Iul-Aug 2011-Bv Ireth, Windy & Arianna! (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Arianna tinem pumnii maine

Crisspy, fericita de Razvi si 35 sapt Andra - Maria

Merci

37 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Felicia, tu ai o cezariana nu? si acum e musai sa astepti declansarea naturala a nasterii... Hai ca mai e putin, stiu cum suna, e o incurajare rostita cu juma de gura, eu am fost la doua blocuri distanta, la o prietena cosmeticiana si am facut juma de ora pana acolo, am ajuns cu niste contractii cumplite si primul lucru pe care l-am cerut a fost un no-spa. Nici nu mai pot sa ies singura din casa, seara ma mai plimba sotul cu masina, ma dau jos, stau pe o banca si cam atat. Si prin casa abia ma misc, la bucatarie nu-mi calculez exact dimensiunile si ma lovesc cu burta de aragaz, imi dau cu usa frigiderului peste burta, tot asa.

Florina, mi-am mai revenit cu nervii, dar tonica nu sunt, mai degraba lesinata. Tensiunea asta mica m-a omorat toata sarcina. La Eva am suferit din cauza pulsului si a presiunii exercitate pe torace, respiram ca Darth Vader. Dar m-am tuns cu schimbare de look, pensat epilat, azi dimineata mi-am facut o masca de avocado+miere+lamaie, doar ma pregatesc pentru intalnire cu un baiat foarte important. Chestiile astea feminine prin bine la self-esteem

Cristina, eu nu cred in programul de alaptare mai ales la nou-nascuti. Ma refer la alaptatul exclusiv. E vara, e cald, ba le e sete, ba au puseu de crestere, ba sunt colicii. Dar e adevarat ca pentru unele mamici e mai greu, eu am fost indarjita sa reusesc, adevarul este ca si la biberon tot eu m-as fi trezit noaptea, deci nu faceam nicio branza, somnul tot ala-mi era, mai putin chiar ca ar fi trebuit sa prepar biberonul. Si ingrozitor de stresata am fost, daca stau sa rememorez constat ca nu-mi amintesc mare lucru din primele luni ale Evei.

Mi-a venit comanda de cosmetice pentru bebelus, abia astept sa mi le aduca sotul de la Posta.
Voi ati avut ceva de invelit bebelusul la spital? Si ce anume? Eu acum realizez ca am uitat complet de asta, si n-am decat paturici

De ieri sunt intr-un haos sonor devorator de draci, in spatele blocului sunt doua excavatoare, niste picamere, se baga cablurile in pamant, in fata blocului alta echipa tot asa de inzestrata sapa pentru nu stiu ce tevi. Zgomot infernal si stereo pe deasupra.

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele!

Krissy .

Felicitari pt cele 37 saptamani!

Crisspy , Razvanel este un frumos si jumatate! Si are niste ooochi

Felicia , hai ca nu mai este mult !

Miha, Adra bine ati revenit!

Hai Windy ! Hai Lushk !

Ariana

Cory si eu tineam apa pt lapte in dormitor si puneam doar laptele praf. Si eu nu trebuia sa cobor scari pt a ajunge la bucatarie

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

si mie mi-a ajuns ieri comanda de pe amazon(prima data la ei ) ....am luat interfon de bebelusi ....super tare la pret fata de ce este la noi ....235 lei cu tot cu transport si la noi este in jur de 7-8 milioane

ce cosmetice ai luat Andra ?
eu de invelit am niste paturici subtiri de bumbac si scutece de finet asta mi-am pus in bagaj.

_
37 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Adra ce cosmetice ai luat?

Noi am fost ieri la cumparaturi pt sambata. Avem 3 evenimente importante de sarbatorit inainte de post :
- sambata pe 30 facem 6 ani de casatorie
- pe 3 august este ziua Anastasiei
- pe 9 august este ziua sotului

Asa ca o sa facem un 3 in 1 cu preponderenta ziua Anastasiei Si cum i-am promis un tort Hello Kitty, trebuie sa ma conformez

I-am cumparat Anastasiei, Moon Dough , la cererea ei ! Maare greseala Se imprastie peste tooooot ! Motiv de aspirat de 2-3 ori pe zi!

pt cine nu stie, Moon Dough, este un fel de plastilina care cica nu se usuca niciodata, buretoasa, nisipoasa...

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Eu am avut/am pt invelit o paturica subtirica si scutecele.

Krissy f frumos spitalul. Vorba mamei tale, hotel de lux

Mergi la inceput

Am luat ulei de cocos, ulei de migdale dulci, unguent de poponetz cu trifoi si oxid de zinc, sampon Mayam, care e de fapt o baza de sampon, ii adaug 5% ulei de midgale dulci ca sa fie pentru copii, sapun Apidava (asta nu-i chiar bio ca are parfum, dar a stat Eva langa mine si n-am scapat de ea sa iau sapun mov) lanolina pentru mine si argila (tot pt mine). Bine ca si din uleiul o sa folosesc, ca am un par de catel fugarit, care necesita tratament urgent

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Salut mamicile si burticile!!!
Ramona ma bucur sa vad ca azi esti mai optimista...pastreaza-te asa cat mai mult timp...treci peste tipare, reguli si sfaturi de genul "trebuie sa" si crestet-ti copilul dupa insTinctul tau fara sa iti faci procese de constiinta....majoritatea copiilor cresc cu LP si asta e...sunt sanatosi si perfect normali!!

Corry asteptam vestile!!
Arriana mai ai ff putin!!!!! Iti tin pumnii...rasfata-te zilele astea cat mai ai!!!
Gogosika felicitari!!!! Bebe Andrei Sabin sa fie sanatos, norocos, mancacios si necolicos!!!
Krissy felicitari pt cele 37 de saptamani!!! Te apropi si tu!!!

Despre noi...azi am implinit 2 saptamani . Incepem sa ne formam cat de cat un program....in principiu doarme bine (intre 3-5 ore) dar are si momente cand sta treaza cam 2 ore...incepe sa faca goange....de dimineata am gasit-o deplasata cu vreo 20 de cm mai jos in 10 min...se foieste intr-una cand se trezeste....
Azi stam la aer toata ziua ca suntem iar la bunici :) incepem si vigantolul de azi...deocamdata suntem bine...sa speram ca nu incep colicile!! Diseara o sa mai pun si eu poze..
Ca sfat privind bubitele de pe san la mine a functionat lapticul meu si aerisirea lor...am avut la inceput si de vreo 8 zile nu am mai facut deloc.
Luni ma duc sa-mi scot fierele si o sa o las bubu cu bunicile si o sa le las laptic muls sa-i dea si mi-a prins foarte bine informatia despre incalzitul laptelui matern ca eu ma gandeam ca il pun in incalzitor dar o sa le intruiesc pe bunici cu jetul de apa.
Va puup pe toate!!

Mergi la inceput

Ana, e o luna plina la voi. La multi ani tuturor si in toate directiile, dar o sa va mai urez si atunci.

blog

Mergi la inceput

de la ce firma ati luat crema cu lanolina ?

37 + Arianna-Maria

Mergi la inceput