**Buburuze de 2009 in actiune(19)**
Raspunsuri - Pagina 14
Lali_mete spune:
'na seara!
M-am intors de la sora mea azi
.
Mie imi e asa,oarecum,sa intru aici si sa fiu vesela
...
Mada te imbratisez si iti doresc sa ai putere sa te lupti cu cei care au facut rau fetitei tale. M-a durut cand am vazut pozele,m-a durut si cand am vorbit cu tine pe messenger,dar te rog,nu mai spune ca e un copil distrus,ma doare si mai tare. Nu,Eva nu e un copil distrus,e un copil care isi va reveni complet , poate ii vor ramane mici semne pe umar,dar cu mare atentie si tratament urmat ca litera de lege nu ar trebui sa ramana nici alea.
.
Va pup,intru dimineata.
Pentru Raisa
Lali
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si
35+ cu Ioana Teodora
AMR 5 saptamani
eumada spune:
Neatza.......
va dau eu cafele si tigari si ce mai vreti...e a treia noapte in care Eva plange si are cosmaruri.O sa incerc peste cateva saptamani sa merg cu ea la un centru de excelenta pentru copii,unde au si psiholog.....sa vedem.....
Cert este ca are o trauma,are o suferinta in sufletul ei mic..dar e asa de curajoasa........
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
cris_82 spune:
neataaaaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

A fost un pieten de-al nostru aseara la skoda unde avem masina,si se pare ca nu mai dureaza decat cateva zile sio sa am masinuta acasa
.
Azi merg cu mandra la dr. ei de familie,sa vedem daca ne confirma si ce tratament ne da.
ana am inteles de la soata care a fost in oras cu treaba,ca acolo a plouat un pic,dar la mine a fost frumos si soare
.Chiar si acuma e insorit si tare placut.
alinta offf,saracul
,bine ca acum e ok
getik nu vi fata si la mine s ma ajuti ca am o gramada de treaba![]()
sori nu ar fi exclus sa fie maseluatele cauza..nu sta sa se uite cineva la gingiuta lui?
lali ne-ai lipsit,cum a fost in deplasare?Paulica ce face?
Mirunel
terorista 

BAZAR
clodyac spune:
buna dimi
alina sa treaca repede buba
cred ca te-ai speriat si eu cu razvan am patit a cazut in parc cu gura de asfalt si a inceput sa curga sange eu ma uitam sa aiba toti dintii multa sanatate
eumada si voua multa sanatate ... eu am doua cazuri in familie o doamna de 50 si ceva de ani care a fost oparita de mama ei cand era mica cu o oala de apa pe fata si mana are o familie perfecta si o fetita la fel oparita de mamaia ei pe picioare au fost probleme cand a crescut cu pielea dar s-au rezolvat si acum are 28 de ani si e bine ... mai ales ca acum medicina a mai avansat .... e greu dar iti doresc putere si multa sanatate ... cred ca e o idee buna cu psihologul... sigur e foarte speriata ... multi pupici si sa va faceti bine

