o palma - motiv de divort?

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

BlackCat said: Si pentru Letitia, da, e mai rar intalnit ca o femeie sa-l ia la palme, dar de incasat cu facaletul sau cu tigaia nu ai auzit? Eu da!

Nu, n-am auzit.Wow! in ce medii te invirti soro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Ha-Ha-ha!

Ei, sa spunem ca facaletul si tigaia nu se folosesc chiar in cercul meu intim , dar nu fi asa surprinsa!
Sunt cazuri rare (muuuult mai rare decat celelalte), dar asta nu inseamna ca nu exista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

BlackCat said: Si pentru Letitia, da, e mai rar intalnit ca o femeie sa-l ia la palme, dar de incasat cu facaletul sau cu tigaia nu ai auzit? Eu da!

Nu, n-am auzit.Wow! in ce medii te invirti soro?

Joaca in episoade cu Tom si Jerry!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Nu, mah, hai sa va zic, v-am spus ca lucrez in constructii. Intr-o luni dimineata, venind ai mei flacai la munca de acasa (pleaca acasa la 2 saptamani), unu' din ei, care de obicei e guraliv nevoie mare statea cam retras.
M-am gandit ca a tras ceva la masea ca sa-i vina cheful de munca, si ca de-aia sta deoparte, ca sa nu-l miros eu (fac urat la alcool pe santier). Asa ca m-am cam dat dupa el, sa ma conving. Nu era baut.
L-am intrebat ce are, ca nu-i in apele lui, si ca daca are o problema, sa zica, poate o rezolvam (de obicei sunt mai necajiti intre salarii, sau mai stiu eu ce). El tot se codea, tot se dadea de-o parte, nu zicea nik. L-am lasat in pace si mi-am vazut de treaba.
Ceva mai tarziu, spre dupa-amiaza, se facuse foarte cald, au inceput sa se mai usureze de haine, si cand si-a scos omu' meu tricoul, am vazut vre-o doua vanatai lunguiete pe spate. Stiind ca au venit de-acasa, mi-am imaginat ca nu s-a intamplat ceva intre ei, iarasi, la fazele astea (batai in echipa) nu stau pe ganduri, ii dau afara, s-a intamplat o singura data, si eu zic ca cei ramasi si-au invatat lectia.
M-am gandit ca acasa la carciuma s-o fi luat cu vre-unul, si l-am intrebat, ce a facut de e cotonogit. El baga capu intre umeri, nu zice nimic si se da mai incolo.
Intre timp, ceilalti mustaceau, chicoteau, si-o cam luau in bascalie.
Unul singur a venit mai spasit, asa, si mi-a zis: "Lasati-l, Shefa, ca i-a tras-o femeia! Ca la ei asa e, mai cu nabadai!". Evident ca mi-a cazut falca. Ma asteptam la orice dar nu la asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Joaca in episoade cu Tom si Jerry!

Super tare. Uite ca la asta nu m-am gindit.LOL

Mergi la inceput

Mda. Ca sa vezi...!

Mergi la inceput