Psalm (rugaciune) pentru decedat?
Azi am aflat ca a murit in urma cu doua zile un bun prieten, vreau sa ma rog pentru el. Cred ca se citeste un Psalm anume (cel decedat este ortodox), nu mai stiu exact care.
Ma puteti ajuta?
La tzara americana (poze)
"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)
Raspunsuri
ML spune:
Multumesc, Katya. Acum parca imi amintesc ca in urma cu 2 ani am luat la rand Psalmii din Psaltirea Maicii Domnului la moartea tatalui meu. Tie iti spune ceva?
Katya spune:
Am si eu Psaltirea Maicii Domnului, dar nu stiu de vreun psalm anume pt raposati...In schimb, exista pt acestia un Acatist pt cei adormiti, cauta-l pe net si-l gasesti, e de mare ajutor sufletesc.
ML spune:
Multumesc frumos, l-am gasit si eu dupa ce te-am intrebat (corect? http://logos.md/rugaciuni/acatiste/adormiti ). Din pacate nu am imprimanta, hmm..., vad ce fac, multumesc.
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ML Multumesc frumos, l-am gasit si eu dupa ce te-am intrebat (corect? http://logos.md/rugaciuni/acatiste/adormiti ). Din pacate nu am imprimanta, hmm..., vad ce fac, multumesc. La tzara americana (poze) "...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze) |
Da, e...liniste curata pentru sufletul incercat al celui ce-si pierde un prieten, si eu am citit Acatistul asta, dupa moartea mamei, stiu ca e ideal sa fie citit 40 de zile la rand...eu nu l-am citit 40, insa in prima saptamana dupa moartea ei, in primele zile, imediat cum am aflat, l-am citit , il citeam si de doua ori/zi...m-a ajutat f mult, caci simteam ca asa o ajut pe ea, cumva...
ML spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikole ... stiu ca e ideal sa fie citit 40 de zile la rand... Nikole, mami de Albastrel si Albastrica And I saw the river Over which every soul must pass To reach the kingdom of heaven And the name of the river was suffering – And I saw the boat Which carries souls across the river And the name of that boat was Love. ---Saint John of the Cross |
Multumesc, n-am stiut.