**Buburuze de 2009 in actiune(19)**
Raspunsuri - Pagina 13
eumada spune:
Buna dimineata
Va als o cafea ca eu sunt cheauna.........eva a fost tare agitata asta-noapte.....eu am plans langa ea pe perna si poate a simtit....nu stiu
oricm ea imi spune"nu mai plange"ca eu.....afara ,unde o lasam sa fie independenta sa se dea singura pe tobogan pe calut,pe chestiile alea de la locul de joaca acum tipa dupa mine,spune 'mi-e fica "si ma cara dupa ea,mi-e frica sa nu se loveasca la ureche sau obraz...sa nu o imbranceasca acreva si sa se loveasca....
Norocul mare e ca pe la sapte soarele nu mai bate aici la mine si putem iesi afara......la inceput copiii au intrebat ce are,le-am spus buba si sa nu puna mana pe ea,apoi au inteles si incearca,cat pot ei(sunt intre 2 si 8-9 ani )s-o ocroteasca si s-o aline...ii dau cate o acadea sau impart cu ea pe din doua ce au......sau o tin de mana cat sunt pe acolo....
Va pup.....Sa vad daca tin minte ce ati scris..incerc sa raspund la fiecare...
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
Simina1980 spune:
Neata,
Azi am nevoie de perfuzabila aia Cris ca a fost ziua cumnatei ieri si am sarbatorit pana tarziu.
Laura-macar termini devreme munca dar pacat sa nu reusesti sa te si odihnesti!
Picky-maine plecatiiiiiiii!Oau da' ce curaj aveti sa plecati si cu cainele!Macar e cuminte?
Sorina-ma bucur ca veti petrece o saptamana cu Razvan!Daca ai stii cat te inteleg!!!!!!Si eu de-abia astept concediul!
Adina-gata treaba?
Anna-cum mai esti?Ai mai avut dureri de cap?
Cris-ce faci?Te odihnesti?Ai pus planurile
in aplicare?
Va las,mai vin dupa ce mai beau o cafea poate poate imi revin!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
cris_82 spune:
neataaaaaa..pe naiba![]()
ca deja e pranz..
haideti fetele la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

A fost cald azi noapte,pisicul nu ne lasa sa dormim,am mai barfit si noi si se facu 2 dimineata,iar la 7 si un sfert deja la 2 case distanta de mine se mai face o casa si s-au apucat sa sape cu utilaje grele si faceau o galagie infernala.Asa ca sunt nedormita,nf,nervoasa si plictisita..
picky daca sunt hemeopate,eu zic sa nu te risti pe drum si sa-i dai pastilele de acasa
.Saracul catel..bine ca nu e iarna ca altfel ii inghetau outele
.
sori ce fain ca o sa vina carliontatul acasa
.Sa-i faci poze si sa ne spui daca vrea sa fugaresca pestii![]()
picky cum sa lasi fata potaia aicea?pai vrei sa-ti dai foc la palarie cu Puca?Eu stiu ce patesc daca fii-mea nu se converseaza zilnic cu Dojo sau daca dispare Motzo din raza ei vizuala..daramite sa fie la sute de km distanta..
[b]laurao adevarul e ca copiii astia dupa ce ca sunt facuti in epoca vitezei,nici nu obosesc ..sau ne-am ramolit noi?
[b]simina nu am pus fata nici un plan amoricesc in desfasurare aseara,daoar ca azi de dimineata,pe langa galagia de rigoare,se bloca si calculiciul si soata a trebuit sa-l reformateze ca saracul merge de cateva luni bune non-stop.Chiar ma si mir cat o sa o mai duca
Mirunel
terorista 

BAZAR
eumada spune:
Eva e copchilu` atomic...ma pune sa o curat in ureche,sa nu o mai doara,apoi sa o dau crema apoi da papusile cu crema apoi darama tot prin casa.....ma urc pe pereti inchisa in casa cu copilul..pana pe la sapte opt..cand pleaca soarele iesim si noi ca vampirii.....
Diseara iar vine asistenta sa curete pielicica....
va pup pi tati.......
Madalina
anna-mama spune:
Buna,
Mi-e o foame!!! Asa ca mananc si va scriu, sa rezolv doua lucruri importante 
Cris, cum e la voi, e soare? La noi azi-noapte a plouat asa ca a fost tare bine temperatura, dar piciulinul nu stiu ce a avut ca s-a fatait toata noaptea
Asa ca nici eu nu m-am putut odihni 
Simina, ati avut petrecere, la multi ani, sa-ti traiasca cumnata! Lasa, ca e bine sa fii obosita pe motiv de distractie! Eu tot nu ma simt prea bine....
Mada, e scumpa tare Eva si cuminte 
Laura, offf, greu cand nu merge liftul, asa e, picii au o energie 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
20+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
alynta27 spune:
Salutare!
Mada eu nu am citit nimic in amanunt despre Eva. Doar ce au scris fetele aici. Zici ca cei de la gradi nu s-au responsabilizat pt ce a patit fata?! Nu te-au telefonat? Nu au cazut "la pace"?! E tare grea suferinta fetitei, iar inima ta de mama...
Fetelor sa vedeti ce am patit noi aseara cu Matei in parc. David a plecat la bunici(ai mei). Seara am iesit cu mititeii. Matei era cu taizasau la topogan. In loc sa urce pe trepte a luat-o in viteza direct in leagan. A fost intr-o secunda.. Si-a muscat rau limba,fiind doborat de copilul din leagan, care se tragea in viteza. A curs mult sange. A plans. Ne-am speriat cu totii de la atata sange. Eram si eu plina pe camasa. Azi de dimineata era bine, dar s-a trezit peste noapte plangand.
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
eumada spune:
Of si cosmarul meu e si asta......aiurea rau de tot,te cred ca suferi si ca sufera....
Ca sa nu plictisesc fetele de aici poti sa intri la subiectul de la generale........va pup si pup limbuta mica.......

Madalina
anna-mama spune:
Alina, pup limbuta lui Matei, mititelul, ingrozitor, cred ca v-ati speriat rau! A patit si Vladut o data sa se loveasca si sa-si muste limba si tot asa mult sange i-a curs. Ma bucur ca acum e mai bine Matei 
de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si
20+ cu
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
getik1 spune:
hei, ce fac fetele?
sunt prin preajma citesc aproape to dar nu am cand sa scriu sunt cu niste borcane de fiert si o gradina de curatat
, noroc ca am dadaca la arici
,pe didi

getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
SoriLea spune:
Off cate mai patesc piticii nostrii
sa treaca toate bubitele 

Fetelor, de 2 zile mi se plange mama ca Razvan iar nu mai mananca decat lapte si nimik altceva si ca e ff marait. Nu-i convine nimik si nu-i intra cu nimik in voie. Oare sa inceapa sa iasa maselutele ?!?!!!!
El pana acum nu a facut asa niciodata (adica nu s-a marait cand i-au aparut dintii sau maselele, dar ma gandesc ca acum poate sa fie altfel ) De dormit noaptea doarme (cu exceptia unei treziri, ca inca mai bea un bibe pe timpul noptii - nu am reusit sa-l dezvatam).
De spus ca face pishu sau kk, spune duuuppaaa ce a facut
, asa ca inca nu putem sa ne laudam ca am scapat sau ca suntem pe drumul cel bun
(cred ca la capitolul asta v-om fi ultimi
)
Abia astept sa-mi aduc puiul acasa 
va pupic pe toti si toate si va doresc multa sanatate 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois