!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
chatonel spune:
legat de gradi, si io sint pe principiul ca e mai bine sa fie in grupa cu copii de-o virsta si mai mari decit cu mici... ca la mici e plicrtiseala si au timp sa plinga impreuna
la mari sint activitati continuu, plus ca se iau cei mai mici dupa cei mai mari si ii imita in tot ![]()
aris26 spune:
eu am fugit acasa ca si asa m-a certat ecografistul ca nu prea ma odihnesc si cica am ir-urile marite![]()
mai am o ora sa imi fac un dus si sa mananc in liniste pana imi iau plodul dde la gradi...unde vaaai..sunt tare curioasa cum a fost, pt ca Roxi a lui e in concediu pana luni si azi dimineata nu a vrut sa intre cu alta educatoare in clasa, ca de ce nu e Roxi? de ce a plecat in concediu? de ce nu l-a luat si pe el? etc etc etc
iar de ce-ul asta oare de cate ori se poate repeta??? ca uneori ma intreaba de ce aceelasi lucru si de 10 ori
+
novus spune:
si Alexandra e fan de ce ? e ca la fazan ma intreaba ii raspund, apoi ma intreaba iar din raspuns si tot asa
denisamada spune:
| citat din mesajul lui aris26 daaaar, una zice omul si chiar crede ca simte cand e vorba de un copil teoretic si alta simte cand e vorba de unul real. copil teoretic nici eu si nici el nu ni-l doream anul asta, copil adevarat din burta ni-l dorim imens de tare amandoi si asta cat mai repede |
Da... nici noi nu ne dorim acum un bebe "teoretic", dar mai acum vreo cateva luni (cand am avut o "intarziere"), am reconsiderat problema si asa de tare ne obisnuiseram cu ideea de bb2 incat am fost tare dezamagiti cand... s-a produs fenomenul fiziologic...
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Denisamada, felicitari pt dezvatarea de Dede !! |
So... tu zici sa zic "hop"? O fi sarit gardul!?
Denisa-Madalina
fericita de

!! si poate Pisik-ii !!
!!