FIV la Sibiu (31)
Raspunsuri - Pagina 11
popif spune:
Camrynna, eu zic ca nu te sperii iubita... Nu poti sa iei legatura cu cineva de la clinica? sa-ti spuna ce calmante sa iei.Mie imediat dupa transfer mi-a explicat ca in cazul in care apar dureri de burta sau de spate sa nu ma sperii si sa iau no-spa forte 3/zi si uscosin...
Hai ca poate tot raul fa fi spre bine, la cate emotii ti-a dat tie Fiv-ul asta eu zic ca va fi bine pana la urma.... Nu de alta, dar ca sa ai ce sa povestesti bebelului, sau bebeilor, cand vor fi mari.
uratica spune:
buna fetele!
tamys-uite asta e special de la mine si mai ales de la bebelina ptr tine sa iti poarte noroc!sa ne tii la curent cu vestile despre bebelasi!
camryna-offf mai mama mai..tu sincer meriti o mama de bataie!si cred ca in curand o sa ai parte de ea daca nu te potolesti!lasa bebelusii aia sa stea macar o zi linistiti si relaxati-nu ii mai inebuni de cap!noi ne-am intepar in burta in maini in fund si cine stie in ce alte locuri,plus operatii,anestezii etc..si tu acum te plangi de o durere de spate burta uter etc??tu sincer meriti bataita!
popif-tu cand incepi?
si apropo de lelu mai stie cineva ceva?
Doamne ajuta pana la capat!
+27 fetita
tamys spune:
Mai doamnelor eu propun sa ne unim toate si sa o smotocim pe camrynna, fata asta ne-a disperat pe noi, nu mai spun de bietii bebelusi cred ca i-a zapacit de tot. camrynna iubita incearca sa iei no-spa si stai linistita in patut ca le faci rau bebelusilor cu smiorcaielile tale, roag-te la Maicuta Domnului sa te ajute sa depasesti acest moment important din viata ta cu bine, iar dupa 9 luni sa-ti tii bebelusii in brate.
alina06st spune:
Tamys, iti tin pumnii!
Camryna, asculta-le pe fete: ia no-spa, daca ai!
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
uratica spune:
tamys-incearca sa te feresti a citi temeri si alte probleme ale altor fete ptr ca la un moment dat o sa ti le insusesti fara sa vrei!tu ai grija de tine si incearca sa iti mentii echilibrul psihic!trebuie sa fii optimista si sa te gandesti numai la tine si la puiutii tai!
citeste ceea ce iti face bine tie!te pupacim cu drag si tinem pumnii stransi!
+27 fetita
tamys spune:
uratica multumesc mult pentru incurajare in seara asta plec la Sibiu sa iau o parte din bebelusi acasa pupici !!!!!
alina06st ti-am ascultat sfatul si am mancat pe timpul stimularii kg de afine si pana acum a fost bine sper sa fie si deacum incolo -ici tie si lui Luca.
uratica ma indop cu prune sa stiiii -ici tie si bebelinei.
adinutapop spune:
Tamys, iti doresc sa ai cat de curand o bebelinda in burtica!!!
Maica Domnului sa te aiba sub Acoperamantul ei maine!
Tuturor fetelor, sa ne ajute Dumnezeu pe fiecare sa avem!@
uratica spune:
tamys-suntem cu gandul la tine!sa dea Domnul sa te intorci cu bebelusi frumosi,sanatosi si cuminti care sa stea 9 luni la tine in burtica! de la mine si de la bebelina!sa iti poarte noroc!
fetelor-va doresc la toate bebelusi frumosi si sanatosi!
o zi superba sa aveti!
+27 fetita
uratica spune:
tamys-cum esti?cum te simti in postura de graviduta?sa ai mare grija de tine acum!
+27 fetita
camrynna spune:
Tamys , cum esti ?? cum te simti ?? spune ceva
Fetelor , la mine urmeaza FIV 5 la Sibiu ...
Prin aprilie am de gand sa ajung sa ma vada dr.I ,banuiesc ca dansul stie ce analize sa-mi recomande pt. a afla daca am trombofilie ..se pot face si la Polisano?