Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

hai mai fetelor ca chiar sunteti culmea!
de la 2 vorbe se incep interpretari si interpretari si unele se supara, altele riposteaza, altele se retrag, altele ignora. fiecare din noi vorbeste/face ceea ce crede. suntem diferite, unice, distincte. avem personalitati diferite, medii de viata diferite, vieti diferite...nu e de la sine inteles sa avem si OPINII DIFERITE?
stiu ca la ora asta ma bag ca musca in lapte, numai ca nu stiu cum altfel sa va fac sa intelegeti ca AICI TOATE SUNTEM PRIETENE, AVEM MICA NOASTRA FAMILIE, SI CU BUNE SI CU RELE. si trebuie sa ne acceptam asa cum suntem
chiar e cel mai bun lucru, atitudinea de genul "imi iau jucariile si plec"?
puteti sa va suparati pe mine dar asta e imaturitate.
nu va plac discutiile sau comentariile, nicio problema, ori le contracarati politicos si elegant, ori nu le luati in seama!!
daca fiecare din noi nu ar accepta sa fie contrazisa atunci unde am ajunge? DA,AVEM DREPTUL LA ALEGERI PERSONALE FARA SA FIE NEVOIE SA LE MOTIVAM DAR SI CEILALTI AU DREPTUL SA NU FIE DE ACORD CU CE SPUNEM NOI!

shines poate te vei razgandi, eu una imi doresc din tot sufletul sa te gasesc aici pe forum, sa ne povestesti diverse la cafeaua in pozitia de duamne...ai o experienta vasta, o vorba buna pentru fiecare, esti unul din membrii de baza ai forumului...eu te indragesc mult si sper sper sper ca peste ceva vreme te voi gasi aici intr-o buna dimineata sa ne mai povesteti din pataniile vastre.

roxx...te rog si pe tine acelasi lucru...hai sa nu mai stam sa cautam vinovatii ca sa ii aratam cu degetul sau sa ne gandim ca cutare replica a dus la cutare lucru...esti una din cele mai bine informate fete dupa forum, mereu ai o idee macar despre cum poti sa ajuti pe cineva indiferent daca are o nelamurire, sau e suparat .

anduta in cazul in care ne mai citesti...te rog treci peste, a fost un moment in care nu s-au inteles lucrurile exact asa cum ar fi trebuit...esti o persoana calda, atenta , amuzanta de la care avem ce invata. te astept sa mai treci totusi pe la noi , macar sa ne povestesti cum mai sunteti...

shubulina a trecut tare mult timp de cand nu ne-ai mai delectat cu povestile despre tortura socrilor...de cele mai multe ori tu erai cea care avea parerea diferita si care atragea atentia ca se poate si altfel si nu trebuie sa fim copii indigo in gandire si actiune.intr-un fel tu ne aduceai echilibrul.

anka eu te admir foarte mult. faci parte din putinele persoane care spun verde in fata (in cazul nostru verde...virtuall) ce gandesc despre un anume subiect, fara sa se cramponeze de eventualele lezari ulterioare..din punctul meu de vedere mi-as dori sa fie toata lumea ca tine. sinceritatea e o arta,mai ales aici.

gabi daca si tu mai ai impresia despre tine ca esti bagacioasa si ca vorbesti fara sa ti se ceara parearea, eu pur si simplu declar ca vin la tine sa te bat(si sa stii ca nu mi-e greu, bunicii mei stau in Campulung,si pot sa trag o fuga pana la tine sa te trag de cosite). esti un deliciu, cu toate povestile tale, cu stilul tau "piperat" de a fi! hai, nu ne lasa balta!

daca v-a deranjat parerea mea...asta este...v-am spus ce cred sincer si ce mi-as dori EU! nu imi voi cere scuze pentru asta niciodata.

on acelasi timp va rog pe toate sa va aduceti aminte de emotiile odiseei, cum am fost alaturi unele de altele cand am nascut, cu cate sentimente asteptam vesti de la anumite fete.

stiti, am fost impreuna cand ni s-au nascut copilasii, comorile noastre de pret, micile noastre minuni...
HAI SA FIM IMPREUNA SI CAND II VEDEM CRESCAND!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

LA MULTI ANI TUNDE!!!!

Multa sanatate, bucurii, prosperitate si liniste-n suflet! Sa ramai la fel de frumoasa si sugubata pana la adanci batraneti!

Ne rugam pt Mario sa se faca bine si sa scapati de stresul asta al diagnosticelor incerte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani TUNDE!

Sa fii fericita si iubita, sa ai parte numai de zambete si bucurii!

Mergi la inceput

Wudy - spor la mutat, sa terminati rapid! eu detest mutarile; aici in canada m-am mutat de 3 ori in 7 ani si mi-e de-ajuns.

