Febra 38,5 la copil de 1 an?
Raspunsuri - Pagina 7
mihaangy spune:
oana cum se numeste doctorita la care ai fost?
si cumva doctorul la care ai fost pana acum il cheama anutoiu?
oana_lex82 spune:
Am fost 1 singura data la Anutoiu..mi-a placut si nu prea pt ca dupa tratamentul dat de el la 3 zile boala a recidivat mai rau asa ca nu l-am mai vizitat...Acum am fost prima data la medicul de familie Ionescu Natalia si la spital am dat peste Dr.Comanici, ea mi-a dat tratamentul asta usor si mi-a zis ca dupa ce il tratam pe bebe sa merg cu el la un ORL-ist pt ca e posibil sa aiba colici de aceea raceste asa des..Chiar sunt curioasa daca ii trece cu tratamentul asta usor..pt ca de tusit tuseste urat de tot
lavi02 spune:
Oana, ai reusit sa-i faci aerosolii?
Aerosolii sunt foarte eficienti cu conditia sa-i chiar faci de 3 ori pe zi cum a zis dr.
Si fetita mea cea mica a avut o perioada in care nu voia nicicum, pana la urma am lamurit-o punandu-mi masca mie si jucariilor ei preferate (de puls) E normal sa le fie frica, e ceva nenatural pt ei.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_lex82 [ sa merg cu el la un ORL-ist pt ca e posibil sa aiba colici de aceea raceste asa des.. |
Esti sigura ca a spus 'colici' ?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
oana_lex82 spune:
Polipi
scuze..Sunt disperata k asta nu mananca nimik ..nici nu stiu ce mai scriu..off
tanea1988 spune:
Oana cind iti citesc mesajele tale ma trec fiorii,
Vai da ce chin ai tu cu puiutu tau,offfffffff sper sati dea Dumneze multa rabdare si putere, si sa va insanatositi cit mai curind