MONTIGNAC (161)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ninha cum suporti ultimele luni de sarcina?
L-ai dat pe Mirci la gradi sau dupa ce nasti o sa stai cu amandoi acasa?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Moni, nu l-am dat, ca-i prea mic. in septembrie face 2 ani, nu mi-l primeste nimeni, si nici cresa nu gasim. in plus, ma gandesc ca n-are rost, de vreme ce oricum o sa stau cu cel mic. presupun ca o sa fie foarte greu, dar ... asta e, au ma trecut si altii prin asta. maica-mea ne-a crescut pe mine si pe sora-mea cu un an si jumatate diferenta si margand si la serviciu. nu pot sa-mi imaginez cum a reusit!

Acum e la mama la tara, e foarte fericit acolo, dar mie mi-e un dor de el de innebunesc! abia astept sa-l vad!
by the way, cat a stat cu mine nu manca deloc cartofi, eram f mandra de el ca era monti, dar acum l-a invatat maica-mea cu ei, si asta nu prea imi convine. oare o sa-l mai pot dezvata?

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Da, si eu vreu idei de mancare.

In weekend, sau sapt. viitoare am in plan mancare de linte rosie.

Meniu de azi:
md: paine prajita integrala + gem conform +cafea;
pranz: mancare de fasole verde cu piept pui + iaurt la desert
cina: poate paste cu sos de rosii sau salata.

Ani, Monica, felicitari ptr slabit.
Poate ma molipsesc si eu cu mobilizarea voastra.

Ninha, poate gasesti totusi pe cineva sa te ajute cu Mirci, macar pana va intrati in ritm cu programele a 2 copii.

O zi buna,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mon, ia uite de unde energie . De doua saptamani si urmatoarele trei, stau la mama. Din motive de vacanta si de job al meu. Asa ca, curatenie nu, spalat de haine nu, grijit, hranit copil nu, singurul lucru care imi ramane e sa imi fac mancare separat

Ninha, mi-ai facut pofta cu ficatul de vitel. Nu am mai mancat de ani de zile. Despre cartofi si copii, sa stii ca au o relatie foarte speciala . Daca o intrebi pe Stefi ce vrea sa manance de pranz iti spune carnita cu cartofi. Si asta i se trage de la gradi ca noi mancam un kil de cartofi pe an. Acum s-au schimbat meniurile si la gradi in urma reclamatiilor dar tot e o mancare preferata.

Meniu azi:
MD: cafea( dupa cele trei farfurii de hribi de aseara nu mi-a fost foame )
P: pulpe de pui la cuptor cu garnitura de naut si ardei
G: banana
C: chinezaria care va sa vina

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Asta cu copiii si cartofii asa e.

Ptr Victor si Anca, mancarea preferata e cea de cartofi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arsiela spune:

Stiu ca nu-i buna margarina , pusei putina ca muream de pofta , m-a invatat mama de mica sa mananc unt sau margarina impreuna cu gemul si dulceata si acu nu pot sa mai mananc fara .
Astazi am dat cu bata in balta si mai rau , nu stiu ce se intampla cu mine...am inceput sa scad si eu (cam 2 kg pana acum )si incep sa nu mai tin cum trebuie in loc sa ma incurajez. Am nevoie de o bataita ca sa ma tin de regimul asta de viata ca lumea. Fratele meu care tine Monti de vreo 2 saptamani si inainte de asta cu vreo luna si ceva nu a mai mancat deloc paine,dulciuri, prajeli a slabit 16 kg in vreo 2 luni dar mancand pe saturate si facand sport.In loc sa ma iau dupa el...off.

Deci... meniul meu de azi :

MD : nimic (iar nu mi-a fost foame)

Pranz : 2 felii de paine graham cu 4 felii de salam , o rosie si un castravete (painea nu avea ce sa caute acolo ...stiu , am o vaga indoiala si legata de salam insa nu sunt sigura )

Gustare : Pepene verde

Cina : Varza calita cu putin Kaiser (nu stiu sigur de kaiser daca am voie asa ca astept si eu un raspuns de la voi caci inca nu am luat cina , tocmai ma apuc sa o pregatesc ) .

Mergi la inceput

Arsiela, o regula simpla este urmatoarea: alimentele cu IG peste 50 sunt interzise, cele cu ig intre 50 si 35 nu se combina cu grasimi iar cele cu IG sub 35 se pot combina cu grasimi( carne, oua, unt, smantana, branzeturi nedegresate, ulei). Si aici ai un tabel cu IG http://doi4montignac.blogspot.com/search/label/2.IG%20in%20ordine%20crescatoare%20%28conform%20site%20Montignac%29
Chiar ca ar trebui sa iei exemplul fratelui daca a reusit sa slabeasca asa de mult.

Mergi la inceput

Am recitit tabelul de IG si cica fideaua de soia( banui ca e vorba de taiteii mei din fasole mung la care i se mai spune si soia verde) are doar 30. Deci merge bine la o chinezarie de F1 si chiar in supe. Se pare ca si fideaua de grau dur( nu integral) are IG de 35.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arsiela spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Arsiela, o regula simpla este urmatoarea: alimentele cu IG peste 50 sunt interzise, cele cu ig intre 50 si 35 nu se combina cu grasimi iar cele cu IG sub 35 se pot combina cu grasimi( carne, oua, unt, smantana, branzeturi nedegresate, ulei). Si aici ai un tabel cu IG http://doi4montignac.blogspot.com/search/label/2.IG%20in%20ordine%20crescatoare%20%28conform%20site%20Montignac%29
Chiar ca ar trebui sa iei exemplul fratelui daca a reusit sa slabeasca asa de mult.

Multumesc , nu stiu ce m-as face fara voi fetelor . am cartile domnului Montignac de vreo 2 saptamani dar nu am reusit sa termin nici una. Chiar vreau sa ii urmez exemplul fratelui meu si incerc sa nu mai am abateri .Sincer imi e si rusine cateodata de voi , parca nu prea am ce cauta pe aici la cate greseli fac .

Mergi la inceput

Arsiela, te rog nici sa nu pomenesti de rusine. Important e sa te stradui si sa inveti sa mananci sanatos. Apoi vine si slabitul. Un lucru care pe mine ma ajuta foarte mult e sa nu cumpar produse neconforme. Si daca nu e tentatie, nu e nici pacat

Mergi la inceput