Loutzy si Madalina - si sophiotul e leit taica-su; numa ca eu sper ca si la caracter tot lui sa ii semene. cu mine seamana la sex si la forma unghiilor si mi-e suficient

in seara asta am avut un noroc chior la cumparaturi; mi-am luat 2 fuste cu 3.25$ fiecare; una redusa de la 39 si cealalta de la 65. asta e un magazin mai scumput in care nu intru prea des, dar acum aveau lichidari, si la fustele astea aveau numai cate una din fiecare, fix marimea mea

si am gasit reduceri si la boiroane; Camilia si Coryzalia erau cu vreo 5-6$ mai ieftine decat de obicei - 11.24$ cutia de 30 de doze; asa ca v-am luat tot ce mi-ati comandat.
ca sa le ridicati, o puteti contacta pe buni fie intre 16-20 aug, fie dupa 28 aug (intre 21-28 o sa fie la mare, la soare ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

FRAGRANT ce magazin? Ca as mai avea de luat mamei si matusei mele cate ceva, le caut rochii / fuste de vara. Dar sper sa nu fie outleturile din Laval ca ajung mai greu acolo. AM fost acum vreo 2 sambete, am luat de la Jacobs chestii super faine la 5 dolari.

Mergi la inceput

de la Jacob de lg mine, Doloress; e un outlet care intr-o vreme avea preturi f bune, apoi s-au prostit, le vindeau la pret de downtown, acum vad ca iar au preturi faine;

daca totusi te aventurezi la laval, te astept la o cafea, sau facem o tura de shopping impreuna, ca eu stau la 3 minute de centrul comercial de la Ste-Dorothee.
azi, pe lg reducerile obisnuite aveau si 40% discount la toata marfa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

offff! s-a deschis sezonul febrelor! noi deocamdata nu avem nimic,dar cand ma gandesc si la vaccin ma ia cu transpiratii...eu,tot stresata,cu ilinca si tremuriciul ei.acum nu mai are voie fata nici sa tresara,nici sa viseze,ca pac,mi se pare ca are ceva.
nu vrea fructe deloc,normal,ma-sa a mancat in timpul sarcinii doar lamai.
am mancat pepene cu ea in brate,frate,se uita la tine cu o figura de miloaga de-ti vine sa inghiti felia cu totul.nu am rezistat si i-am dat pe buze:i-a placut!
voi cand ii bagati cate un aliment nou,intrebati medicul? caci eu merg pe aceeasi schema de 1luna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

cum ati facut semnatura colorata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

La multi ani Tunde!!!!!! Multa sanatate si fericire alaturi de puii tai frumosi.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata,

Ia sa va dau eu o cafea acum repede ca avem aici fete care asteapta, simt eu
deci poftiti la cafea

LA MULTI ANI TUNDE! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de cei doi copilasi superbi ai tai
Sanatate multa lui Mario. Sa fim optimisti, sigur problemele lui se vor rezolva. Pupicei pt baiat

Loutzy, multumesc mult pt raspuns. Eu am vazut in Cora Pantelimon la intrare un tonomat si daca nu ma inseala pe mine memoria avea si lapte de capra (acum sper sa nu spun prostii si sa imi aduc bine aminte ca acolo am vazut). O lingurita jumatate? Mmm, inseamna ca eu am exagerat cu cele 60g
sper sa nu o constipe si asa nu este prea kkcioasa

Fragrant, multumesc frumos. Si eu detest mutatul asta, o fac a doua oara in viata dar sper ca ultima
Sa porti sanatoasa noile achizitii! Chiar ai avut o zi norocoasa

Pufoasalaura - eu nu intreb pediatrul pt nimic din ce ii dau sa manance
pe la 4 luni si jumatate mi-a spus ca la 6 luni discutam despre mancare in conditiile in care fata nu lua in greutate, ba chiar a si scazut la un moment dat. Pana la 6 luni san si poate doar putin suc de caise, piersici
Si eu am zis da si am facut cum m-a dus pe mine capul. Am mai citit pe net, am mai vb cu prietene, am mai tras cu ochiul la ce-ati scris voi pe aici
La ora asta, inca nu are 6 luni mananca fructe (caise, piersici, pepene galben, rosu, mere, pere, am incercat si banana dar nu-i place), legume (dovlecel, pastarnac, radacina de patrunjel, cartof dulce, cartof de-al nostru, ardei gras, morcov), de ieri branzica
si o sa-i dau si iaurt si in curand carne. A mancat si ciorbita din oala noastra
nu spun ca-i bine ce-am facut eu dar dupa pediatrul nostru o puteam lasa nemancata (LP nu vrea sub nici o forma si pe la san clar nu-i mai ajunge)

M-am intins iar cat o zi de post
pentru viitoarele 3-4 saptamani nu o sa mai am net, pana ma instalez cu totul in noua casa
sper ca la intoarcere sa va gasesc aici pe toate, sa nu mai dispareti care pe unde
Vacanta placuta tuturor
Doloress, Fragrant sa aveti un zbor lin si buburuzele sa fie incantate de aceasta calatorie

Va pupicesc si o sa-mi fie dor de voi
sper ca nu o sa scriu data viitoare de la munca
pe 4 sept incep serviciul

Mergi la inceput