Iul-Aug 2011-Bv Ireth, Windy & Arianna! (79)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Anaemi foarte frumoasa si emotionanta povestea . Intradevar vad ca se adevereste ca fiecare copil/nastere este unica si ca totul te poate lua prin surprindere oricand
Am vazut pozici fetelor foarte frumoase si strumfii minunati
Ireth asteptam un semn de la tine

36+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Mihaela m-am ingrozit de ce zici tu acolo .....dar ginecologul nu are nimic de spus in astfel de situatii?

36+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Ce poveste frumoasa Anamaria
La multi ani lui Petru!

Eu am pus poza lui Alexandru ultima si nu stiu cum a ajuns mai in fata. Nu ma pricep

Alexia dr ginecolog doar m-a ajutat sa obtin biletele de externare mai repede. Toata lumea cunoaste situatia, dar nimeni nu face nimic. Trebuia sa nasc la Polizu si cred ca situatia ar fi fost alta daca nu ma abandona doctorita cu 3-4 zile inainte sa nasc. Sunt bucuroasa ca am scapat amandoi cu bine si suntem sanatosi.

Am reusit sa recuperez foarte putin si vad ca majoritatea am avut/avem probleme cu alaptarea... Dupa ce am iesit din maternitate nu aveam mameloanele formate si bebe nu putea suge din ele, asa ca mi-am cumparat mameloane de silicon, dar bebe tot nu reusea sa suga din ele. Plangeam incontinuu si ma mulgeam, iar lui bebe ii dadea mama sa manance lapte cu lingurita pentru ca eu plangeam si nu ma puteam concetra. De abia dupa 2 zile am inceput incet-incet sa-l pun la san si a reusit sa suga Am fost ingrijorata pt ca suge si dupa aceea doarme 4-5-6 ore si pediatra mi-a zis ca sa linistesc si a luat o sticluta cu lapte pt analize la spitalul unde lucreaza. Se pare ca laptele este foarte gras si satios si de aceea doarme asa mult. Oare cand nu o sa mai fiu asa panicoasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Fetelor, eu sunt in criza de timp, am citit tot ce ati scris, dar nu mai tin minte nimic ...

Am retinut ca IRETH se pregateste sa nasca (nu trebuia mai tarziu ? parca era dupa mine ...) si ca Arianna a nascut deja - FELICITARI !!! In rest nu mai tin minte.

Azi am fost la Medlife la discutia cu anestezistul si neonatologul, LUNI - 1 AUGUST - la 11:30 NASC !!!

Sunt in pregatiri, spal, calc, aranjez hainute, pregatesc patutul, scot la lumina accesoriile ramase de la Irina si ma lupt cu ea sa le cedeze sora-sii, si maine il sarbatorim pe tatal meu, de fapt ziua lui va fi pe 1 august, dar eu atunci sunt un pic ocupata Asa ca sunt cam zombie ...

Nu stiu daca apuc sa mai scriu pana luni, o sa iau cateva numere de telefon din listuta si sper sa va pot trimite un sms cat mai repede.

Irina (2006) si 38+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Am si eu o problema, bebe a facut niste brobonele rosii pe fata, destul de multe. Am sunat la pediatra si mi-a zis sa ii dau cu apa termala si apoi cu fucidin. Eu il sterg cu ser fiziologic si pana ieri nu a avut nimic pe fata, ii mai ieseau doua trei dar treceau intr-o zi. Acum fucidinul asta e cu antibiotic si nu stiu ce sa fac. Intrebare pentru mamici, voi cu ce ati dat? Nu cred ca e vreo dermatita atopica pt ca nu se usuca pielea. Arata ca brobonele de la caldura, dar prea s-au inmultit de ieri pana azi. Luni mergem la pediatra pentru evaluarea de o luna. Maine facem o luna.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Nu am apucat sa citesc din urma, dar vreau sa urez
La multi ani bebe Petru de Anamaria! La multe lunite!
La multi ani MATEI de mariaruxi!
La multi ani ALEXIA-CARLA de roxybarbu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Hai Ireth! Nastere cat mai usoara!

Anaemi - m-a impresionat tare mult povestea nasterii lui bebe Petru! Vreau tot acum sa ii urez "La multe, multe, multe lunite fericite!" Anaemi iti doresc ca toti cei trei copii ai vostri sa va faca mandri si fericiti!

Bine ai venit pe lume Arriana!

Burtocika - Bafta luni! Sa ai o nastere cat mai usoara!

Noi am fost azi la medic la ultimul NST care a iesit bine. Suntem programate pentru internare luni, 01.08.2011 la ora 07:30. Se pare ca cezariana va fi pe la ora 09:00. Iarina e bine, ecograful zice ca are cam 3500 g.

39+ Iarina - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Am si eu o problema, bebe a facut niste brobonele rosii pe fata, destul de multe. Am sunat la pediatra si mi-a zis sa ii dau cu apa termala si apoi cu fucidin. Eu il sterg cu ser fiziologic si pana ieri nu a avut nimic pe fata, ii mai ieseau doua trei dar treceau intr-o zi. Acum fucidinul asta e cu antibiotic si nu stiu ce sa fac. Intrebare pentru mamici, voi cu ce ati dat? Nu cred ca e vreo dermatita atopica pt ca nu se usuca pielea. Arata ca brobonele de la caldura, dar prea s-au inmultit de ieri pana azi. Luni mergem la pediatra pentru evaluarea de o luna. Maine facem o luna.

Eu personal cred ca sunt de la caldura ... Nu i-as da nimic, mai ales daca zici ca luni mergeti la vizita ...

LA Multi Ani !!! Ce repede trece timpul ...

Ti-am trimis un PM, poate ai timp sa-mi raspunzi pana duminica seara, ca luni ma duc "la teiere"

Irina (2006) si 38+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Se pare ca avem cate zile pline. Astazi cel putin este una cu multe evenimente. Sa le luam pe rand:

[b]Felicitari Arianna, bine ai venit pe lume, sa fii papacioasa si necolicioasa!

Anaemi, la multe lunite pentru bebe iubit Petru!

Hai Ireth, nastere usoara si asteptam vesti repejor!
Hai Burtocika, hai Dado, incepeti saptamana cu bine![/b]

Adra, tu cand urmezi? Imi cer scuze, dar am uitat.

Eu ma vad cu medicul meu joi, cand este de garda. I-am spus ca intru deja in sapt 38 si ce ne facem daca apare ceva. A zis ca vorbim atunci, sau il sun. Parea calm ceea ce imi da incredere ca ori nasc cu el la alt spital, ori ma recomanda cuiva.
Experimentez si eu dureri ca la menstruatie si uneori intepaturi prin burta.
_
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Florina, chiar voiam sa stiu ce mai faci...Cum te simti..?
Anaemi,(inca ma minunez cat seamana cu tine, Petru)
Fecian, pe unde bantui?Te-o fi apucat nascarea?
A fost vorba ca in weekend
Hai, da si tu un semn!
Ireth, o fi nascut?Dar Omibaba?

Sa aveti un weekend linistit!

36+cu "Mugurel" si "Strugurel"

AMR 5 ZILE

Mergi la inceput