FIV la Sibiu (31)
Raspunsuri - Pagina 18
maria81 spune:
suntem de-o seama parca(30 ani), AMH-ul meu este 1.45 (perioada fertila 1-8)
pt mutatii i-au femibion si aspenter deocamdata, inainte de a incepe schema pt FIV as vrea sa merg din nou la hematolog de data asta la d-na dr. Avram (la primul fiv am mers la Uscatescu)
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
printe spune:
da, suntem de-o seama.
Tu ce probleme ai de a trebuit sa ajungeti la FIV?
Eu tot la Uscatescu am fost, si merg pe mana ei in continuare. Eu sunt din iasi, si aici nu avem nici un hematolog bun, ba din contra. Chiar daca e greu sa ajung asa departe facem un sacrificiu.
maria81 spune:
diagnosticul este infertilitate primara, iar motivul: cauza necunoscuta
sotul e ok (normospermie) si de 5 ani ne analizam si speram ca va aparea minunea mult asteptata
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
printe spune:
off, imi pare rau ca trebuie sa treceti si voi prin atatea.
dar lasa ca in curand vei simti ce inseamna sa ai un bebe(sau doi) in burtica :D
Unde ai facut primul FIV?
maria81 spune:
Doamne ajuta ca toate care ne dorim bebei sa reusim as ii avem in viitorul apropiat
primul FIV l-am facut la Medlife cu dr. Dragos Albu dar nu a fost sa fie, am obtinut decat 3 embrioni (1 embrion de gr. 1-2, al II-lea de gr. 2 si al III-lea s-a oprit din evolutie)
printe spune:
imi pare rau maria.
si mie mi-e frica ca nu cumva sa nu raspund cum trebuie la tratament. Eu sper sa fie ok, doctorul a zis ca el are incredere ca va fi bine, si ca spera sa fac si o hiperstimulare usoara ca sa fie productia mai mare. De acum o sa vedem ce-o fi. Azi ma intep prima data, Doamne ajuta!
maria81 spune:
Doamne ajuta iti tin pumnii sa ai productie cat mai mare. din cate stiu eu toate fetele care au facut hiperstimulare au si reusit (poate exista si exceptii.
care e schema ta de tratament? ce ti-a dat?
eu de exemplu la primele doua IA am facut stimulare cu menopur si am avut 1-2 foliculi (nu prea am raspuns bine), la a treia IA am facut stimulare cu puregon si am raspuns bine am avut 7 ovocite
iar la FIV mi-a dat si menopur si puregon
maria81 spune:
am inteles sa ne tii la curent