MONTIGNAC (161)..STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna de dimineata! Haideti la

Anda, dar seitanul de ce nu e monti? E proteina goala ramasa dupa spalarea amidonului. Dupa mintea mea e cat se poate de monti. Nu mi s-a parut ca mai trebuie sa precizez ca pastele trebuie sa fie integrale pt ca nimeni de pe topic nu mananca altfel, la fel stim toate ca pastele nu se combina cu grasimi, ca fructele se mananca inainte de masa, etc. E drept ca pt incepatoare poate fi confusing, dar pot sa intrebe.

Si o ultima precizare: nu am pretentia ca tin monti 100% ca la carte, pentru ca eu vreau sa il tin pe cat se poate impreuna cu familia. Asa ca retetele prezentate Cristinei erau pt cina in familie.

Pentru prietena ta poate e mai bun topicul de pe culinar,unde gaseste foarte multe retete montignac si are de unde sa se inspire.

Samira, nu e rau. Cat mai vrei sa slabesti? Si apropo de bebe ca si o incurajare. Am cunoscut saptamana trecuta un cuplu, care au incercat timp de 7 ani sa aiba copii, au facut 5 FIV, si cand au renuntat de tot la idee si se pregateau sa infieze, a ramas insarcinata natural

Eu plec spre piata sa ma aprovizionez cu legume pt meniurile de saptamana viitoare.

Un weekend frumos sa aveti

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

anda hei postu tau cu ar "trebui sa fii mai atenta ce recomanzi" nu mi se pare fair play! nu suntem medici nutritionisti sa dam retetele sau maniurile zilnice stricte...dupa cum scrie si in topicul forumului: "montignac stil de viata nu dieta". personal cred ca site-ul asta e..o incercare de a schimba stilul de a manca, un stil pe care nu-l poti tine de faza1 toata viata..cum a spus si puisorul printre noi sunt care au si familii pentru care incearca sa gateasca cat mai monti..prietena ta e bine venita sa intrebe
insa meniuri stricte monti asteptam si de la tine ...eu personal incerc sa tin monti100%...dar nu am nici timp si nici rabdare parca sa caut retete monti...deci posturi cu retete stricte is binevenite in ce ma priveste

dimi:pita cu brinza...nu ma intrebati ce urmeaza ca iau prinzul in oras la un restaurant italian...si ce au aia monti e numai salata

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

capitol nou (162)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput