**Buburuze de 2009 in actiune(19)**
Raspunsuri - Pagina 16
eumada spune:
neata.......
tare ultimul banc....tare de tot.
Mai fetelor ia sa va intreb ceva.voi in locul meu le-ati arunca alora in cap presa toata?Faza e ca in felul asta as putea s-o expun pe Eva sa fie urmarita,filmata,sau mai stiu eu ce.....voi ce ziceti?
Madalina si Eva-Maria
cris_82 spune:
Cineva trebuie sa le dea o lectie dura.Din pacate Eva va fi expusa,dar fiind micuta,ea nu va simti acest lucru ci TU.
Asa e in tara asta,trebuie ca cineva sa fie sacrificat![]()

.
Mirunel
terorista 

BAZAR
Lali_mete spune:
Madalina nu stiu de ce dar am impresia ca e singura metoda prin care ii vei invata minte si vei face ca cineva sa reactioneze. Din pacate cu politia noastra nu faci mare lucru, o sa se musamalizeze totul, fetita va ramane tot speriata de tot ce frige ,iar ei isi vad in continuare de treaba inacelasi mod,punand copiii in pericol. Eu tot nu am inteles cum s-a oparit,dar in fine
. Doar atat au spus,ca s-a oparit? Nu cum a reusit? S-a impedicat cineva de ea,si-a tras singura cana cu cafea pe ea? Si da, putea face atata rau chiar si doar o ceasca de cafea,dar fierbinte rau. Nu trebuie neaparat sa se verse tot ibricul ca sa opareasca atata suprafata. Parerea mea? Trimite pozele cu povestirea cu lux de amanunte la cateva televiziuni, fa plangeri pe unde trebuie si nu ceda insistentelor celor de la gradinita de a nu face nimic public.
Pentru Raisa
Lali
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
35+ cu Ioana Teodora
AMR 5 saptamani
eumada spune:
Cris tocmai acest din pacate nu vreau sa fie.Nu prea vreau, familia mea nu e de acord sa-mi fie fugarit copilul in parc cu camerele de luat vederi,sa-mi urmareasca familia de cate ori o prinde sa tulbure linistea Evei care si asa e agitata.De fapt ei nu sunt de acord deloc,iar subiectul e foarte suculent pentru presa.De asta am intrebat daca voi,deci nu din afara ci panandu-v in pielea mea exact ati accepta sa va expuneti copiii.
Madalina si Eva-Maria
Lali_mete spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eumada Cris tocmai acest din pacate nu vreau sa fie.Nu prea vreau, familia mea nu e de acord sa-mi fie fugarit copilul in parc cu camerele de luat vederi,sa-mi urmareasca familia de cate ori o prinde sa tulbure linistea Evei care si asa e agitata.De fapt ei nu sunt de acord deloc,iar subiectul e foarte suculent pentru presa.De asta am intrebat daca voi,deci nu din afara ci panandu-v in pielea mea exact ati accepta sa va expuneti copiii. Madalina si Eva-Maria |
Mada,parca spuneai la subiectul deschis de My-Lady ca ai doi vecini care lucreaza in presa? Discuta cu ei ,vezi ce iti spun,daca poti face astfel incat sa nu fiti deranjati toata ziua. Oricum,pe voi va vor deranja la inceput,pana se sesizeaza organele competente,apoi presa va va lasa in pace. Daca o lasi asa,asa va amane,parerea mea. Da, veti sufeti putin ca nu esti obisnuita sa fii abordata de reporteri,pun uneori niste intrebari de te doare capul , distorsioneaza adevarul ,dar macar se afla,si poate alti parinti se gandesc de doua ori inainte sa inscrie copilul acolo,poate au mai fost cazuri de neglijenta in gradinita si asa capata si parintii acelor copii curaj.
Pentru Raisa

Lali
35+ cu Ioana Teodora
AMR 5 saptamani
Lali_mete spune:
Mada eu iti spun ce as face eu personal. As contacta un struct de presa care mi se pare mie mai ok,as pune la dispozitie declaratia de la politie(banuiesc ca acolo ai depus plangere,sau la protectia copilului) , documente de la spital,de la internare , si as incerca sa nu ma isterizez cand vin reporterii ci as incerca sa raspund clar si concis la intrebari. La partea cu isterizatul nu ma refer pentru ca te-au sfatuit sa iti faci o injectie cu diazepam
cei de la spital,ci pentru ca am vazut astfel esuand unele chestii bune. Am vazut oameni cu intentii remarcabile dar din pricina temperamentului au dat in penibil,si nu s-a mai rezolvat situatia cum ar fi trebuit
.
Pentru Raisa
Lali
35+ cu Ioana Teodora
AMR 5 saptamani
madyrizi spune:
moamaaaa... eu nici n-as sta pe ganduri. nu mi-as dori nici eu mediatizare pt. ca presa din ro e parsiva. am citit cateva articolase publicate deja si exprimarea lor e de cacao, de parca mama ar fi zis ceva neadevarat... in fine, dar as reactiona cu surle si trambite. de fapt as fi facut-o de mult. e normal sa vrei sa iei o decizie la rece, dar nici sa astepti pana la calendele grecesti o amarata de hotarare judecatoreasca, care sa spuna ca a fost un regretabil accident... si atat.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
madyrizi spune:
si apoi amanarea poate fi inteleasa gresit daca apelezi mai tarziu la presa: ei pot spune ca ti-au oferit o suma de bani ca sa taci, iar tie nu ti-a convenit suma si de aia ai apelat la presa, nu ca vrei sa ti se faca dreptate.
parerea mea...
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
eumada spune:
Mady ideea e ca pana nu este depusa plangere oficiala toate sunt vorbe si orice tambalau facut ar putea fi interpretat in sensul de mai sus.Atata vreme cat starea copilului nu mi- apermis am abandonat orice idee in afara de ocrotirea micutei mele dulci.Cand am considerat ca Eva se simte mai bine,desi inca e traumatizata si sperita,dar macar rade la mine, taica`su, bunica-sa si nana-sa deci a trecut putin peste prag,am ajuns la concluzia ca fiecare tipat al ei,fiecare lacrima ,fiecare branula bagata in manuta ei mica trebuie stearsa doar facand dreptate.M-am zbuciumat si ma zbucium sunt framantata si indurerata si nu va doresc asta niciodata.Dar suferinta si durerea unui copil nevinovat,tipetele si groaza din el nu se pot cuantifica.Nu exista moneda in care sa poata fi platita suferinta unui copil nevinovat chinul si groaza unui sufletel care a plecat de acasa cantand si a ajuns la spital cu fetisoara arsa.Asta nu.Pot fi doar pedepsiti si impiedicati vinovatii sa mai considere ca accidentele nu-i intereseaza asta a fost si gata.Pentru numele lui D-zeu sunt copii pe care ii duci ca sa fie ingrijiti si ocrotiti cat tu muncesti sa strangi bani pentru ei.Nu pot fi cuantificati,sunt COPII NEVINOVATI.
Pregatesc acum niste chestii...va pup mai vin io....
Madalina si Eva-Maria