o palma - motiv de divort?
Raspunsuri - Pagina 12
anca_a spune:
Sabina, dupa cum vezi, nu degeaba te-a luat cu transpiratii reci, ai inteles bine de la inceput.
ruxij spune:
Corect. Dc. i-a facut viata un iad, a meritat luata la palme. Scuza abuzatorilor. Din fericire nu merge la tribunal.
marius spune:
Nu stiu de care sunt dar constat ca eviti in mod constant propunerea mea. De ce ti se face rau? Nu vezi nicium un scenariu in care o ea il termina psihic pe un el intr-o casnicie? Crezi ca nu exista asa ceva? Iti garantez ca da. Si invers. Abuzul emotional are efecte mult mai dure decat cel fizic.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Corect. Dc. i-a facut viata un iad, a meritat luata la palme. Scuza abuzatorilor. Din fericire nu merge la tribunal. |
Probabil unii ar divorta rapid de astfel de specimene. Nu ar sta pana sa ajunga la psiho pupu'.
Sabina spune:
eu nu joc cu dublu standard, asa ca daca fiemea e pisaloaga, inseamna ca nu si-a ales bine omul , pt ca nu intra pisalogeala la casnicie fericita, asa ceva nu se intampla.
o sfatuiesc si le sugerez terapie de cuplu, daca declara ca se iubesc.
ca dace sa o luam de la adam si eva, nu pisalogeste degeaba, nu? poate se simte neglijata,. de exemplu. deci la certuri verbale rezolvari exista.
daca el ii da una, INDIFERENT cum se poarta ea, ala nu mai are ce cautain viata ei, e un marlan nenorocit.
daca fiul meu ii da una nevesti-sii de la mine prea multe empatie nu o sa aiba, eventual il trimit la terapie.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
marius spune:
Sau omul nu si-a ales bine sotia. Aferim! Cui ii trebuie asa ceva?
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Nu stiu de care sunt dar constat ca eviti in mod constant propunerea mea. De ce ti se face rau? Nu vezi nicium un scenariu in care o ea il termina psihic pe un el intr-o casnicie? Crezi ca nu exista asa ceva? Iti garantez ca da. Si invers. Abuzul emotional are efecte mult mai dure decat cel fizic. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
astazi iti place sa mergi numa invers.
daca fiimea i-ar face viata un iad viitorului ginere, l-as sfatui sa divorteze urgent. daca nora i-ar face viata un iad lui fii'mio , l-as sfatui sa divorteze. bine, intai i-as cafti eu putin....ma rog ceva pe-acolo.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
anca_a spune:
Divortezi, Marius. Dar o faci de pe picior de egalitate, ca iar revin la calorifer.
In plus, nu consider abuz tocatul de creieri de sot (ca sa te citez), atata timp cat sotul poate pleca fara probleme.
Insa nu la fel stau lucrurile cand e vorba de un sot care se foloseste de puterea lui (fizica, psihica, financiara) pentru a teroriza si a tine dependenta de el o sotie.
Sabina spune:
da, nu si-a ales bine sotia, se intampla. Daca ii spune cinstit si gata, e ok.
daca ii da o palma sterge toate pisalogelile ei, el e bestia si punct.
ar fi bine sa le intre bine femeilor in cap chestia asta: o palma nu se scuza prin NIMIC. NU sunteti vinovate ca barbatu de langa voi e un bataus de femei.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
marius spune:
Pai niciunul dintre ei nu a divortat se pare. Nici el, nici ea. Deci... mingea e la ei. Ok ne invartim in cerc.