Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu am inca scoica, probabil unicul lucru bun care l-am pastrat!
si mi-a prins minunat, pana spre un an! ca sa fie bebe perfect la orizontala, am 'umplut-o' cu o perna mica, si a stat excelent in ea ! plus ca era travel sistem, deci se punea la carucior, f practic a fost!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nu cred ca exista diferente de siguranta intre scoica (infant seat) si scaunul convertibil. Vorbesc de cele care sunt certificate si conform standardelor. daca sunt instalate corect amandoua tipurile trebuie sa ofere aceleasi standarde de siguranta pt grupele corespunzatoare de varsta.

Principala greseala pe care o fac parintii este intorcerea scaunului cu fata la sensul de mers prea devreme (inainte de un an) si fixarea curelelor gresit.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

salutare fetelorrrrrrr....

iaca, am reusit sa pun si eu cateva poze cu burtanul....finally

POZE...POZULICI

puiutul meu, Erik

25+ Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

vin si yo cu vesti
nu prea imbucuratoare
di cauza contractiilor f dese si puternice m-a trecut pe gynipral perfuzii non stop

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Si noi am mers initial pe principiul ca luam doar scaun 0-18 kg ca e mai economic decat sa luam si scoica. Apoi cand am luat caruciorul acesta avea inclusa si scoica si fiind la o oferta buna am luat.

Concluzie, am folosit scoica pana pe la 7 luni si ceva, apoi am trecut la scaun ca mi se parea ca nu mai are loc in scoica. Dupa cum a zis si miere mi s-a parut mult mai practica daca mergeam undeva. Pana la 1 an si ceva eram doar eu cu sotul si doar el conduce. Orice drum ce il aveam eu de facut cu masina implica sa mergem toti 3. Asa ca la shopping, ales sala pt botez, mers la medic etc l-am carat dupa noi. Si cand sunt mici ei dorm mai mult. Era mult mai simplu sa scoatem scoica si sa o ducem dupa noi, sa o punem pe carutul de cumparaturi, sa il ducem in casa, decat sa trezim copilul. La plimbare sa o duci in mana nu e practica, dar fiind din set cu caruciorul, daca adormea fixam scoica pe carucior si gata.

In scaun ca sa nu i se duca capul dintr-o parte in alta il inclinam ca pentru bebe mic. Asta imi place si acum ca fiind pentru si pentru varsta mai mica il pot inclina sa doarma cand mergem la drum lung fara sa i se miste capul.

Asa ca acum o sa folosim scoica ramasa pentru bebe si scaunul in continuare la MArius. Peste 7-8 luni cand bebe o fi mai mare vedem ce scaun alegem pentru Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

vin si yo cu vesti
nu prea imbucuratoare
di cauza contractiilor f dese si puternice m-a trecut pe gynipral perfuzii non stop

Off Lia ce rau imi pare. Ma rog sa fie totul in ordine si Dumnezeu sa va daruiasca un bebe sanatos. Doamne ajuta sa stea acolo in burtica sa creasca mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

am pus pozici de la serbare si excursie ...

ramonzca - frumoasa burtica!! Si juniorul Erik!!

lia - da' tot nu se stie cauza contractiilor astea continue? Ce pot sa-ti urez ... putere si optimism!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 24s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

am luat azi rezultatele de la curba glicemica ... 66/98/77 (initial, la 60 mi. si 120 min.). Iar valorile de referinta 60-110. Deci, e de bine.

La emocromo (nu stiu coresp. in romaneste) am ceva valori mici, la limita.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 24s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lia, curaj si multa putere! O sa fie bine!

Petro felicitari pentru rezultate, ai scapat de o grija.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Lia, Doamne ajuta sa fie bine! Cu perfuzii, fara perfuzii..ideea e sa stea Matei cat mai mult posibil in burtica si sa fie sanatos!
Eu am avut scoica la Stefan si apoi scaun de 9-30 kg parca. Scoica am dat-o finilor, dar nu au folosit-o, asa ca luna viitoare cand vor veni la noi vor aduce si scoica inapoi. Noi chiar am facut multe drumuri de Stefan de mic, primul a fost la 3 saptamani cand am mers cam o ora cu masina, apoi de la 3 luni am trecut Carpatii cu el, paan la Braila. Deci 650 km! Asa ca ne-a prins foarte bine scoica!
Am mai citit ce ati scris, dar sincer nu prea am retinut, ma apuca si pe mine scenarita! Sunt tare proaste analizele, cu siguranta nu il vor opera luni. Dar sunt asa stresata, imi tot fac griji..oare valorile astea aiurea i se trag de la amigdale sau are si altceva? Mia grav..si cat de grav...nici nu vreti sa stiti cate prostii imi trec prin minte, nu am chef de nimic!
Week-endul asta sunt zilele orasului la noi, dar asa n-am nici un chef....probabil vom iesi otusi in una din zilele astea sa se dea Stefan pe tobogan din acela gonflabil, cu masinute...etc., macar el sa se bucure. Am noroc ca nu am probleme cu sarcina, ca nu stiu daca rezistam psihic...si asa sunt la limita!

diana 19+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput