Iul-Aug 2011-Bv Ireth, Windy & Arianna! (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Corry felicitari pentru stabilirea datei...imediat trece 1 saptamana
Lulusor mai da si tu cate un semn
eu am iesit afara acum pe seara si am primit un pumn in burta de la un copil (vreau sa cred ca din gresala) de nu am mai putut merge 5 min de durere . am luat oricum un no-spa, dar tot ma doare burta, sa speram ca imi trece sa pot adormi si eu.
Arianna
Felicia
Anaemipozici cu bebe ???

36+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Am primit mesaj de la Andreea(windy), e la spital o tin sub supraveghere peste noApte, maine o vor induce! Va pupa pe toate!
Andreea, nastere usoara!

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Buna dimineata mamaici si burtici!!

Devreme pt o cafea??

Felicitari Gogoshika !! Bine ai venit bebe Andrei Sabin!!

Hai Arianna!!!

Hai Andreea!!!

Krissy felicitari pentru cele 37 de saptamani!!!

Dulcica si eu am baut cafea..e drept nu in fiecare zi si nu in primul trimestru ..si bebe nu a patit nimic..a luat in greutate bine si nu era agitat in burtica si nici acum..Oricum o ceasca de cafea n face nimic cand bei cantitati industriale e o problema..

Oare vroiam sa mai zic ceva?? Nu mai stiu ..va pup pe toate sa auzim numai vesti bune

mami fericita de strumf Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

'Neata dragelor!
Sa fie o zi cu vesti bune si curaj la fetele care nasc azi.

HAI ARIANNA!

HAI WINDY!

cristelle, multumim de cafea! Pica ca tanc, pt. ca abia m-am trezit, dupa o noapte dormita (cu intreruperi, ce-i drept), dar important e ca am reusit sa dorm 7 ore, wow.
Eu sa stiti ca am baut cafea toata sarcina, chiar cate 2-3 cafele pe zi. Am citit mai demult si n-am gastit atat de multe argumente contra care sa ma faca sa renunt.
alexia, promit ca intru mai des, chiar daca n-am nimic interesant de impartasit, macar ma anunt ca-s si eu pe-aici.

lulusor77 38+ Eric

Mergi la inceput

Buna dimineata ! Sunt Arianna-Maria, am venit pe lume azi la ora 8.05, cantaresc 2850, am 48cm si am luat nota 9! Suntem bine amandoua si eu si mami, pentru ca tati are grija de noi. Va pupam !!!

36+ Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Bine ai venit arriana maria!!! Sa fi sanatoasa, fericita, norocoasa si mancacioasa si parintii tai sa se bucure de tine si mami sa se recupereze repede!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bine ai venit Arianna Maria, multa sanatate si lui mami recuperare grabnica si mult laptic .

Mi-au venit si mie rezultatele la analize. Par in regula, adica nici un brontozaur (vorba Alexiei), numai la Chlamidia Antigen* apare la rezultat "Equivocal" - oare trebuie sa o repet?

Asteptam vesti de la Windy ...tinem pumnii sa fie bine.

Si eu am baut toata sarcina cate o cafea dimineata (jumatate cafea, jumatate lapte) si am mai scapat si in Cola si fast-food si in tigari . Pana acum bebelina s-a dezvoltat cum trebuie, sa vedem cand o iesi afara. La Razvi am fost mai restrictiva, acum nu m-am mai abtinut asa tare

Alexia si eu mai primesc cate un pumn in burta de la Razvi si stiu ca doare al naibii...sper ca a trecut durerea

fetele sa auzim numai vesti bune azi.

Crisspy, fericita de Razvi si 35 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Yuhuuuu, ce bucurieeeee:

Bine ai venit, strumfulita Arianna-Maria

[b]Pentru proaspata mamica, cele mai calde urari si un brat de

36+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Apropo, Ruxiii, mai pune niste poze cu buburuza mica.Te rooooog!
Alexia, dar cum naiba s-a intamplat?Ce aiurea!

Babyblue, noi stim ca acum bagi somn la greu, dar chiar asa nu mai intri sa ne saluti???????

36+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Crisspy cred ca trebuie repetata analiza, daca ti-a iesit echivoc. Incerca sa o repeti la alt laborator sau vezi si tu ce zi dr. a trecut durerea cu inca un no-spa luat aseara la 3 si apoi am reusit sa dorm pana acum la 9
Corry pun pariu ca nasti prima pana atunci hai ca mai fac cateva zile cafeluta sa te servesc cu ea
azi am chef de treaba , asa ca mi-am programat sa golesc cosul de rufe si apoi sa ma bag la niste gogosi , sper sa imi iasa, ca treaba cu drojdia si framantatul nu prea sunt punctele mele forte. Daca aveti vreo reteta care nu da gres si cresc pufoase si fara sa imi fie frica va astept cu idei

36+ Ruxandra Ioana

Mergi la inceput