protectie colac wc
Raspunsuri - Pagina 2
boticelina spune:
Pentru gradinita singura solutie viabila gasita de mine a fost inarmarea ingrijitoarelor cu servetele umede dezinfectante pt colacul de toaleta. Le iau eu personal si le duc un pachet mare la 2 saptamani, pt ca acolo e devalmasie, gaseam olita plina cu pipi sau am mai mers cu fi-mea la wc, si au venit si alti copii dupa noi care s-au asezat pe ce oilta au avut chef, deci nu-i sigur nimic acolo. Reductoare nu se folosesc, cu atat mai putin reductor personal pt fiecare copil.
Asa ca nu am avut ce face decat sa "responsabilizez" ingrijitoarea (adica iau din banii proprii nu din fondul grupei servetele, mai o atentie de craciun si 8 martie) si are ea grija. Si sa stii ca chiar au grija doamnele si pentru ca sunt inca mici merg cu ei la toaleta, ii ajuta. Nu stiu cum va fi de la anul ca au trecut in grupa mijlocie si nu vor mai fi ei aia privilegiati, vine alta serie de urlatori/pisatori mici care trebuie antrenati
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
anya spune:
Baietii mei au mers la gradnita de stat. La toaleta era foarte curat. Nu exista olite. In cladirea veche, unde wc-ul avea vas normal, exista un reductor pentru cine avea nevoie (ai mei nu au folosit asa ceva). La grupa mica venise o mamica cu ideea de reductoare pt fiecare, dar logistic nu de poate. Unde tii 30 de reductoare pt fiecare grupa? Acum, de cand cu cladirea noua, au vase de wc mai mititele cu colace pe masura. Ingrijitoarele tin foarte curata toata gradinita.
Celena2 spune:
Fetelor, unde ati gasit folii protectoare pentru WC? Noi am folosit folii din acestea in WC-urile din hotel sau aeroport cand am fost in vacanta insa ma gandesc ca pentru scoala ar fi solutia ideala, sa-i pun in ghiozdan 2-3 folii zilnic, insa nu am gasit in magazine. Am cautat pe net dar nu aveau pe stoc sau le vindeau impreuna cu dispenserul.
Celena2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alimara noi luam hartie protectoare pt wc de la praktiker sau de la carrefour |
Merci, o sa caut si eu sa fiu pregatita pentru scoala.
anya spune:
Hartie de protectie se gaseste deja in hipermarketuri. Pentru concedii, cand stam mai mult timp intr-o camera, iau servetele dezinfectante sau spray dezinfectant si curat eu cand ajungem.
Acum baiatul meu a plecat in cantoament si i-am pus in trusa de spalat un pachet de servetele dezinfectante. Vor sta 4 baieti in camera si i-am zis sa steraga colacul inainte de kk. La scoala s-a invatat sa nu faca. A avut o singura data nevoie urgenta si s-a chinuit sa nu se aseze. La gradinita e curat, la scoala...jale.