FIV la Sibiu (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

tamys-la mine a mers cu prune..dar mai sunt si caisele confiate care ajuta..incearca cu fructe ptr ca fructele nu fac rau-din contra!in afara de pere-nu sunt bune in primele saptamani de sarcina!
ma bucur ptr bebelasii tai!acum ai incredere ca va fi bine!abia astept sa te vad cu burtica!
bafta multa fetita draga!

Doamne ajuta pana la capat!
+26 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

uratica multumesc mult pentru raspuns, o sa incep sa mananc prune in fiecare zi, am inceput din seara asta. Doamne cat imi doresc sa am si eu un bebelusi, sper sa se indure si de mine Dumnezeu si sa-mi daruiasca bebelusul mult asteptat.
fata si fetita din burtica.

Mergi la inceput

fata frumoasa cu siguranta ai sa reusesti!trebuie acum sa iti pastrezi optimismul..zilele de dupa et vor fi cele mai grele insa trebuie sa ramai pe linia de plutire si ai sa reusesti cu siguranta!
de la mine, dar mai ales de la piticuta-sa iti poarte noroc!Doamne ajuta!

+26 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

Tamys,mult noroc "bebelasilor frumusei" si celui mai "lenesel"!

Camrynna, cand faci testul? Eu zic ca durerile sunt de bine ..
Tinem pumnii...

lorelei, concediu placut!
uratica, pup fetele active...

Eu astept CM, saptamana viitoare incep stimularea..

Pup toate sibiencele!
Sa auzim numai de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Citat:
citat din mesajul lui popif

Tamys,mult noroc "bebelasilor frumusei" si celui mai "lenesel"!

Camrynna, cand faci testul? Eu zic ca durerile sunt de bine ..
Tinem pumnii...

lorelei, concediu placut!
uratica, pup fetele active...

Eu astept CM, saptamana viitoare incep stimularea..

Pup toate sibiencele!
Sa auzim numai de bine...

Buna ,Popif , eu asa am in plan : sa fac test in ziua 7 , si unul in ziua 9.Voi face beta in ziua 14 , cand e programata ( pe 21 Aug.2011 ).
Nu stiu cat de semn bun sunt durerile , insa , exista o speranta: ...la cate comentarii pozitive si laude am auzit la adresa dr.I , la anul iau drumul Sibiului .Trebuie sa iasa , nu renuntz !
Si pentru bebe 2 daca sa zicem ca FIV -ul asta e reusit ,,tot la dr.I am sa vin
Tamys , succes

Pup toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

Camrynna,poate nu va mai fi nevoie sa vii la Sibiu decat pentru bb2. Sa stii ca si eu gandesc la fel, adica iau in calcul si un eventual esec pentru ca nu vreau sa mai procedez ca la celelalte 2 Fiv-uri( si un Fet) cand eram sigura ca voi reusi. La primul Fiv am transferat 4 embrioni si singurul nostru stres, 2 saptamani pana la test a fost sa cautam clinici unde se fac embrioreductii,in cazul in care se prindeau toti 4.Deci, nici o secunda nu ne-am gandit ca nu voi reusi.Acum sunt mai realista.Bine, pe mine ma preseaza putin varsta.
In sfarsit.. sa speram ca totul va fi bine acum si vom reusi.
Si apropo de Dr.I si de echipa de FIV Sibiu, sa stii ca cei care ii lauda au drepatate. Eu as putea sa fiu rezervata pentru ca am un Fiv nereusit si cu ei, dar sunt realista si constienta de faptul ca desi sunt "buni" si au multe reusite nu sunt Dumnezeu si au si nereusite.Eu am incredere in ei pentru ca pot sa fac comparatia cu o alta clinica din Bucuresti si pot sa spun ca nu exista termen de comparatie.

Cu testele de pp nu stiu ce sa zic, incearca, dar daca iti iese negativ sa nu te panichezi si sa zici gata nu am reusit.Trebuie sa ai rabdare pana la beta...Da, bine,.. stiu ca e greu sa te abtii...
Bafta multa, iubita! iti doresc doi bebei sanatosi si frumosi...

Tamys, mai ai 2 zile si iti iei puiutii acasa. Roaga-te pentru ei, iubita, suntem si in post... trebuie sa fie bine de data asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Bafta multa fetelor,o sa ma gandesc la voi zilele acestea!
Analizele la Fundeni au iesit bine,mi-a dat doamna dr cateva medicamente de luat,gen acid folic si aspenter si inca altele care nu le mai stiu(trebuie sa ma ma uit).A zis ca nu mai trebuie facuta alta analiza,oare e ok asa?Cica mutatiile nu le iau in calcul doctorii ginecolgi,in cazul in care ar fi prezenta vreo mutatie,exista tratament sau le fac degeaba?Cam asta ar mai fi intrebarea mea.
Va pup si sa ne auzim cu bine peste o saptamana!O sa am ce citi si mi-as dori sa citesc numai vesti bune!Doamne ajuta!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

lore-ma bucur ca esti bine!insa..tu pana la urma ce analize ai facut??ptr ca mutatiile sigur nu!si din cate stiu eu si am citit pe la fete..la mutatii se da tratament-clexane si alte nebunii!si le iau si drii ginecologi in consideratie!hmm...nu stiu ce sa zic..

+26 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

uratica,popif,camrynna fetelor va multumesc mult pentru gandurile voastre frumoase, sper ca de data asta sa reusesc si eu. Vreau si eu sa am o bebelina agitata in burtica asa ca uratica si sper sa se ia si la mine.
popif iubita mea duminica la ora 9 dimineata imi iau bebelusii acasa sunt foarte fericita asteptam de atata timp momentul acesta si sa sti ca nu am uitat ca suntem intr-un post asa mare si ma rog in fiecare zi pentru puiutii mei.Te pupic si ai grija de tine ca mai ai putin si incepi si tu.
camrynna esti o dulcica fata draga o sa reusim ai sa vezi nu ne lasam noi batute asa usor, nu uita sa te rogi din tot sufletul pentru puiutii tai pupici.
uratica fata frumoasa am vazut ca pe celelalte forum-uri bebelina ta a purtat noroc sper sa imi poarte si mie si te rog ceva sa ii spui bebelinei ca eu desi nu o cunosc o iubesc foarte mult si ma rog la Dumnezeu sa am si eu intr-o zi in burtica o fetita exact ca ea, pupici.
lorelei concediu placut si la intoarcere sa auzim numai de vesti bune,pupici.

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Fetele eu am dureri groaznice de mijloc ,pe mijloc , sunt exact tipice contractiilor uterine .

Si o senzatie de uter iritat ...de neimaginat !
Azi nu am mai avut spotting ,,in schimb am visat ca sangeram asa un pic...deci e clar ( la mine visele se cam implinesc asa cum am amintit ).
Ba visez ca s-a prins un embrion , ba ca am baietel in burta , ba ca vine CM.
Sunt extrem de confuza , insa dupa durerile de spate , Sibiu Polisano , HERE I COME !!! July or August 2012 , IVF # 5

Asta i-a face eu la CM , daca ar fi o un personaj , sa nu mai vina la nici una dintre noi ..

Mergi la inceput