Aspirante optimiste > 20 ani (702)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

La fiecare sarcina am avut senzatie de somnolenta ! Cand faci test?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Ma gandesc sa-l fac chiar azi, sa ma duc intai sa-l cumpar ca le-am "stricat" pe toate care le aveam pregatite pt marea veste.
Sau sa trec deodata la BHCG ca ma chinuie si gandul "daca nu cumva fac parte din categoria gravidutelor care testul se pozitiveaza abia dupa luna a 3a cand se simte primele miscari ale bebicului".

Oricum fac si cel de urina... am sa fac chiar zilnic pana prind II !!!

4+ neconfirmata inca

Mergi la inceput

Ihm, ar fi trebuit sa fie la primul pipi de dimineata, ca sa fie cat mai concentrat, mai ales ca e devreme totusi. Daca gasesti First Response ar fi bine pentru ca pe el scrie ca se poate face la orice ora (gasesti in Carrefour sau DM).

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Multumesc MeAlex, stiu ca se face cu prima urina de dimineata si la mine e cam problema cu primul pipi de dimineata ca noaptea sunt trezita la fiecare 2 ore cu vezica hiper plina si fuga la wc si uite asa s-a dus cu pipi cat mai concentrat pt test de dimineata

4+ neconfirmata inca

Mergi la inceput

DenyAnd, incearca sa nu bei apa inainte de culcare . Stiu cum e, o pateam si eu.
Nu mi-ai zis: ce marca avea testul pe care l-ai facut?

pentru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

DenyAnd, incearca sa nu bei apa inainte de culcare . Stiu cum e, o pateam si eu.
Nu mi-ai zis: ce marca avea testul pe care l-ai facut?

Ufff, eu am folosit de marca ucraineasca vreo 3 ieftina cam de 2 roni, si altul mai scump de 7roni de la INNOTEX. Toate negative. Dar vezi ca le-am facut inainte sa-mi apara petele de la implantare.
Cred ca daca as face maine unul, o sa se vada ceva

4+ neconfirmata inca

Mergi la inceput

Bafta, tin pumnii maine! Depinde de la marca la marca...unele sunt mai sensibile, altele mai putin.

pentru

Mergi la inceput

Eu nu mai fac nici un test (de urina) pana saptamana viitoare ca vad ca ma lasa cu moralul la pamant.

Am dormit acuma la pranz un pic si numai ce m-am trezit. Imediat am si facut test (am gasit unul prin casa tot unul ieftin) si ala e negativ.
L-am facut cu gandul ca daca am deja 5 zile de intarziere, trebuie oricum sa se vada II linii si in timpul zilei. Sau de fapt sunt in a 2 zi de intarziere si e prea devreme?
Nu stiu ce sa mai cred

Peste o saptamana cand voi avea liber de la munca am sa ma duc sa-mi fac direct bHCG de sange.

4+ neconfirmata inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

DenyAnd, poate sa fie sarcina sau poate sa fie spotting inainte de mentruatie. In ceea ce priveste temperatura,posibil sa fi ovulat tarziu, pe 29 iulie. Daca asa s-a intamplat, ar trebui sa faci un test probabil peste o saptamana cel putin. Mult succes.

Miki, multumesc ca m-ai trecut pe lista pentru manastire. Imi pare rau pentru ziua 1 la tine.Iti tin pumnii in continuare.

De luna asta avem si noi verde de la doctor ca sa incercam sa ramanem insarcinati din nou dar sunt putin confuza de temperatura de baza a corpului meu, ca este mai mare decat de obicei. Am intrebat la fetele cu trombofilie sa vad daca au experimentat asa ceva dupa ce au luat suplementul de vitamine. E cineva din lista noastra care ia vitamine si isi monitorizeaza temperatura si i s-a intamplat lucrul asta? Ma gandesc ca poate e o intamplare la mine.

Mi-a dat doctorul si progesteron sa iau a treia zi dupa ce testul de ovulatie iese pozitiv. Problema e ca am fost asa de ocupata saptamana asta, ca am uitat sa-mi cumpar teste de ovulatie. Ca sa detectez ziua ovulatiei,ma bazam de obicei pe temperatura mai mult decat pe testele de ovulatie dar vad ca luna temperatura mea este diferita fata de ce am experiementat inainte.In ceea ce priveste testele de ovulatie, avut un super monitor de ovulatie( zic alte fete care l-au folosit), Clear Blue Easy Fertility Monitor care la mine nu a functionat deloc. Am ramas insarcinata de doua ori si monitorul imi indica ca nu am ovulat inca.
Daca se gandeste cineva sa-l cumpere, asta e "review"-ul meu: prost pentru femeile a caror ovulatie nu este in aceasi zi a ciclului mentrual-prea scump pentru ce ofera.
Asta e monitorul:
http://www.clearblueeasy.com/clearblue-easy-fertility-monitor.php

Daca asteptam dupa el, nu mai ramaneam niciodata insarcinata. Mai mult ma ghidez dupa semnele corpului, mucus & sensibilitatea sanilor in jurul ovulatiei. Plus temperatura dupa ovulatie ca sa confirm ca ovulatia a avut loc.

Va tin pumnii la toate, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna fetelor!
Le tin pumni stransi fetelor care urmeaza sa se testeze!.Printre care si mie,asta daca apuc ziua de miercuri fara menstra.
Azi am fost putin la iarba verde,am facut un gratar,sotul si George,fiul meu,au pescuit fara mare succes ,dar per total a fost o zi frumoasa in aer liber chiar daca vremea nu a prea tinut cu noi,mai mult innorat,dar bine ca nu a plouat.
Azi ma durut burta ca la menstra destul de tare si am fost si balonata toata ziua,me-am pus tampon crezind ca gata vine si sa fiu pregatita la iarba verde,dar au fost doar ceva pete maronii deschis,sincer pe tampon nu se vedea mare lucru,acum cine stie poate e spoting.Pina acum nu ave am nici un fel de spm ,acum vad ca le am pe toate:dureri,spoting,balonare.
Veniti fetelor cu vestile bune ca e mare nevoie de ele aici pe forum!

Mergi la inceput