in rest va doresc la toate numai bine

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
Simina1980 spune:
Neata,
Azi iar am nevoie de cafea multa!Cred ca de la vreme mi se trage ca altfel aseara chiar nu ne-am culcat tarziu.
Alina-offff cred ca te-ai speriat f tare!Nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce ai trecut.
Cris-super ca mai e putin si o sa ai masina in curte!
Sorina-sa vezi coincidenta-nici al meu pui nu prea mai vrea sa manance-vreau sa va zic ca deja incep sa ma obisnuiesc cu aceste episoade de mancat mai putin
.
Picky-drum bun sa aveti!
Ema-ce mai faceti?
Anna-ce mai face Vladut?Ai grija de tine!
Lali-plimbareata!Hai sa ne povestesti cum a fost la sorela!
Va las,incerc sa-mi revin desi e tare greu si de-abia astept week-end-ul
!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Neata
Sorina, offf, imi pare rau ca nu mananca Razvanelu, nu stiu ce sa zic ca e...trebuie sa-ti fie tare greu, dar mai e putin si va vedeti 
Getik, ce conserve ai facut? 
Simina, in wkd ai program de odihna? Te lasa Andutu? Vladut e bine, dar ne certam pe tema olitei, nu vrea si pace sa spuna cand face! Pe mine ma enerveaza pt ca a ajuns la un nivel in care stie toate alea, vorbeste f bine, ma inteleg cu el ca cu un copil mare, numai la capitoul asta nu
Aseara l-am pedepsit, nu are voie DVD, Wii, telefon, nimic....pana nu zice sa faca la olita, dupa cateva ore a facut un pipi la olita, a inceput sa topaie prin casa si sa zica " Bravo, am facut pipi la olita, acum ma uit la wii!!!" 
Cris, ce ma bucur ca mai e putin si e gata skodita, o sa va plimbati si voi mai mult ca fetele cand o sa o aveti acasa
Ce mai face Miru? 
Lali, bine ai revenit
Ce planuri ai, cate zile stai pe acasa acum? 
Picky, ati plecat spre Romania? Cum sunteti? 
Mada, pup Eva, ma bucur ca mergi cu ea la psiholog, o sa o ajute mult si o sa-i si faca placere! 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
20+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
alynta27 spune:
Buna! Azi copii au dormit pana la 10, Matei pana la 10.30. EU sunt limpede, mi-am baut cafeaua in liniste cu vecina!
Sunt bucuroasa ca sora mea de 20 ani care a dat anul asta BAC-ul s-a angajat ca ingrijitoare la un spital privat de lux si e pe cale sa faca si colegiul de asistente. Pana acum nu prea vroia sa faca ceva, dar o vedem motivata si tare sunt fericita!
Cred ca ne deplasam si noi in we pe la neamuri. mai mult nu zic, va povestesc dupa(sa vad ce iese)
!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
madyrizi spune:
mai, mai... ce de evenimente pe aici!!!
pe toate.
picky, drum cu prioritate
(cum se zice) si sa ajungeti cu bine in romanica.
mada, pupicei si multa rabdare va doresc. sanatate si recuperare usoara! ce sa mai zic acum? eu sunt razboinica si rea de gura, presupun ca si tu, am facut prapad pt. infinit mai putin.
m-am certat rau cu nasa lui mihaita ca fii-su i-a zis lui alex "fraierul strazii" ca nu joaca fotbal ca el (ala face fotbal la club). cand m-am dus sa-i spun ei a zis ca inventez eu, ca fii-su nu ar fi zis asa ceva in viata lui, iar ala avea o fatza de nevinovat... daca ii ziceam vreo doo lu' fii-su spunea ca de ce nu m-am dus sa-i spun ei... asa ca i-am zis vreo 3-4 ei
. nu m-a deranjat asa tare ce a zis copchilu' ei ca stiu ca sunt copii si se mai cearta, dar m-a deranjat atitudinea ei, ca m-a facut mincinoasa si nici macar nu a mai intrebat si alti copii daca s-a intamplat intamplarea
. in fine...peste cativa ani o sa vorbim din nou
...
vreau sa va spun ca renovarea cred ca o terminam prin vara cealalta. la cum merge... si mai si sta... cred ca reusim sa facem doar 2 camere
. mai vedem...
revin, acum imi culc kinderul mic.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
getik1 spune:
fetelor ibn sfarsit a ajuns si eu sa scriu cate ceva, ary este treaza de la 8,30 de cand a plecat tasu la munca si este duracel, eu nu am chef de nimik ca m-ia murit iepurica de care va spuneam ieri si azi am vazut alti iepurasi umflati si ma chinui sa le dau ceai de musetel cu seringa
, dar sper sa nu fie in zadar.
anna am pus castraveti la otet, vinete la borcan, ardei gras copt la borcan , compot de pepene galben, commpot de piersica, si deocamdata atat.
cris mai asteapta nitelus adica vreo saptamana max 2 si vin sa te ajut.
mady of asa sunt copii dar vad ca parinti sunt din ce in ce mai specimene,
mada curaj si multa putere sa treceti peste,
esti o luptatoare
piky drum bun spre casa
, deabiastept sa ne povestesti cum a fost drumul cu toata familia
simina tia mai trecut somnul? 
restul fetelor

acu fug ca am culcat maimutica sa termin de zmuls buruianu ca pana duminica vreau curtea bec ca imi pleaca dadaca la pice
.
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
cris_82 spune:
again dermatita de contact
,responsabil este :posibil detergent de la rufe,frunze de rosii,albus de ou(slabe sanse) 
Trebuie sa-i iau reteta..un unguent cu aplicatie locala si picaturi.
clody ce mai faceti ?
simina ce smecheras s-a facut Vladut
,bine ca a dat roade negocialul olitei
.Deci se poate,numai ca nu vrea el ..nu se simte pregatit sa scape de pampers![]()
alynta felicitari surorii pentru job
mady uratica intamplare cu nasii baiatului.Eu am o problema cu parintii care isi pun copii pe un piedestal si sustin sus si tare ca odrazlele lor sunt de-o cumintenie rara,dar de fapt sunt mici dracusori
.Hai fata,fi si tu optimista ca o sa vezi ca vei termina anul asta cu renovatul
getik ce le-ai dat sa manace de s-au umflat asa de au incat sa moara? Lucerna multa,lujeri de mazare?
.Ooooooo dar tu te-ai pus serios pe treaba bag seama..multam fata,dar eu daca nu le fac cu mana mea,parca nu e bine
.
Mirunel
terorista 

BAZAR