Aspirante optimiste > 20 ani (702)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

buna seara fetelor,
e posibil sa ma doara sanii la ovulatie? ii simt f tensionati iar pt cm e mult prea devreme , doar ce am fost marti la monitorizarea ovulatiei , si aveam un folicul de 17 mm, dar dr a zis ca deja am ovulat. e posibil?

am o bebelina scumpa

Neata si va rog sa ma corectati daca ce spun nu e corect dar asa am inteles eu in urma monitorizarii ovulatiei:

- cu o zi inainte de ovulatie la ecograf se vede glera, care prevesteste ovulatia in urmatoarele 12-24h
- dupa ce are loc ovulatia apare corpul galben care la fel se vede doar la ecograf

Eu pe toate ecografiile mele de dupa ovulatie am marcat acest corp galben. La tine apare pe pozele de le ecograf?

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Pai in mod normal, nu ai cum sa ovulezi cu un folicul mai micut, deci bizar sa fi ovulat si mai aveai inca unul....Dar cine stie, poate ai doi Ai facut doar monitorizare sau si stimulare?

Sanii ma dor si pe mine la ov.

am facut doar monitorizare, stimulare incep de luna viitoare cu ovamit,
pe ecografie imi scrie asa

uter rvf, omogen,endometru secretor,col n-al, ovs, chist hemoragic de 17 mm - posibil corp galben , ovd n-al , fsd liber

si pe mine m-a mirat ca dr a zis ca am ovulat deja , cand pe mine abia in ziua aia ma dureau ovarele, asta fiind marti 26-07-2011 si de ieri ma dor sanii, asa ca o tensiune puternica si imi cam frig,

multumesc

am o bebelina scumpa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

buna seara fetelor,
e posibil sa ma doara sanii la ovulatie? ii simt f tensionati iar pt cm e mult prea devreme , doar ce am fost marti la monitorizarea ovulatiei , si aveam un folicul de 17 mm, dar dr a zis ca deja am ovulat. e posibil?

am o bebelina scumpa

Neata si va rog sa ma corectati daca ce spun nu e corect dar asa am inteles eu in urma monitorizarii ovulatiei:

- cu o zi inainte de ovulatie la ecograf se vede glera, care prevesteste ovulatia in urmatoarele 12-24h
- dupa ce are loc ovulatia apare corpul galben care la fel se vede doar la ecograf

Eu pe toate ecografiile mele de dupa ovulatie am marcat acest corp galben. La tine apare pe pozele de le ecograf?

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

pe ecografie imi scrie asa

uter rvf, omogen,endometru secretor,col n-al, ovs, chist hemoragic de 17 mm - posibil corp galben , ovd n-al , fsd liber

am o bebelina scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Neata
aaa, deci nu a scris folicul, daca vedea folicul scria folicul, dar a scris posibil corp galben, deci posibil sa fii ovulat.
Miky, haicu beta mareeee

La mine nimic nou, astept uratii intr-o sapt, vin sigur, nici un dubiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata ! Am o dimineata stresanta rau M-a mancat in sa ma reped in test azi dimi. Z30 (din ~30-31), barza caseta, negativ in intervalul de citire de 5 min, pus pe dulap, bagat somn 2 ore, trezit si cred ca vad o subtila linie de uscare care nu stiu cand a aparut, putea fi si la 7 min si la 1 ora. Inclin sa cred ca NU e bb, dar o urma de speranta am. Deci ma "distrez" de nu mai pot. Luni fac alt test daca nu apare cm (luna trecuta mi-a intarziat 7 zile). Nu ma trimiteti la betahcg ca momentan n-am bani nici sa trec strada
P.S. din experienta voastra, ce ziceti? barza caseta(card) face linie de uscare? E in dreptul lui T, e la fel de lata ca cea de control, e un roz fff sters.

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

Mergi la inceput

ok, multumesc pt raspuns, acum avem de asteptat.

bafta miky82 si bob pixel, sa fie cu ochisori,

am o bebelina scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Bob, testul negativ e negativ si gata nu apare nimic dupaia, cel putin la mine asa a fost. Da Doamne sa fie cu oki!
Pupici multi.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Buna fetelor! Am o mare rugaminte: am nevoie pentru prietena mea de nr. de telefon al dr. Dragos Albu. Ea a fost la el la Medlife si a primit nr. de telefon de la asistenta, dar e gresit. Are test pozitiv, ea are trombofilie si a ramas ca il anunta imediat. Ar trebuie sa inceapa injectii cu Clexane.

Multumesc mult!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Gata, am primit mesaj cu nr. de telefon.

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Bob, din pacate Barza face linie de uscare, incearca alt test...de ex. First Response si Minut nu au facut niciodata linie de uscare in cazul meu.

Bafta, tin pumnii!

pentru

Mergi la inceput