Fulgusorii de nov.dec2009 "ne vorbesc"{14}
Raspunsuri - Pagina 9
busymummy spune:
Sar in ajutorul lui Pisko....
1. Incearca Galactogyl... super bun pentru lactatie! Si neaparat trebuie sa mananci bine, sa te hidratezi si sa nu te stresezi.
2. Daca tot nu-i ajunge, da-i completare... ai incercat mai mult feluri de lapte praf? Poate unul tot il accepta...
3. Poate ar fi un moment bun sa-i introduci seara usor-usor cerealele... fara a renunta la alaptat...
4. Nu te stressa!!!! Este cel mai "eficient" mijloc de a-ti pierde laptele...
pentru restul fetelor
allexa06 spune:
Busy are dreptate, nu ai cum sa " pierzi" laptele daca tu mananci bine,esti linistita...
Stefanut a facut astazi temperatura,toata ziua...nu prea pot scrie,sunt cu el pe brate...
http://community.webshots.com/user/allexa06
pishko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Sar in ajutorul lui Pisko.... 1. Incearca Galactogyl... super bun pentru lactatie! Si neaparat trebuie sa mananci bine, sa te hidratezi si sa nu te stresezi. 2. Daca tot nu-i ajunge, da-i completare... ai incercat mai mult feluri de lapte praf? Poate unul tot il accepta... 3. Poate ar fi un moment bun sa-i introduci seara usor-usor cerealele... fara a renunta la alaptat... 4. Nu te stressa!!!! Este cel mai "eficient" mijloc de a-ti pierde laptele... |
Galactogyl ma tem ca nu gasesc pe-aici... trebuie sa vorbesc cu ai mei sa-mi trimita de-acasa
Lapte praf aici exista intr-o singura varianta, dar din experienta stiu ca sunt toate la fel si daca nu vrea sa bea dintr-un fel nu vrea niciunul
cereale noaptea nu am in ce sa-i introduc ca ea nu a acceptat niciodata biberonul, iar laptele e praf e un mare cah pentru ea
De stresat nu prea am de ce... incerc sa ma controlez in permanenta si sa fac fata situatiei... intradevar dintre toate problemele care ar putea sa-mi opreasca lactatia este intradevar stresul... am simtit-o pe pielea mea... si de-aia am invatat sa ma controlez si sa nu bag in seama nimic... dar restul cum ar fi somnul, mancatul cantitatea de apa pe care o beau nu au avut nici un efect de nici un fel... am recurs la o solutie momentan care nu cred ca va fi de foarte mare folos... am incercat sa ma mulg dupa fiecare masa si am colectat toate picaturile de lapte si toata ziua nu cred ca am reusit sa strang 40 de ml... in fine vad diseara cand n-o sa se sature daca o sa aprecieze gestul meu si daca o sa-i placa sa-l bea din biberon...
fetelor stiti cum face?! mi se rupe sufletul cum plange
... se jeleste si adoarme asa nesatisfacuta...ma gandesc ca asta e... multumesc si pentru cat a fost... probabil cand o sa se infometeze n-o sa mai tina cont de gust si o sa bea si lapte praf... si oricum trebuie in curand sa incep si diversificarea... ce-o vrea Dumnezeu...
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
busymummy spune:
| citat din mesajul lui pishko Galactogyl ma tem ca nu gasesc pe-aici... trebuie sa vorbesc cu ai mei sa-mi trimita de-acasa |
Eu zic sa incerci...
| cereale noaptea nu am in ce sa-i introduc ca ea nu a acceptat niciodata biberonul, iar laptele e praf e un mare cah pentru ea |
Eu ma gandeam sa i le dai la masa de seara, cu lingurita... In general nu le refuza copiii, iar apoi o sa primeasca si laptele praf ca seamana la gust...

si iti tin pumnii
pishko spune:
Eu ma gandeam sa i le dai la masa de seara, cu lingurita... In general nu le refuza copiii, iar apoi o sa primeasca si laptele praf ca seamana la gust... ![]() si iti tin pumnii |
Busy super sfat! Nu stiu de ce nu mi-a trecut si mie lucrul asta prin cap! parca sunt la primul copil, pe bune!
Insa pana una alta am mai rezolvat un mister... problema nu era laptele praf ci biberonul... nu-i place frate si gata! i-am dat lapte de san in biberon si a facut la fel de urat... ma gandeam ca daca simte gustul de lapte de san cu care e obisnuita o sa-l traga, da` de unde!? Intr-un fel ma bucur ca nu e vorba de gust, dar pe de alta parte ma sperie ca e asa atasata de san si mi-e teama ca o sa fie si cu ea un cosmar diversificarea ca si la frate-su`. Din cate stiu de la maica-mea si eu am fost acelasi model... am vrut numai san, indiferent de cat lapte aveam... pana la 8 luni n-am primit nimc... imi spunea maica-mea ca eram un pisic de copil.... ceea ce nu se mai poate spune de mine acum
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
sunshine2009 spune:
Pishko,
intru scurt inainte de a pleca la lucru.
Uita-te te rog la al doilea link al meu de la semnatura, o sa gasesti acolo cateva info. Micuta ta e in plina preioada de crestere, de aceea ai problemele cu alaptatul acuma. Jr meu locuia la san in perioadele alea, de crescut in greutate nici vorba. Cum treceau crizele, cum stia si mai multe lucruri.
Revin mai pe seara!
Lady, va citesc ! 

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
My_Lady0091 spune:
Neatza....
sun...I love u

*Blackmoon Lady
13+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
servus
eu sunt calcata de tren...

nu am simt deloc bine, nu stiu ce naiba e cu mine, medicii astia nu vad nimic, iar eu simt cum nu ma mai tin pe picioare...
Mai Busy mai
...ia lamureste-ma si pe mine...cat de normal e ca eu seara sa fiu atat de obosita, ca nu ma mai pot ocupa de absolut nimic? aseara aveam o durere de cap cumplita, oricat am incercat sa stau treaza sa am grija de Fla nu am reusit...adorm foarte repede...aproape stand in fund 
... e normala oboseala asta cronica??????
una peste alta, nu am nici o veste de la firma la care am fost la cele 8 interviuri...
nu stiu ce sa mai zic, ce sa mai fac...sunt intr-o pasa foarte proasta..plus ca ieri am si dat la banca 5600 ron 
si francul asta e in crestere si ma omoara...si mai am si de platit asigurarea inca 800 ron 
si trebuie sa mai fac saptamana viitoare si pomana lui Dariusica...si..si..si... 

am o stare foaret proasta, noroc ca saptamana viitoare, joi, vine mami la noi...o astept mai ceva ca pe o sarbatoare...![]()
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
busymummy spune:
| citat din mesajul lui pishko Insa pana una alta am mai rezolvat un mister... problema nu era laptele praf ci biberonul... nu-i place frate si gata! i-am dat lapte de san in biberon si a facut la fel de urat... pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011) |
Schimba tetina... mie Andi mi-a baut numai cu Nuk de silicon, Vlad numai cu Avent, tot silicon...
Sau poti deja sa incerci cu cioc de silicon... poate i se pare mai "trendy"