Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

lia ma bucur ca esti mai bine azi

eu trebuie sa cumpar tot pt bebe, de la carut pana la dulap de haine..camera lui bebe e goala, ca am zis ca o aranjam cand o sa stim ce e
probabil mobila o sa o fac pe comanda, eu ma gandeam la un dulap si o comoda cu sertare, e suficient,nu?
si patutul bineinteles
ma mai sfatuiau niste prietene sa iau si o canapea pe care o folosesc noaptea la alaptat sau ramas uneori cu bebe peste noapte..insa dupa nu stiu ce as putea face cu ea..ca in sufragerie avem deja canapea si nu prea am unde sa o duc
cred ca renunt la landou, si o sa iau doar scoica si carucior
in primele luni cat trebuie sa stai cu bebe afara?

multumesc fetele pt raspunsuri

20+

nu stiu ce trebuie pt camera de bebe separata ca I a dorit cu noi...nsa i-am fc o comoda c doua usi, cu 2 niveluri si acolo i-am pus hainele acolo ii sunt si azi, si pana pe la 4 luni acolo l-am schimbat pe salteltuza de infasat....a prins super bine mai ales cu cezariana mea...
eu am avut un fotoliu in care l-am alaptat, nu stiam sa il alaptez culcata, deci a prins bine si fotoliullll

in rest, eu cand am plecat de la maternitate, mi-a zis doamna de la neonato sa il duc afara si in minus 10 grade, sa incep cu 3 minute si tot sa adaug 3....pana ajung la ora..cand ajung la ora pot sta oricat doresc.....

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 23+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

beatrice
pe comoda ma gandeam sa schimb si eu bebelul, sau am mai vazut modele de patut care are atasat deasupra salteluta de infasat
hm, parca m-as vedea si intr-un scaun la alaptat

azi am achimbat saptamana

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

pe comoda l-am schimbat si eu pe Radu. SI acum folosim comoda si inca un dulap. ambele de la ikea au fost f ieftine. iar pt alaptat am folosit fotoliul de la ikea (poang parca de numeste).

afara l-am scos si la minus 5-10 grade atata timp cat nu viscolea/ploua/vant. si nu i-am pus niciodata fular la gura.

premergator nu am folosit deca ceva de genul aratat de miere, mie si ortopedul si pediatra mi-au spus sa nu folosesc premergatorul clasic. acum fiecare face cum vrea.

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Si eu am avut si mai am comoda cu 4 sertare. Deasupra avea cadita de facut baie ( am folosit-o cam 2 luni maxim ca al meu dadea apa pe afara). Peste cadita avea masuta de infasat. A fost foarte practica deoarece era la inaltime, am folosit-o mult timp. In primul sertar de la comoda aveam necesarul pt bebe gen creme, ser fiziologic, pompita de nas etc. In al doilea body-uri si salopete, in al treilea alte hainite si in ultimul de jos prosoape, paturele, scutece mari din finet (le-am folosit ff mult puse pe masa de infasat, la baita, puse pe scoica cand ii dadeam sa manance etc).

Pentru alaptat am folosit un balansoar. Nu mi-a fost niciodata indemana sa alaptez culcata. Inca din ziua a doua dupa nasterea cu cezariana l-am tinut in brate. Si n-a fost un slabut

Antemergator am folosit si noi, nu imi place ideea de premergator.

MoniQQ cu monitorizare o sa fie totul bine.

O dupa amiaza placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

cap. 50

Mergi la inceput